Autobus za Slavonski Brod

Udobnost u autobusu

Naši autobusi imaju prostrana i udobna sjedala, WC, Wi-Fi i utičnice.
Usluge u našim autobusima

Zdravlje i sigurnost

Čuvajte sebe i druge dok putuješ s nama.
Saznaj više

Putuj ekološki prihvatljivo

Dokazano je da naši učinkoviti autobusi imaju odličan ugljični otisak po kilometru i prevezenom putniku.
Putovanje autobusom i okoliš

Stigni na vrijeme

Do odredišta ćemo te odvesti udobno i na vrijeme: 9 od 10 naših autobusa stižu na vrijeme.
Informacije o trenutnoj liniji

Na ovoj stranici


Autobusne stanice u Slavonski Brod

Napomena: tvoja će karta sadržavati najnovije podatke o adresi.

Otkrij sve destinacije

Često postavljana pitanja

Postoji 1 autobusna stanica u Slavonski Brod . Njenu lokaciju možeš pronaći na karti na ovoj stranici.
Putovanje autobusom je jedno od najpovoljnijih načina putovanja, a FlixBus je među najjeftinijim opcijama za putovanje u Slavonski Brod ! Ovisno o tome odakle putuješ, karte za Slavonski Brod koštaju u prosjeku 3,49€/26,30kn, ali ako rezerviraš unaprijed ili tijekom tjedna putovanje u Slavonski Brod uz FlixBus može koštati samo 1,99€/14,99kn!
Korištenje FlixBus karte za putovanje u Slavonski Brod je jednostavno! Ako je karta kupljena online, putem e-pošte primit ćeš PDF potvrdu koja sadrži QR kod koji služi kao tvoja autobusna karta. Ako je karta kupljena putem FlixBus aplikacije, karta se automatski pohranjuje u aplikaciji. U oba slučaja nema potrebe ispisivati kartu: jednostavno je pokaži vozaču, ukrcaj se u autobus i udobno se smjesti.
Nudimo nekoliko načina plaćanja za sigurnu kupnju tvoje karte. Možeš izabrati između kartičnog plaćanja, Paypala, Google Paya i mnogih drugih. Kad dodješ u odjeljak plaćanja, moći ćeš vidjeti sve dostupne opcije i odabrati željenu. Ako imaš poteškoća s plaćanjem, pronađi odgovor na našoj stranici za pomoć u vezi plaćanja. Ako autobusnu kartu kupiš u vozilu ili na prodajnom mjestu, također imaš mogućnost plaćanja gotovinom.
Autobusnu kartu do Slavonski Brod možeš kupiti već od samo 1,99€/14,99kn. Kartu najjednostavnije možeš kupiti na ovoj stranici ili u aplikaciji. Kupi na vrijeme za najbolju cijenu!

Slavonski Brod: Turističke informacije 

Slavonski Brod: opće informacije 

Slavonski Brod je mali grad te su dva dana dovoljna za istražiti ga, upoznati ljude, kušati neke od slavonskih specijaliteta te uživati u prirodnim ljepotama grada i okolice. Slavonija je poznata po svojim specijalitetima, posebno mesnim i onim od riječne ribe. Tradicionalni fiš paprikaš je u Slavonskom Brodu prvo čime će vas ponuditi u većini restorana. Međutim, ako se nađete tamo početkom ljeta odnosno srpnja, baš u vrijeme kad se održava Fišijada, onda je to prilika za doživjeti i drugu stranu ovog specijaliteta. Naime, na ovom se događaju ekipe prijavljuju i natječu u pripravljanju fiša. Ovaj grad odlikuje i kompleks gastro ponude. 

Slavonski Brod: znamenitosti 

U gradu je izrađen fenomenalan i ogroman 3D mural domaćeg autora, koji prikazuje rijeku i drvene mostove koji teku preko nje. To je mjesto na kojem je obavezno treba fotografirati, naravno iz određenog kuta kako bi se dobio 3D efekt. U gradu ima i drugih murala poput Ivaninih pejzaža, oslikanih u čast književnici Ivani Brlić Mažuranić. Na glavnom gradskom trgu nalazi se i Kuća Brlićevih, spomenik kulture, i unutar nje galerija u kojoj se često održavaju izložbe. Na gradskom nogometnom Stadionu Marsonia oslikan je mural s likom Maria Mandžukića kojeg je javnost najbolje upoznala kroz svijet nogometa u zadnjih nekoliko godina, a čiji je rodni grad upravo Slavonski Brod. Grad je poznat po slavonskoj glazbi kojom prednjači tamburica. Tim je povodom otvoren Muzej tambure. Govoreći o ovom instrumentu, preporučujem svakom posjetitelju, osobito ako je iz neke druge zemlje i nije ranije čuo zvuk tambure, da posluša svirku uživo. Odlična atmosfera koju domaći glazbenici gotovo uvijek stvore specifična je za ovaj kraj. Tvrđava Brod nalazi se u centru grada i stara je preko 300 godina. Nekoć je to bila vojna utvrda, a danas su unutar nje smještene neke škole i druge institucije te Galerija Ružić. 

Slavonski Brod: Kultura i povijest 

U neposrednoj blizini grada nalazi se privatni Zoološki vrt u vlasništvu obitelji Milec. To je osobito zanimljivo obiteljima s malom djecom budući da ovaj mali i netipičan Zoo ima neke vrlo egzotične vrste koje inače djeca mogu vidjeti samo na televiziji. Posebnost ovog zoološkog vrta je i u tome da obitelj skrbi i za ozlijeđene životinje te im pruža azil do ozdravljenja. U predgrađu, samo nekoliko kilometara od grada, smješteno je eko selo Salaš. Idealan je za izlete ili pak team buildinge. To je još jedna prilika za doživjeti slavonsko gostoprimstvo, no ne samo kroz hedonizam nego i neku konkretnu radnu aktivnost i to u prirodi. Naravno, svaki grad uz koji teče Sava ima šetnicu, pa tako i ovaj. Uređenu stazu prati drvored. Uređeno je i kupalište Poloj koje je ljeti puno kupača, a na kojem se kvaliteta vode navodi kao vrlo visoka. Postoje i bazeni za one koji ne mogu odoljeti rashladiti se za ljetnih vrućina, a ne preferiraju kupanje u rijeci. Od ostalih zanimljivih lokacija nedaleko grada tu je jezero Petnja. Okuženo je šumom, a posebno zanimljivi su sportovi na vodi poput veslanja koje je pristupačno i za potpune amatere, zatim nekoliko špilja, slapova i kanjon Pljuskara

Slavonski Brod: noćni život 

Jedan od najvećih događanja u gradu je Motorijada koja se održava tradicionalno svake godine i dovodi u grad velikane rock glazbe. Bajkeri iz cijele Europe cijelom gradu podižu adrenalin, a uz kombinaciju dobre glazbe i dobre hrane, nije čudno da je festival sve veći iz godine u godinu. Velika je zanimljivost da se simbolom grada smatra roda, zbog legendarne priče o rodi imena Malena i njezinom suputniku Klepetanu, koji joj se iz godine u godinu vraća. Ova simpatična, gotovo pa ljubavna priča poznata je diljem zemlje, a Malena je svoje gnijezdo napravila na ovom području. Tim povodom nedavno je izrađena pet metara visoka skulptura rode i postavljena na ulazu u grad. Ljubavne priče nikako ne mogu biti na odmet, a ako vas dočekaju već na ulazu u grad, šteta je ne okušati sreću i vidjeti što vas možda čega – unutar grada. 

Autobusi za Slavonski Brod

Pronađi najjeftinije autobuse za Slavonski Brod

Za jeftine karte do Slavonski Brod, nema boljeg načina putovanja od FlixBusa. Kupnja autobusne karte za Slavonski Brod uz FlixBus ne može biti jednostavnija. Karte za Slavonski Brod možeš kupiti već od 1,99€/14,99kn , ovisno o raspoloživosti! Svakako uvijek kupi unaprijed i putuj izvan sezone ako možeš. Ne zaboravi preuzeti i pohraniti besplatnu aplikaciju FlixBus na svoj telefon u kojoj možeš pronaći najbolje ponude, lakše upravljati rezervacijom i biti u toku s informacijama o svom putovanju. Uz aplikaciju pri ruci, također nema potrebe ispisivati kartu: jednostavno je pokaži vozaču.

Zašto putovati u Slavonski Brod s FlixBusom

Ne može biti lakše doći do Slavonski Brod uz FlixBus! Slavonski Brod je povezan s 96 gradova autobusom, pa ćeš se snaći brže nego što kažeš "Flix". Putovanje u Slavonski Brod možeš jednostavno rezervirati osobno kod naših agenata za prodaju karata ili u autobusu, ili online putem web stranice ili u besplatnoj FlixBus aplikaciji; gdje platiti kreditnom karticom, PayPalom ili Google Payom. Odabirom FlixBusa znaj da putuješ u Slavonski Brod na ekološki prihvatljiv način i pomažeš smanjiti utjecaj emisije CO₂ u prometu, a možeš podržati i našu viziju za još boljom održivošću nadoknadom svoje emisije CO₂ prilikom kupnje karte.

Usluge u autobusu

Sve spremno za putovanje u Slavonski Brod? Ne zaboravi rezervirati svoje sjedalo unaprijed za najbolje iskustvo putovanja! Ovisno o dostupnosti, možeš birati između klasičnog, sjedala uz stol ili panoramskog sjedala ili rezervirati dodatno sjedalo uz svoje ako ti je potreban dodatni prostor. Također možeš ponijeti jedan komad ručne prtljage i jedan komad putne prtljage besplatno . Na kraju, udobno se smjesti i uživaj u besplatnom Wi-Fiju, dodatnom prostoru za noge, utičnicama i toaletu.


Usluge u autobusu ovise o raspoloživosti