Usluga u autobusu

flixbus

Naše usluge u FlixBusovim autobusima

Naš autobus jamči ti najbolju uslugu. FlixBusovi autobusi ti nude besplatan Wi-Fi 4G brzine, dodatan prostor za noge, dovoljno utičnica za tvoje uređaje i još puno prostora za prtljagu.

Wi-Fi

Kako ti ne bi bilo dosadno, nudimo ti besplatan pristup našoj Wi-Fi mreži u autobusu koja ti tijekom cijelog putovanja omogućuje surfanje internetom, čavrljanje s prijateljima i provjeru e-pošte, i to čak u 4G brzini. S Flixbusovim autobusima internet ti je uvijek dostupan.

Prostor za noge

Flixbus ti osim toga jamči sjedalo s dodatnim prostorom za noge. Naši moderni autobusi opremljeni su udobnim sjedalima i puno prostora. Tako i oni „veliki“ među nama imaju dovoljno prostora i mogu udobno putovati. Sva sjedala imaju prilagodljiv naslon za leđa i udobna su i za duža putovanja.

Utičnice

Želiš surfati internetom, čavrljati ili raditi na prijenosnom računalu, ali ti se ispraznila baterija? Nema problema! Samo potraži simbol utičnice ili pitaj naše ljubazne vozače da ti pokažu neku od brojnih utičnica u našim autobusima.

Toalet

Do tvoje stanice ima još nekoliko minuta? Nema razloga za nervozu! Svi FlixBusovi autobusi imaju toalet za slučaj nužde.

Prtljaga

FlixBusovi autobusi nude dovoljno prostora za tvoju prtljagu; jednostavno ju spremi u pretinac za prtljagu i opušteno se zavali u sjedalo. Naravno da će ti naši ljubazni vozači pomoći pri spremanju. Informacije o prtljazi možeš pronaći u odredbama za prtljagu.

Odgovori na česta pitanja

Naša stranica s odgovorima na česta pitanja izravno na internetu odgovara na brojna pitanja.