Ako imaš bilo kakvih poteškoća prilikom korištenja ove stranice, molimo te da nazoveš +385 13000803 ili se obratiš FlixBus Google Assistant aplikacija.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Noćni autobusi

Provjeri naše noćne linije po Europi na jednom mjestu


Naše noćne linije kroz Europu

Flixbusovi noćni autobusi svakodnevno povezuju cijelu Europu! I bez prethodne rezervacije naši će te noćni autobusi vrlo udobno odvesti do tvog cilja. Zahvaljujući manjem broju zaustavljanja nego preko dana, putovanje traje kraće.

Ako želiš spontano ući na nekoj od lako dostupnih stanica, kartu možeš kupiti izravno kod vozača. Što ranije rezerviraš, cijena će biti povoljnija. Na putovanju nećeš uživati samo u uslugama poput velikog prostora za noge i prilagodljivih naslona za leđa, već možeš kupiti pića i grickalice. Osim toga, u autobusu postoji i toalet. Utičnice i Wi-Fi u autobusu omogućuju ti da tijekom putovanja gledaš filmove ili surfaš internetom.

Pronađi noćnu vožnju.


Osim toga, putovanje autobusom je iznenađujuće štedljiv način putovanja: niti jedno drugo prometno sredstvo nije toliko energetski učinkovito i ne proizvodi tako malo stakleničkih plinova po osobi kao prosječno napunjen autobus. Autobusom možeš ekološki, brzo i udobno putovati cijelom Europom.Što misliš o noćnom putovanju od Münchena do Berlina ili od Münchena do Essena? I noćna linija od Berlina do Kölna je moguća alternativa. Kako bi uskoro svi hrvatski gradovi i susjedne zemlje postali dostupni preko noći, neprekidno širimo mrežu noćnih linija. Naš newsletter redovito će te informirati o novim rutama!

Noćnim autobusom od Münchena do Berlina

Noćnim autobusom od Münchena do Berlina još se brže kroz Njemačku voziš prema glavnom gradu. Berlin nije samo politički centar s raznolikom poviješću i sjedište istoka i zapada, nego je i grad koji sa svojim izložbama, muzejima, kazalištima, klubovima i barovima među trendsetterima slovi za jednog od najuzbudljivijih europskih gradova. Ili možda želiš noćnim autobusom putovati iz Berlina do Münchena i upoznati bavarski način života?

Ostali noćni autobusi

Noćni autobus Berlin – Düsseldorf
Noćni autobus Berlin - Bonn
Noćni autobus Berlin - Beč
Noćni autobus München - Berlin
Noćni autobus München - Essen
Noćni autobus München - Beč
Noćni autobus Hamburg - Nürnberg
Noćni autobus Berlin - Saarbrücken
Noćni autobus Berlin - Freiburg
Noćni autobus Düsseldorf - Dresden
Noćni autobus Hamburg - Köln