Autobus za Stuttgart

Udobnost u autobusu

Naši autobusi imaju prostrana i udobna sjedala, WC, Wi-Fi i utičnice.
Usluge u našim autobusima

Zdravlje i sigurnost

Čuvajte sebe i druge dok putuješ s nama.
Saznaj više

Putuj ekološki prihvatljivo

Dokazano je da naši učinkoviti autobusi imaju odličan ugljični otisak po kilometru i prevezenom putniku.
Putovanje autobusom i okoliš

Stigni na vrijeme

Do odredišta ćemo te odvesti udobno i na vrijeme: 9 od 10 naših autobusa stižu na vrijeme.
Informacije o trenutnoj liniji

Na ovoj stranici


Autobusne stanice u Stuttgart

Napomena: tvoja će karta sadržavati najnovije podatke o adresi.

Otkrij sve destinacije

Često postavljana pitanja

Postoje 9 autobusne stanice u Stuttgart. Stanice su Kornwestheim, Stuttgart Zuffenhausen bus station, Kornwestheim Pre Waypoint, Stuttgart Airport Busterminal (SAB), Kornwestheim Post Waypoint 1, Stuttgart Vaihingen station, Stuttgart West (Leonberg Station), Stuttgart East/Kirchheim unter Teck, Kornwestheim Post Waypoint 2 , a njihove lokacije možeš pronaći na karti na ovoj stranici.
Putovanje autobusom je jedno od najpovoljnijih načina putovanja, a FlixBus je među najjeftinijim opcijama za putovanje u Stuttgart ! Ovisno o tome odakle putuješ, karte za Stuttgart koštaju u prosjeku 5,00€/37,67kn, ali ako rezerviraš unaprijed ili tijekom tjedna putovanje u Stuttgart uz FlixBus može koštati samo 4,50€/33,91kn!
Korištenje FlixBus karte za putovanje u Stuttgart je jednostavno! Ako je karta kupljena online, putem e-pošte primit ćeš PDF potvrdu koja sadrži QR kod koji služi kao tvoja autobusna karta. Ako je karta kupljena putem FlixBus aplikacije, karta se automatski pohranjuje u aplikaciji. U oba slučaja nema potrebe ispisivati kartu: jednostavno je pokaži vozaču, ukrcaj se u autobus i udobno se smjesti.
Nudimo nekoliko načina plaćanja za sigurnu kupnju tvoje karte. Možeš izabrati između kartičnog plaćanja, Paypala, Google Paya i mnogih drugih. Kad dodješ u odjeljak plaćanja, moći ćeš vidjeti sve dostupne opcije i odabrati željenu. Ako imaš poteškoća s plaćanjem, pronađi odgovor na našoj stranici za pomoć u vezi plaćanja. Ako autobusnu kartu kupiš u vozilu ili na prodajnom mjestu, također imaš mogućnost plaćanja gotovinom.
Autobusnu kartu do Stuttgart možeš kupiti već od samo 4,50€/33,91kn. Kartu najjednostavnije možeš kupiti na ovoj stranici ili u aplikaciji. Kupi na vrijeme za najbolju cijenu!

Stuttgart: Turističke informacije 

Stuttgart: opće informacije 

Kao jedan od većih njemačkih gradova te najveći u pokrajini Baden – Württemberg, Stuttgart nudi mnoge sadržaje te je idealan za istraživanje i aktivan odmor.Po samom dolasku u grad prolazimo glavnom ulicom Koenigstrasse, a potom istražujemo sporedne uličice i upijamo taj topli, njemački štih prisutan posvuda. 

Uz česta zaustavljanja jer nam pozornost privlače razni ulični umjetnici i kreativci, dolazimo do glavnog i najvećeg trga Schlossplatza, smještenog između dva druga veća trga na južnom dijelu; Karlsplatz i Schillerplatz. Na trgu je smještena Nova Palača (New Palace), barokna građevina s prekrasnim slobodnim prostorom ispred, posebno lijepa noću kada je prostor osvijetljen, a u zimsko vrijeme već popodne kada padne mrak. Magična arhitektura ove ogromne građevine očarat će svakoga. 

Svega nekoliko stotina metara dalje od palače koja odiše otmjenošću i elegancijom jeveć spomenuti Schillerplatz; mali, potpuno drugačiji trg, čija arhitektura podsjeća na pitoresknu, gotovo seosku idilu. Na trgu je dva puta tjedno postavljena tržnica s čijih štandova dopire mnoštvo mirisa svježeg voća i povrća, a posebno su me se dojmili štandovi s cvijećem. Na sredini je statuta njemačkog umjetnika Friedricha Schillera po kojoj je trg i dobio ime, a okružuje ga manje uličice te crkva i Stari dvorac. Već tijekom prvoga dana ovo mi postaje najljepši dio grada. 

Dodatnu čar daje mu blizina Kazališta Staatstheatar u kojem se izvode najkvalitetnije opere, baleti i drame. Ukoliko niste fluentni u njemačkom jeziku, drama možda neće biti najbolji

izbor – no balet uvijek jest. Nalazi se uz jezero u blizini Staroga dvorca.

Stuttgart: znamenitosti 

Premda bi svakako trebalo kušati nešto od specijaliteta iz tradicionalne njemačke kuhinje,za brz i jeftin obrok odite u neki od azijskih restorana budući da nude velik izvor hrane zadovoljavajuće kvalitete, a po vrlo povoljnim cijenama. 

Šteta je ne probati Schwarzwald tortu u nekoj od slastičarnica, rađenu po izvornom receptu, ili pak tradicionalnu šunku iz ovih krajeva. Ne nužno tim redoslijedom. Također je ukusan i perec, jedan od specijaliteta čiji je originalni naziv brezel, a može se jesti samostalno ili poslužen uz skoro bilo koju vrstu hrane. 

Stuttgart: Kultura i povijest 

Muzej Mercedes-Benz nije mjesto na koje će otići samo ljubitelji automobila, nego kulturno mjesto njemačke kulture, budući da su upravo u ovim krajevima nastali prvi automobili. Muzej prikazuje eksponate automobila kroz povijest. Obilazak cijeloga prostora iziskuje dosta vremena, no isplati se vidjeti ga. U Stuttgartu se također nalazi i Porsche Muzej

Nešto potpuno drugačije je Muzej svinja (Schweine Museum) koji kroz čak 25 različitih tematskih soba prikazuje svinje na sve moguće načine; od toga da mogu biti kućni ljubimci, do raznih legendi i simbolika. Ovo je vrlo simpatično, neobično i jedinstveno mjesto koje vrijedi posjetiti osobito roditeljima s malom djecom. Drugo mjesto za ljubitelje životinja je ogroman Zoološki i botanički vrt Wilhelma, koji jes preko 1000 životinjskih i 7000 biljnih vrsta jedan od najvećih na svijetu. 

Stuttgart: okolica 

Nastavljamo istraživati grad šetnjom do Central Parka koji je prilično velik i pruža potpuni odmak od gradske buke, iako je smješten gotovo u samome centru grada. U parku se nalazi nekoliko šahovskih polja vrlo velikih dimenzija, takozvani Giant Chess Game, s pomičnim figurama tako da prolaznici mogu zaigrati šah ili gledati druge kako ga igraju. 

Na Karlsplatzu se održava Flohmarkt, sajam antikviteta te rabljenih, vintage proizvoda, na kojem se može pronaći sve od odjeće do kućanskih potrepština i umjetnina. 

Tu je i poznati vidikovac televizijski toranj Fernsehturm, visok preko 200 metara. Do gore vozi lift, a toranj je otvoren svakodnevno od jutra do kasne večeri. Postoji i kafić pri vrhu gdje se možete zadržati neko vrijeme i uživati u pogledu te u ukusnoj hrani ili piću. 

Stuttgart nije niti prevelik niti premali grad koji ima istovremeno kvalitetu i atrakcije velegrada te toplinu i šarm manjega mjesta. U njegovoj je okolici također nemali broj destinacija i atrakcija uz koje se vrijedi zaustaviti. U svakom slučaju, onome tko se nađe u blizini neće biti dosadno. 

Autobusi za Stuttgart

Pronađi najjeftinije autobuse za Stuttgart

Za jeftine karte do Stuttgart, nema boljeg načina putovanja od FlixBusa. Kupnja autobusne karte za Stuttgart uz FlixBus ne može biti jednostavnija. Karte za Stuttgart možeš kupiti već od 4,50€/33,91kn , ovisno o raspoloživosti! Svakako uvijek kupi unaprijed i putuj izvan sezone ako možeš. Ne zaboravi preuzeti i pohraniti besplatnu aplikaciju FlixBus na svoj telefon u kojoj možeš pronaći najbolje ponude, lakše upravljati rezervacijom i biti u toku s informacijama o svom putovanju. Uz aplikaciju pri ruci, također nema potrebe ispisivati kartu: jednostavno je pokaži vozaču.

Zašto putovati u Stuttgart s FlixBusom

Ne može biti lakše doći do Stuttgart uz FlixBus! Stuttgart je povezan s 287 gradova autobusom, pa ćeš se snaći brže nego što kažeš "Flix". Putovanje u Stuttgart možeš jednostavno rezervirati osobno kod naših agenata za prodaju karata ili u autobusu, ili online putem web stranice ili u besplatnoj FlixBus aplikaciji; gdje platiti kreditnom karticom, PayPalom ili Google Payom. Odabirom FlixBusa znaj da putuješ u Stuttgart na ekološki prihvatljiv način i pomažeš smanjiti utjecaj emisije CO₂ u prometu, a možeš podržati i našu viziju za još boljom održivošću nadoknadom svoje emisije CO₂ prilikom kupnje karte.

Usluge u autobusu

Sve spremno za putovanje u Stuttgart? Ne zaboravi rezervirati svoje sjedalo unaprijed za najbolje iskustvo putovanja! Ovisno o dostupnosti, možeš birati između klasičnog, sjedala uz stol ili panoramskog sjedala ili rezervirati dodatno sjedalo uz svoje ako ti je potreban dodatni prostor. Također možeš ponijeti jedan komad ručne prtljage i jedan komad putne prtljage besplatno . Na kraju, udobno se smjesti i uživaj u besplatnom Wi-Fiju, dodatnom prostoru za noge, utičnicama i toaletu.


Usluge u autobusu ovise o raspoloživosti