Autobus za Trogir

Udobnost u autobusu

Naši autobusi imaju prostrana i udobna sjedala, WC, Wi-Fi i utičnice.
Usluge u našim autobusima

Zdravlje i sigurnost

Čuvajte sebe i druge dok putuješ s nama.
Saznaj više

Putuj ekološki prihvatljivo

Dokazano je da naši učinkoviti autobusi imaju odličan ugljični otisak po kilometru i prevezenom putniku.
Putovanje autobusom i okoliš

Stigni na vrijeme

Do odredišta ćemo te odvesti udobno i na vrijeme: 9 od 10 naših autobusa stižu na vrijeme.
Informacije o trenutnoj liniji

Na ovoj stranici


Autobusne postaje - Trogir

Napomena: tvoja će karta sadržavati najnovije podatke o adresi.

Otkrij sve destinacije

Često postavljana pitanja

Nudimo nekoliko načina plaćanja za sigurnu kupnju tvoje karte. Možeš izabrati između kartičnog plaćanja, Paypala, Google Paya i mnogih drugih. Kad dodješ u odjeljak plaćanja, moći ćeš vidjeti sve dostupne opcije i odabrati željenu. Ako imaš poteškoća s plaćanjem, pronađi odgovor na našoj stranici za pomoć u vezi plaćanja. Ako autobusnu kartu kupiš u vozilu ili na prodajnom mjestu, također imaš mogućnost plaćanja gotovinom.
Autobusnu kartu do Trogir možeš kupiti već od samo 1,99 €. Kartu najjednostavnije možeš kupiti na ovoj stranici ili u aplikaciji. Kupi na vrijeme za najbolju cijenu!
Postoji 1 autobusna stanica u Trogir . Njenu lokaciju možeš pronaći na karti na ovoj stranici.
Putovanje autobusom je jedno od najpovoljnijih načina putovanja, a FlixBus je među najjeftinijim opcijama za putovanje u Trogir ! Ovisno o tome odakle putuješ, karte za Trogir koštaju u prosjeku 3,99 €, ali ako rezerviraš unaprijed ili tijekom tjedna putovanje u Trogir uz FlixBus može koštati samo 1,99 €!
Korištenje FlixBus karte za putovanje u Trogir je jednostavno! Ako je karta kupljena online, putem e-pošte primit ćeš PDF potvrdu koja sadrži QR kod koji služi kao tvoja autobusna karta. Ako je karta kupljena putem FlixBus aplikacije, karta se automatski pohranjuje u aplikaciji. U oba slučaja nema potrebe ispisivati kartu: jednostavno je pokaži vozaču, ukrcaj se u autobus i udobno se smjesti.

Trogir: Turističke informacije

Trogir: opće informacije

Grad Trogir smjestio se na zapadnom rubu Kaštelanskog zaljeva koji dijeli s gradom Kaštela, otokom Čiovom te dalmatinskom metropolom Splitom. Teritorij grada Trogira nalazi se na dosta jedinstvenom području, dio grada je na kopnu, drugi dio je na otoku Čiovu, a najstariji dio grada, stara gradska jezgra, nalazi se na malenom otočiću Trogiru između kopnenog i otočnog dijela grada. Sve tri cjeline spojene su mostovima koji garantiraju nesmetan prolaz iz jednog dijela grada u drugi, a trenutno je u izgradnji i novi most koji bi uskoro trebao biti otvoren te još dodatno poboljšati vezu između otoka Čiova i kopna, to jest između svih dijelova grada Trogira. Osnovan je u 3. stoljeću prije Krista od grčkih kolonizatora koji su stigli s otoka Visa koji je tada bio već etablirana grčka kolonija. Kroz njegovu dugogodišnju i bogatu povijest izmjenjivali su se razni vladari što je doprinijelo razvoju i izgradnji grada kakav vidimo danas.

Trogir: znamenitosti

Stara gradska jezgra Trogira građena je u romaničko-gotičkom stilu i od 1997. godine nalazi se na UNESCOvom popisu Spomenika svjetske kulturne baštine. Smatra se jednom od najbolje očuvanih starogradskih jezgri srednje i jugoistočne Europe. Kao najveća znamenitost staroga grada ističe se katedrala svetog Lovre, završena u 16. stoljeću. Ako ste u mogućnosti, popnite se na toranj katedrale koji uz obližnji toranj crkve svetog Nikole, dominira nad starogradskom jezgrom i nudi pogled iz neke druge perspektive na stari grad i okolicu, a samim time i lijepe slike koje ostaju za uspomenu. Radovanov portal, najznačajniji srednjovjekovni portal na istočnoj obali Jadrana, nazvan po njegovom autoru, Majstoru Radovanu, nalazi se na glavnom portalu katedrale. Katedrala je smještena na istočnome dijelu stare gradske jezgre, na trgu Ivana Pavla II. Na istome trgu nalazi se i Gradska loža, poznata po tornju na kojem se nalazi veliki sat, te palača Ćipiko koja se nalazi tik do katedrale. Krenemo li južnije, prolazeći kroz uske srednjovjekovne kamene ulice dolazimo na veliki prostor gradske Rive ukrašen mnogobrojnim palmama s koje nam se pruža prekrasan pogled na otok Čiovo, stari kameni most i novi most koji spajaju otok Čiovo s kopnom, ACI marinu Trogir te trogirsko brodogradilište Brodotrogir. Hodajući rivom uz svježi morski povjetarac prolazimo uz Malu ložu, zgradu Gradske knjižnice, crkvu svetog Dominika te razne terase restorana i barova. Laganim koracima dolazimo do samog kraja staroga grada gdje se nalaze tvrđava Kamerlengo i kula svetog Marka. Izgrađene u 15. stoljeću za vrijeme mletačke vlasti, služile su za smještaj mletačke vojske i obranu od turskih napada. Između tvrđave Kamerlengo i kule svetog Marka smješten je simpatičan nogometni teren u korištenju HNK Trogir koji pruža jedinstvenu atmosferu prilikom gledanja nogometnih utakmica. Vrijedi nadodati da se cijela gradska jezgra laganom šetnjom može obići u manje od sat vremena.

Trogir: Kultura i povijest

S obzirom na to da se dio grada Trogira nalazi na otoku Čiovu, može se reći da su Trogirani, ali i njihovi posjetitelji, tradicionalno vezani za taj otok. Vjerojatno najpopularnija plaža u okolici Trogira, plaža Okrug, poznata i kao Copacabana, nalazi se u mjestu Okrug Gornji na zapadnom dijelu otoka Čiova. Uz dnevnu zabavu pod suncem, restorane i barove nudi i ponešto noćnog života, no za puno veću ponudu noćne zabave i noćnih klubova morat ćete se uputiti u obližnji Split.
Od ostalih plaža u okolici izdvojio bih plažu Pantan koja se nalazi 2 kilometra istočno od Trogira, na ušću rijeke Pantan u more. Plaža Medena nalazi se u mjestu Seget Donji, udaljena neka 4 kilometra zapadno od centra Trogira i uz sunčanje i kupanje nudi i razne sportske sadržaje. Plaža Kava udaljena je 12 kilometara od Trogira, međutim nudi sasvim drugačije iskustvo od svih ostalih navedenih plaža jer se nalazi na istočnom kraju otoka Čiova i nije zagađena nikakvom izgradnjom i popratnim sadržajima već nudi čisto prirodno iskustvo što je savršeno za sve ljubitelje netaknute prirode. Uz to, s plaže se pruža i divan pogled na grad Split koji se nalazi odmah preko puta Kaštelanskog zaljeva.

Trogir: okolica

Trogir je malen grad koji se obiđe u dosta brzom roku i zasigurno ćete se nakon nekoliko dana provedenih u samom gradu poželjeti uputiti u neke nove avanture i istraživanje šire okolice. Imate sreće jer okolica Trogira zbilja nudi ponešto za svakoga.
Za ljubitelje kupnje i općenito zainteresirane za razgledavanje ponude po trgovačkim centrima zaputite se u Split jer tamo postoji nekoliko centara koji privlače kupce primamljivim cijenama i raznim brendovima. Najnoviji i najveći trgovački centar u Splitu zove se Mall of Split i tamo ćete zasigurno pronaći nešto za sebe i svoje najmilije, a nešto manji centar Joker također neće biti loš izbor za provesti dan kupujući.
Ako ste više raspoloženi za istraživanje novih mjesta i upoznavanje s bogatom hrvatskom kulturom i poviješću, nema boljeg odabira od starog hrvatskog kraljevskog grada Šibenika i razgledavanja tvrđava iznad grada i katedrale svetog Jakova.
Ljubitelji prirodnih ljepota mogu se zaputiti na jedan od pitoresknih srednjodalmatinskih otoka poput Šolte, Brača, Hvara, Biševa ili Visa i doživjeti jedinstvene ljepote plaže Zlatni rat, Modre špilje i Starogradskog polja.
Za nautičare i obožavatelje jedrenja ponuda je velika jer svako veće mjesto ima barem jednu marinu. U samom Trogiru nalazi se već prije spomenuta ACI marina Trogir, malo dalje u Segetu Donjem se nalazi Marina Baotić, još malo dalje u gradu Kaštela je Marina Kaštela te vrijedi izdvojiti i ACI marinu Split u gradu Splitu.

Autobusi za Trogir

Pronađi najjeftinije autobuse za Trogir

Za jeftine karte do Trogir, nema boljeg načina putovanja od FlixBusa. Kupnja autobusne karte za Trogir uz FlixBus ne može biti jednostavnija. Karte za Trogir možeš kupiti već od 1,99 € , ovisno o raspoloživosti! Svakako uvijek kupi unaprijed i putuj izvan sezone ako možeš. Ne zaboravi preuzeti i pohraniti besplatnu aplikaciju FlixBus na svoj telefon u kojoj možeš pronaći najbolje ponude, lakše upravljati rezervacijom i biti u toku s informacijama o svom putovanju. Uz aplikaciju pri ruci, također nema potrebe ispisivati kartu: jednostavno je pokaži vozaču.

Zašto putovati u Trogir s FlixBusom

Ne može biti lakše doći do Trogir uz FlixBus! Trogir je povezan s 81 gradova autobusom, pa ćeš se snaći brže nego što kažeš "Flix". Putovanje u Trogir možeš jednostavno rezervirati osobno kod naših agenata za prodaju karata ili u autobusu, ili online putem web stranice ili u besplatnoj FlixBus aplikaciji; gdje platiti kreditnom karticom, PayPalom ili Google Payom. Odabirom FlixBusa znaj da putuješ u Trogir na ekološki prihvatljiv način i pomažeš smanjiti utjecaj emisije CO₂ u prometu, a možeš podržati i našu viziju za još boljom održivošću nadoknadom svoje emisije CO₂ prilikom kupnje karte.

Usluge u autobusu

Sve spremno za putovanje u Trogir? Ne zaboravi rezervirati svoje sjedalo unaprijed za najbolje iskustvo putovanja! Ovisno o dostupnosti, možeš birati između klasičnog, sjedala uz stol ili panoramskog sjedala ili rezervirati dodatno sjedalo uz svoje ako ti je potreban dodatni prostor. Također možeš ponijeti jedan komad ručne prtljage i jedan komad putne prtljage besplatno . Na kraju, udobno se smjesti i uživaj u besplatnom Wi-Fiju, dodatnom prostoru za noge, utičnicama i toaletu.


Usluge u autobusu ovise o raspoloživosti