Ako imaš bilo kakvih poteškoća prilikom korištenja ove stranice, molimo te da nazoveš +385 13000803 ili se obratiš FlixBus Google Assistant aplikacija.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Impressum

Izdavač
FlixMobility GmbH 

Kontakt
Adresa: FlixMobility GmbH, Friedenheimer Brücke 16, 80639 München
Tel: +385 13000803*
E-pošta: podrska@flixbus.hr

*(Molimo, imajte na umu da iznos naknade za pozive s fiksnih mreža i mobilnih telefona ovisi o tarifama pojedinog operatera.)

Direktori
André Schwämmlein
Daniel Krauss
Jochen Engert

Trgovački registar
Općinski sud München, HRB 197620

Porezni broj
DE 283764680

Odgovorna osoba prema § 18 par. 2 MStV
Daniel Krauss
Birketweg 33
80639 München
E-pošta: podrska@flixbus.hr

Odgovornost za sadržaj
Sadržaji naših stranica izrađeni su vrlo pažljivo. Međutim, za točnost, potpunost i aktualnost sadržaja ne možemo preuzeti odgovornost. Kao pružatelji usluga, u skladu s člankom 7, st. 1 Zakona o telemedijima (TMG) za vlastite sadržaje na ovim stranicama odgovaramo prema općim zakonima. Prema člancima 8 do 10, međutim, kao pružatelji usluga nismo dužni nadzirati prenesene ili pohranjene informacije trećih strana ili istraživati okolnosti koje ukazuju na protuzakonitu radnju. Obveze uklanjanja informacija ili sprečavanja njihove uporabe prema općim zakonima ostaju nepromijenjene. Odgovornost u tom pogledu moguća je, međutim, tek od trenutka saznanja o konkretnom kršenju prava. Čim saznamo za odgovarajuće kršenje prava, odmah ćemo ukloniti te sadržaje.

Europska komisija priprema platformu za izvansudsko rješavanje sporova putem interneta kojoj se može pristupiti na www.ec.europa.eu/consumers/odr. Sudjelujemo u arbitražnim postupcima rješavanja sporova pred arbitražnim tijelom za potrošače. Popis s podacima za kontakt priznatih arbitražnih tijela za rješavanje sporova pronađite na https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.adr.show. Ovdje Vas upućujemo na Schlichtungsstelle öffentlicher Personenverkehr e.V. (Arbitražno tijelo samostalnog udruženja za javni prijevoz) (www.soep-online.de).