Autobus za Varšava

Udobnost u autobusu

Naši autobusi imaju prostrana i udobna sjedala, WC, Wi-Fi i utičnice.
Usluge u našim autobusima

Zdravlje i sigurnost

Čuvajte sebe i druge dok putuješ s nama.
Saznaj više

Putuj ekološki prihvatljivo

Dokazano je da naši učinkoviti autobusi imaju odličan ugljični otisak po kilometru i prevezenom putniku.
Putovanje autobusom i okoliš

Stigni na vrijeme

Do odredišta ćemo te odvesti udobno i na vrijeme: 9 od 10 naših autobusa stižu na vrijeme.
Informacije o trenutnoj liniji

Na ovoj stranici


Autobusne stanice u Varšava

Napomena: tvoja će karta sadržavati najnovije podatke o adresi.

Otkrij sve destinacije

Često postavljana pitanja

Postoje 8 autobusne stanice u Varšava. Stanice su Warsaw, Metro Marymont, Warszawa, Dworzec Zachodni, Warszawa, Dw. Centralny ZTM 06, Warszawa, Młodzieńcza ZTM 01, Warszawa, Metro Stadion Narodowy, Warszawa, Metro Młociny, Warszawa, Dw. Zachodni ZTM 05, Warszawa, Centrum , a njihove lokacije možeš pronaći na karti na ovoj stranici.
Putovanje autobusom je jedno od najpovoljnijih načina putovanja, a FlixBus je među najjeftinijim opcijama za putovanje u Varšava ! Ovisno o tome odakle putuješ, karte za Varšava koštaju u prosjeku 3,50€/26,37kn, ali ako rezerviraš unaprijed ili tijekom tjedna putovanje u Varšava uz FlixBus može koštati samo 3,00€/22,60kn!
Korištenje FlixBus karte za putovanje u Varšava je jednostavno! Ako je karta kupljena online, putem e-pošte primit ćeš PDF potvrdu koja sadrži QR kod koji služi kao tvoja autobusna karta. Ako je karta kupljena putem FlixBus aplikacije, karta se automatski pohranjuje u aplikaciji. U oba slučaja nema potrebe ispisivati kartu: jednostavno je pokaži vozaču, ukrcaj se u autobus i udobno se smjesti.
Nudimo nekoliko načina plaćanja za sigurnu kupnju tvoje karte. Možeš izabrati između kartičnog plaćanja, Paypala, Google Paya i mnogih drugih. Kad dodješ u odjeljak plaćanja, moći ćeš vidjeti sve dostupne opcije i odabrati željenu. Ako imaš poteškoća s plaćanjem, pronađi odgovor na našoj stranici za pomoć u vezi plaćanja. Ako autobusnu kartu kupiš u vozilu ili na prodajnom mjestu, također imaš mogućnost plaćanja gotovinom.
Autobusnu kartu do Varšava možeš kupiti već od samo 3,00€/22,60kn. Kartu najjednostavnije možeš kupiti na ovoj stranici ili u aplikaciji. Kupi na vrijeme za najbolju cijenu!

Autobusi za Varšava

Pronađi najjeftinije autobuse za Varšava

Za jeftine karte do Varšava, nema boljeg načina putovanja od FlixBusa. Kupnja autobusne karte za Varšava uz FlixBus ne može biti jednostavnija. Karte za Varšava možeš kupiti već od 3,00€/22,60kn , ovisno o raspoloživosti! Svakako uvijek kupi unaprijed i putuj izvan sezone ako možeš. Ne zaboravi preuzeti i pohraniti besplatnu aplikaciju FlixBus na svoj telefon u kojoj možeš pronaći najbolje ponude, lakše upravljati rezervacijom i biti u toku s informacijama o svom putovanju. Uz aplikaciju pri ruci, također nema potrebe ispisivati kartu: jednostavno je pokaži vozaču.

Zašto putovati u Varšava s FlixBusom

Ne može biti lakše doći do Varšava uz FlixBus! Varšava je povezan s 267 gradova autobusom, pa ćeš se snaći brže nego što kažeš "Flix". Putovanje u Varšava možeš jednostavno rezervirati osobno kod naših agenata za prodaju karata ili u autobusu, ili online putem web stranice ili u besplatnoj FlixBus aplikaciji; gdje platiti kreditnom karticom, PayPalom ili Google Payom. Odabirom FlixBusa znaj da putuješ u Varšava na ekološki prihvatljiv način i pomažeš smanjiti utjecaj emisije CO₂ u prometu, a možeš podržati i našu viziju za još boljom održivošću nadoknadom svoje emisije CO₂ prilikom kupnje karte.

Usluge u autobusu

Sve spremno za putovanje u Varšava? Ne zaboravi rezervirati svoje sjedalo unaprijed za najbolje iskustvo putovanja! Ovisno o dostupnosti, možeš birati između klasičnog, sjedala uz stol ili panoramskog sjedala ili rezervirati dodatno sjedalo uz svoje ako ti je potreban dodatni prostor. Također možeš ponijeti jedan komad ručne prtljage i jedan komad putne prtljage besplatno . Na kraju, udobno se smjesti i uživaj u besplatnom Wi-Fiju, dodatnom prostoru za noge, utičnicama i toaletu.


Usluge u autobusu ovise o raspoloživosti