Ako imaš bilo kakvih poteškoća prilikom korištenja ove stranice, molimo te da nazoveš +385 13000803 ili se obratiš FlixBus Google Assistant aplikacija.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§
i

Nažalost, nije pronađen nijedan grad

Izgleda da u ponudi nemamo nijedno odredište koje tražiš. Promijeni podatke za pretragu ili ponovno provjeri kasnije

Povoljno i udobno putovanje autobusom u Nizozemsku

Nizozemci znaju da veličina nije bitna.  Nizozemska je jednako raznolika kao i ostale europske zemlje, samo što ti ne treba tako dugo da dođeš od točke A do točke B. Ljeti se prošetaj bos po kilometarskim plažama, otkrij stoljetnu povijest Den Haaga i raskošne boje polja tulipana u proljeće.

U zemlji vjetrenjača, sira i kanala možeš slobodno kombinirati kulturnu ponudu, šoping i izlete biciklom s odmorom na moru. Odmah rezerviraj kartu za autobus u Nizozemsku i uživaj u odmoru!

Ideje za odmor u Nizozemskoj

Utrecht - srce Nizozemske

Utrecht - srce Nizozemske

Što treba vidjeti u Utrechtu?

Prvi pogled na grad možeš baciti s tornja Domturm, koji je simbol Utrechta i najviši crkveni toranj u Nizozemskoj. Zbog pogleda ćeš brzo zaboraviti na 465 prijeđenih stuba. Gladan si? Onda se smjesta uputi u gradsku mrežu kanala, gdje se u nekadašnjim lučkim skladištima sada nalaze brojni restorani s prekrasnim terasama uz kanal. Ako te zanimaju neobični muzeji, razmisli o obilasku muzeja Speelklol. Muzej je smješten u gotičkoj crkvi te obuhvaća mehaničke glazbene instrumente stare više stotina godina.

Obilasci dvoraca u okolici Utrechta

Tijekom odmora u Utrechtu obvezan je izlet biciklom po okolici grada.  U Utrechtu ima mnogo postaja za najam bicikala, a možeš i ponijeti bicikl u autobusu. Omiljen je dnevni obilazak dvoraca u području Vechtstreek u blizini Utrechta uzduž rijeke Vecht, uz koju su smještene brojne ladanjske kuće i zamci.

Gdje je najbolje ići u kupovinu u Utrechtu?

Centar Utrechta najbolje se može istražiti pješice. Uz kanale (oudegracht) nalaze se brojni lijepo uređeni butici i dizajnerske trgovine.  Mladi dizajneri prodaju svoje kreacije uglavnom u ulici Schoutenstraat, a međunarodne modne kuće smjestile su se u ulici Steenweg. U slučaju kiše kupovinu možeš obaviti u najvećem natkrivenom trgovačkom centru u Nizozemskoj - Hoog Catharijne. Dobro je znati da su u Utrechtu trgovine otvorene i nedjeljom kao i radnim danom.

Arnheim – grad kreativaca na Rajni

Arnheim

Što treba vidjeti u Arnheimu?

Arnheim je izrazito zeleni glavni grad provincije Gelderland s burnom prošlošću. O prošlosti grada još uvijek svjedoče kuća Maartena van Rossuma (poznata i kao Duivelshuis, odnosno Vražja kuća) iz 15. stoljeća, jedina preostala gradska vrata Sabelspoort i crkva Eusebiuskerk. Panoramskim ostakljenim dizalom dolazi se do vidikovca na tornju visokom 73 metra.

Isplati li se posjetiti zoološki vrt Burgers'?

Zoološki vrt Burgers' na sjeveru grada jedna je od najzanimljivijih gradskih znamenitosti. U jednom je danu moguće posjetiti šest područja s pripadajućim životinjskim vrstama - park za safari, kišnu šumu, pustinju, ocean, mangrove i rimba (džungla).  U parku za safari posjetitelji mogu s mostova i vidikovaca promatrati stanovnike istočnoafričke savane, a u hali s kišnom šumu osjećat ćete se kao da ste stvarno u tropima. Budući da je većina područja natkrivena, posjet se isplati i kada je vrijeme promjenjivo. Zbog pomno uređenih zona i propisne brige o životinjama posjet je pravi doživljaj. To se odražava i na cijenu ulaznice, koja je veća u usporedbi s drugim parkovima. Ipak možeš uštedjeti ako kupiš ulaznice na internetu.

Keukenhof

Sve postaje u Nizozemskoj

Što treba vidjeti u Kaukenhofu?

Tulipani se uglavnom povezuju s Nizozemskom. U nasadima u Keukenhofu oko 100 uzgajivača svake godine zasade 4,5 milijuna tulipana te drugih vrsta cvijeća, poput narcisa, hijacinta itd. Uz šarene nasade cvijeća posjetitelji mogu pogledati i 50 skulptura raznih umjetnika. Geslo izložbi i vrtova nadahnuća u 2017. glasi „Nizozemski dizajn”.

Radno vreme

Keukenhof možeš posjetiti od 23. ožujka do 21. svibnja 2017. Vrhunac ponude je izložba Blumenkorso 22.4.2017. Točno vrijeme cvata ovisi i o vremenskim uvjetima, ali u pravilu je najbolje vrijeme za posjet sredinom travnja.

Gdje se nalazi Keukenhof?

Keukenhof je smješten južno od Amsterdama. Ako stižeš autobusom na kolodvor Sloterdijk u Amsterdamu, možeš doći do Keukenhofa javnim prijevozom preko Haarlema. S Glavnog kolodvora u Leidenu možeš sjesti na brzi autobus br. 854.

Zašto putovati autobusom u Nizozemsku

Bez problema možeš ponijeti prtljagu u autobus

Uključujući 2 komada prtljage

Putovanje bez dodatnih troškova i napornog tegljenja prtljage. U većini autobusa ima mjesta i za bicikl!

Vozni red i autobusne stanice

Postaje na centralnim lokacijama

Vozimo te izravno do omiljenih turističkih odredišta u Nizozemskoj.

Besplatan Wi-Fi u autobusu

Besplatan bežični internet

Tijekom putovanja autobusom u Nizozemsku na raspolaganju su ti besplatan bežični internet i utičnice.

Povoljne karte

Povoljne karte

Uštedi na putovanju autobusom u Nizozemsku i novac radije potroši na obilazak Amsterdama!