Autobus za Karlovac

Udobnost u autobusu

Naši autobusi imaju prostrana i udobna sjedala, WC, Wi-Fi i utičnice.
Usluge u našim autobusima

Zdravlje i sigurnost

Čuvajte sebe i druge dok putuješ s nama.
Saznaj više

Putuj ekološki prihvatljivo

Dokazano je da naši učinkoviti autobusi imaju odličan ugljični otisak po kilometru i prevezenom putniku.
Putovanje autobusom i okoliš

Stigni na vrijeme

Do odredišta ćemo te odvesti udobno i na vrijeme: 9 od 10 naših autobusa stižu na vrijeme.
Informacije o trenutnoj liniji

Na ovoj stranici


Autobusne stanice u Karlovac

Napomena: tvoja će karta sadržavati najnovije podatke o adresi.

Otkrij sve destinacije

Često postavljana pitanja

Postoji 1 autobusna stanica u Karlovac . Njenu lokaciju možeš pronaći na karti na ovoj stranici.
Putovanje autobusom je jedno od najpovoljnijih načina putovanja, a FlixBus je među najjeftinijim opcijama za putovanje u Karlovac ! Ovisno o tome odakle putuješ, putovanje u Karlovac uz FlixBus može koštati samo 5,00€/37,67kn!
Korištenje FlixBus karte za putovanje u Karlovac je jednostavno! Ako je karta kupljena online, putem e-pošte primit ćeš PDF potvrdu koja sadrži QR kod koji služi kao tvoja autobusna karta. Ako je karta kupljena putem FlixBus aplikacije, karta se automatski pohranjuje u aplikaciji. U oba slučaja nema potrebe ispisivati kartu: jednostavno je pokaži vozaču, ukrcaj se u autobus i udobno se smjesti.
Nudimo nekoliko načina plaćanja za sigurnu kupnju tvoje karte. Možeš izabrati između kartičnog plaćanja, Paypala, Google Paya i mnogih drugih. Kad dodješ u odjeljak plaćanja, moći ćeš vidjeti sve dostupne opcije i odabrati željenu. Ako imaš poteškoća s plaćanjem, pronađi odgovor na našoj stranici za pomoć u vezi plaćanja. Ako autobusnu kartu kupiš u vozilu ili na prodajnom mjestu, također imaš mogućnost plaćanja gotovinom.
Autobusnu kartu do Karlovac možeš kupiti već od samo 5,00€/37,67kn. Kartu najjednostavnije možeš kupiti na ovoj stranici ili u aplikaciji. Kupi na vrijeme za najbolju cijenu!

Karlovac: Turističke informacije 

Karlovac: opće informacije 

Grad na četiri rijeke nalazi se u središnjoj Hrvatskoj, udaljen tek 50 kilometara od Zagreba i, iako ga zbog njegovog položaja mnogi posjećuju usput na putu do mora, to je grad koji na tvojem sljedećem putovanju s razlogom može biti tvoje osnovno odredište. Grad koji se smjestio na čak četiri rijeke (Kupa, Korana, Mrežnica i Dobra) i postaje sve popularniji kao odredište za aktivni odmor – ljubitelji raftinga, kajakinga i kaniunga mogu se osvježiti u rijekama ljeti ili pak u proljeće i jesen kad je ovakva vrsta zabave idealna zbog vodostaja. Iako je Mrežnica nešto kraća od ostale tri rijeke, posebna je zbog svojih sedrenih barijera. 

Karlovac: znamenitosti 

Znaš li da je Karlovac prozvan gradom parkova? Prije nekoliko godina je u švicarskom gradiću Luganu zbog brojnih parkova i šetališta nagrađen prestižnim priznanjem „Green capital of Croatia“. Grad se ponosi Vrbanićevim perivojem koji je otvoren krajem 19. stoljeća između Karlovačke zvijezde i rijeke Korane i izgrađen u tri dijela: engleski perivoj, francuski perivoj te dio u kojem je zasađeno crnogorično drveće. Središnji gradski trg, Trg bana Jelačića, nalazi se u samom centru grada i na njemu se nalazi Kužni pil, spomenik izgrađen nakon epidemije kuge krajem 17. stoljeća. 

Karlovac: Kultura i povijest 

Odluka o izgradnji Karlovca donesena je u drugoj polovici 16. stoljeća u Brucku na Muri. Novi grad, tadašnji Karstadt, trebao je predstavljati modernu tvrđavu čija je osnovna svrha trebala biti obrana od turskih osvajača. Gradske zidine izgrađene su u obliku pravilne šesterokrake zvijezde zbog čega je predstavljao idealan renesansni grad. Na gradske zidine koje Karlovčani zovu karlovačka zvijezda iz zraka pruža jedinstven pogled koji ne želiš propustiti. 

Karlovac osim karlovačke zvijezde ima još nekoliko simbola razvoja grada, od kojih je najpoznatija Jozefina, svojevremeno najpoznatija cesta u Austougarskoj Monarhiji izgrađena za vrijeme cara Josipa II. Cesta je u 18. stoljeću povezala Karlovac i Senj. U to je vrijeme na „nultom metru“ (u Karlovcu odakle je cesta počinjala) postavljen i važan spomenik – miljokaz, koji, kako samo ime govori, sadrži informacije o udaljenostima (izraženim u germanskim miljama) od Karlovca do raznih gradova i rijeka. 

Karlovac: noćni život 

Iako Karlovac vjerojatno nećeš posjetiti u prvom redu zbog noćnog života, svejedno ćeš u gradu pronaći mjesto za zabavu u večernjim satima.  

Ako se u Karlovcu nađeš krajem lipnja, svakako pogledaj karlovački krijes, najstariju manifestaciju kad grad pozdravlja ljeto paljenjem krijesa. Prizor je zaista spektakularan. 

Autobusi za Karlovac

Pronađi najpovoljnije autobuse za Karlovac

S FlixBusom je jednostavno putovati u Karlovac, jer 51 vožnji je dostupno već od 5,00€/37,67kn ovisno o gradu i vremenu polaska. Kupnja autobusne karte za Karlovac je vrlo jednostavna: možeš ju kupiti online, na web stranici ili putem besplatne FlixBus aplikacije, ali također možeš kupiti kartu u našim prodavaonicama karata ili u autobusu, gdje imaš mogućnost plaćanja u gotovini. Kupnja unaprijed na našoj aplikaciji jamči najniže cijene, a ispis karte nije potreban jer je jednostavno možeš pokazati sa svog telefona prije nego što se ukrcaš, sjedneš, opustiš i uživaš u udobnoj vožnji do Karlovac!

Zašto putovati u Karlovac s FlixBusom

U Karlovac možeš doći iz51 različitih gradova, a kada je vrijeme da kreneš dalje, ima isto toliko autobusa iz Karlovac za druge destinacije. Bilo da putuješ blizu ili daleko, putovanje autobusom uvijek je bolji i održiviji izbor od drugih prijevoznih sredstava (po km/osobi, putujući autobusom je održivije za okoliš od vožnje automobilom, zrakoplovom, a u nekim državama i vlakom). Osim toga, kada kreneš na putovanje s FlixBusom, možeš nadoknaditi svoje emisije CO₂ klikom na okvir za kompenzaciju CO₂ prilikom kupnje karte i pomoći nam da ostvarimo naš cilj održivog putovanja! Plati kartu osobno na jednom od naših uslužnih šaltera (prihvaćamo gotovinu ili karticu) ili ju kupi na našoj web stranici ili u aplikaciji plaćajući sigurno kreditnom karticom, PayPalom ili Google Payom. Zatim se možeš veseliti našim uslugama u autobusu koje uključuju besplatan Wi-Fi, puno prostora za noge, udobna sjedala i utičnice.

Usluge u autobusu

Rezerviraj sjedalo prilikom kupnje karte za Karlovac online ili u aplikaciji. Bilo da želiš mir i tišinu ili želiš sjediti pored prijatelja, imamo mogućnosti za svakoga. Odaberi klasično sjedalo ili sjedalo sa stolom ako trebaš malo više prostora za rad ili opuštanje. Također možeš odabrati panoramsko sjedalo u prednjem dijelu autobusa za izvrstan pogled ili rezervirati sjedalo pokraj sebe i uživati u dodatnom prostoru. Nema potrebe brinuti o tome što spakirati kada putuješ FlixBusom, jer su ručna i putna torbu uključene u cijenu karte za svakog putnika. Predaj svoju prtljagu, smjesti se i uživaj u našim uslugama, uključujući Wi-Fi u većini autobusa. Svi naši autobusi opremljeni su toaletima i utičnicama.


Usluge u autobusu ovise o raspoloživosti