Autobus za Stockholm Arlanda T4/5 (zračna luka)

Udobnost u autobusu

Naši autobusi imaju prostrana i udobna sjedala, WC, Wi-Fi i utičnice.
Usluge u našim autobusima

Zdravlje i sigurnost

Čuvajte sebe i druge dok putuješ s nama.
Saznaj više

Putuj ekološki prihvatljivo

Dokazano je da naši učinkoviti autobusi imaju odličan ugljični otisak po kilometru i prevezenom putniku.
Putovanje autobusom i okoliš

Stigni na vrijeme

Do odredišta ćemo te odvesti udobno i na vrijeme: 9 od 10 naših autobusa stižu na vrijeme.
Informacije o trenutnoj liniji

Na ovoj stranici


Autobusne stanice u Stockholm Arlanda T4/5 (zračna luka)

Napomena: tvoja će karta sadržavati najnovije podatke o adresi.

Otkrij sve destinacije

Često postavljana pitanja

Postoje 2 autobusne stanice u Stockholm Arlanda T4/5 (zračna luka). Stanice su Arlanda Airport Terminal 4/5, Arlanda Airport Terminal 4 & 5 , a njihove lokacije možeš pronaći na karti na ovoj stranici.
Putovanje autobusom je jedno od najpovoljnijih načina putovanja, a FlixBus je među najjeftinijim opcijama za putovanje u Stockholm Arlanda T4/5 (zračna luka) ! Ovisno o tome odakle putuješ, karte za Stockholm Arlanda T4/5 (zračna luka) koštaju u prosjeku 5,50€/41,44kn, ali ako rezerviraš unaprijed ili tijekom tjedna putovanje u Stockholm Arlanda T4/5 (zračna luka) uz FlixBus može koštati samo 4,50€/33,91kn!
Korištenje FlixBus karte za putovanje u Stockholm Arlanda T4/5 (zračna luka) je jednostavno! Ako je karta kupljena online, putem e-pošte primit ćeš PDF potvrdu koja sadrži QR kod koji služi kao tvoja autobusna karta. Ako je karta kupljena putem FlixBus aplikacije, karta se automatski pohranjuje u aplikaciji. U oba slučaja nema potrebe ispisivati kartu: jednostavno je pokaži vozaču, ukrcaj se u autobus i udobno se smjesti.
Nudimo nekoliko načina plaćanja za sigurnu kupnju tvoje karte. Možeš izabrati između kartičnog plaćanja, Paypala, Google Paya i mnogih drugih. Kad dodješ u odjeljak plaćanja, moći ćeš vidjeti sve dostupne opcije i odabrati željenu. Ako imaš poteškoća s plaćanjem, pronađi odgovor na našoj stranici za pomoć u vezi plaćanja. Ako autobusnu kartu kupiš u vozilu ili na prodajnom mjestu, također imaš mogućnost plaćanja gotovinom.
Autobusnu kartu do Stockholm Arlanda T4/5 (zračna luka) možeš kupiti već od samo 4,50€/33,91kn. Kartu najjednostavnije možeš kupiti na ovoj stranici ili u aplikaciji. Kupi na vrijeme za najbolju cijenu!

Autobusi za Stockholm Arlanda T4/5 (zračna luka)

Pronađi najjeftinije autobuse za Stockholm Arlanda T4/5 (zračna luka)

Za jeftine karte do Stockholm Arlanda T4/5 (zračna luka), nema boljeg načina putovanja od FlixBusa. Kupnja autobusne karte za Stockholm Arlanda T4/5 (zračna luka) uz FlixBus ne može biti jednostavnija. Karte za Stockholm Arlanda T4/5 (zračna luka) možeš kupiti već od 4,50€/33,91kn , ovisno o raspoloživosti! Svakako uvijek kupi unaprijed i putuj izvan sezone ako možeš. Ne zaboravi preuzeti i pohraniti besplatnu aplikaciju FlixBus na svoj telefon u kojoj možeš pronaći najbolje ponude, lakše upravljati rezervacijom i biti u toku s informacijama o svom putovanju. Uz aplikaciju pri ruci, također nema potrebe ispisivati kartu: jednostavno je pokaži vozaču.

Zašto putovati u Stockholm Arlanda T4/5 (zračna luka) s FlixBusom

Ne može biti lakše doći do Stockholm Arlanda T4/5 (zračna luka) uz FlixBus! Stockholm Arlanda T4/5 (zračna luka) je povezan s 78 gradova autobusom, pa ćeš se snaći brže nego što kažeš "Flix". Putovanje u Stockholm Arlanda T4/5 (zračna luka) možeš jednostavno rezervirati osobno kod naših agenata za prodaju karata ili u autobusu, ili online putem web stranice ili u besplatnoj FlixBus aplikaciji; gdje platiti kreditnom karticom, PayPalom ili Google Payom. Odabirom FlixBusa znaj da putuješ u Stockholm Arlanda T4/5 (zračna luka) na ekološki prihvatljiv način i pomažeš smanjiti utjecaj emisije CO₂ u prometu, a možeš podržati i našu viziju za još boljom održivošću nadoknadom svoje emisije CO₂ prilikom kupnje karte.

Usluge u autobusu

Sve spremno za putovanje u Stockholm Arlanda T4/5 (zračna luka)? Ne zaboravi rezervirati svoje sjedalo unaprijed za najbolje iskustvo putovanja! Ovisno o dostupnosti, možeš birati između klasičnog, sjedala uz stol ili panoramskog sjedala ili rezervirati dodatno sjedalo uz svoje ako ti je potreban dodatni prostor. Također možeš ponijeti jedan komad ručne prtljage i jedan komad putne prtljage besplatno . Na kraju, udobno se smjesti i uživaj u besplatnom Wi-Fiju, dodatnom prostoru za noge, utičnicama i toaletu.


Usluge u autobusu ovise o raspoloživosti