Ako imaš bilo kakvih poteškoća prilikom korištenja ove stranice, molimo te da nazoveš +385 13000803 ili se obratiš FlixBus Google Assistant aplikacija.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Rezervacije sjedala

Rezervacija sjedala

Želiš li maksimalnu udobnost tijekom putovanja? Onda odmah prilikom rezervacije karte rezerviraj i svoje omiljeno sjedalo. Na gotovo svim linijama u našoj mreži odsada možeš odabrati i rezervirati sjedalo po vlastitom izboru prije početka putovanja.

Putuješ li s prijateljem ili prijateljicom ili s članom obitelji? Onda odmah osiguraj da uvijek sjedite zajedno.

Udobno se smjesti i tijekom vožnje uživaj u pogledu s jednog od panoramskih sjedala. I naša sjedala sa stolom odsada su mnogo udobnija.

Ako rezerviraš omiljeno sjedalo, možeš krenuti na put sasvim opušteno i bez stresa!

Kategorije sjedala

Za putovanje FlixBusom na raspolaganju su ti tri kategorije:

Panorama
Panorama:
Bolji pogled tijekom putovanja
Stol
Stol:
Više udobnosti u sjedalima sa stolom
Klasično
Klasično:
Sjedalo po vlastitom izboru
Rezervacija sjedala

Kako mogu rezervirati sjedalo?

Ako na tvojoj liniji nudimo rezervaciju sjedala, to će biti navedeno u postupku rezervacije na internetskoj stranici ili u aplikaciji nakon unosa podataka o gostu.  Rezervacija sjedala moguća je i u našim agencijama i trgovinama.

Naknada za rezervaciju sjedala ovisi o vrsti odabranog sjedala i udaljenosti.  Sve naše naknade za rezervaciju sjedala navedene su ovdje.

Broj sjedala naveden je na tvojoj autobusnoj karti. U našim autobusima u kojima je moguća rezervacija sjedala navedeni su brojevi sjedala tamno-sive boje u visini očiju na pretincima za prtljagu.

Dodatak, promjena i otkazivanje rezervacije sjedala:

Rezervacije sjedala moguća je samo tijekom postupka rezervacije karte. Nažalost, trenutno nije moguće naknadno rezervirati sjedalo.  Ako želiš stornirati ili promijeniti svoje sjedalo, klikni ovdje.

Grupe:

Rezervirana sjedala ne dodjeljuju se pojedinačnim osobama u tvojoj grupi.  Svaki član grupe može odabrati bilo koje od rezerviranih sjedala.

Kako ću prepoznati svoje sjedalo u autobusu?

Ovisno o liniji, moguće je rezervirati cijeli autobus ili pojedinačne redove. U nekim autobusima još nije moguća rezervacija sjedala.  

Ako rezerviraš određeno sjedalo, na autobusnoj karti bit će naveden broj sjedala.
U autobusima u kojim je moguća rezervacija sjedala navedeni su brojevi sjedala u visini očiju na pretincima za prtljagu.

U slučaju da nemaš rezervaciju sjedala, ali na karti ti je dodijeljeno sjedalo, molimo te da sjedneš na to sjedalo.

Ako nemaš rezervaciju sjedala niti ti je dodijeljeno sjedalo na karti, možeš odabrati bilo koje sjedalo koje se ne može rezervirati i označeno je zelenom naljepnicom.  Ako u tom slučaju želiš zauzeti određeno sjedalo, preporučujemo ti da što ranije dođeš do autobusa.  Podrazumijeva se da osobe ograničene pokretljivosti imaju prednost pri izboru sjedala.