Jeftine autobusne karte od Trogir do Zagreb

od 104,73 kn

Putovanja u vrijeme COVID-19

Sve trenutne informacije o autobusnim linijama.
Više informacija

Sigurnosne mjere

Visoki standardi higijene za tvoju sigurnost i udobnost prilikom putovanja.
Saznaj više

Putuj ekološki prihvatljivo

Dokazano je da naši učinkoviti autobusi imaju odličan ugljični otisak po kilometru i prevezenom putniku.
Putovanje autobusom i okoliš

Stigni na vrijeme

Do odredišta ćemo te odvesti udobno i na vrijeme: 9 od 10 naših autobusa stižu na vrijeme.
Informacije o trenutnoj liniji

Na ovoj stranici


Vožnje:Trogir Zagreb (29.11.2022)

4:37 h
Trogir
Zagreb (autob. kol.)
Pronađi sve datume i vremena za ovu rutu

Autobusne stanice u Trogir

Napomena: tvoja će karta sadržavati najnovije podatke o adresi.

Trogir

Otkrij sve destinacije

Istraži kartu
Trogir - Zagreb : Brze informacije
Online plaćanje

Da

Udaljenost

255 km

Izravna veza

Da

Ekološko putovanje?

Da

Često postavljana pitanja

Kada ima autobus Trogir - Zagreb?
Prvi autobus kreće u 05:30, a posljednji u 15:58.
Koliko je povratna karta za autobus Trogir - Zagreb?
Cijena karti na relaciji Trogir - Zagreb kreću se već od 105,41kn/14€, s prosječnom cijenom od 123,93kn/16€.
Gdje kupiti kartu za FlixBus?
Kartu za FlixBus možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije .
Gdje kupiti kartu za bus Trogir - Zagreb?
Kartu za putovanje Trogir - Zagreb možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije .
Koja je udaljenost Trogir - Zagreb?
Autobusna ruta Trogir - Zagreb udaljena je 385kms. FlixBus te može dovesti Zagreb već za 4 sati 35 minutama.
Kojom rutom vozi bus Trogir - Zagreb?
Veze na relaciji Trogir - Zagreb su direktne. Od 1 autobusa koji svakodnevno voze na relaciji Trogir - Zagreb, 1 su direktni. Najbrži autobus na toj vezi ima 3 stanicu(e).
Kako mogu platiti kartu za bus Trogir - Zagreb?
Svoju autobusnu kartu na relaciji Trogir - Zagreb možeš platiti jednim od sljedećih načina: kreditnom karticom, Paypalom, Google Payom itd.
Koliko traje vožnja Trogir - Zagreb?
Najbrža vožnja na relaciji Trogir - Zagreb traje samo 4 sati 35 minutama.
Gdje mogu vidjeti dolazi li moj autobus Trogir - Zagreb na vrijeme?
Lokaciju svog autobusa možeš pratiti na našoj stranici u stvarnom vremenu. Samo označi željenu stanicu i vrijeme dolaska. Saznaj gdje se nalazi tvoj autobus i ima li kašnjenja na njegovoj ruti.

Pronađi najjeftinije autobuse na relaciji Trogir - Zagreb

Tražiš jeftine karte na relaciji Trogir - Zagreb? FlixBus će se za to pobrinuti. Udaljenost na relaciji Trogir - Zagreb je 385kms, za što je potrebno minimalno 4 sati 35 minutama.
FlixBus je dobro umrežen diljem zemlje, tako da možeš putovati dalje s nama čim stigneš u Zagreb. Karte za ovu vezu koštaju 123,93kn/16€ u prosjeku, ali možeš rezervirati putovanje već od samo 105,41kn/14€. Najniža cijena za ovu vezu je 105,41kn/14€, ali cijene bi mogle biti više tijekom sezone i kada se autobus napuni.
Kako onda pronaći najbolje cijene karata? Obavezno rezerviraj unaprijed na našoj web stranici ili putem naše FlixBus aplikacije. Kada rezerviraš putem aplikacije, tvoja će karta biti izravno pohranjena, čineći putovanje autobusom još zelenijim i praktičnijim!

Putovanje na relaciji Trogir - Zagreb


Autobus vozi minimalno 4 sati 35 minutama i možeš očekivati 3 zaustavljanje(a) na svom putovanju.

Putovanje s FlixBusom nije samo brzo, već je i jeftino. Ako rezerviraš unaprijed putem interneta ili putem aplikacije, možeš očekivati da ćete platiti manje od 105,41kn/14€ za kartu na relaciji Trogir - Zagreb, , ali cijene bi mogle porasti u sezoni ili ako su autobusi puni i dosegnuti u prosjeku 123,93kn/16€. To je velika ušteda u usporedbi s putovanjem vlakom, automobilom ili avionom!
Štoviše, putovanje autobusom je održiviji način prijevoza. Radimo na tome da cijeli naš FlixBus vozni park bude 100% ugljično neutralan , a svaki kupac može nadoknaditi svoj ugljični otisak donacijom prilikom kupnje karte.

Putovanje autobusom iz Trogir

Trogir je dobro povezan na FlixBus mreži sa 70 veze koje polaze svaki dan sa 1 kolodvora, što olakšava putovanje po cijeloj zemlji.

Dolazak u Zagreb

S 1, Trogir je dobro povezan. Putovanje FlixBusom po cijeloj zemlji vrlo je jeftino i jednostavno, što se tiče dolaska u Zagreb možeš odabrati jednu od 337 rute(a) koje stižu svakodnevno.

Što očekivati dok putuješ FlixBusom na relaciji Trogir - Zagreb

Nakon što rezerviraš svoje autobusne karte putem FlixBus aplikacije koristeći jedan od naših sigurnih načina plaćanja, samo trebaš ponijeti svoj telefon koji ćeš koristiti kao kartu – i naravno, svoju prtljagu. Ne brini o količini prtljage jer na svoje putovanje možeš ponijeti jedan komad ručne prtljage i jedan komad putne prtljage.
Želiš zajamčeno najbolje sjedalo u autobusu? Možeš ga odabrati prilikom rezervacije karte. Odluči se za klasično sjedalo, sjedalo za stolom, panoramsko sjedalo za izvrstan pogled ili slobodno sjedalo pored sebe za dodatni prostor.
Nakon što utovariš svoju prtljagu i smjestiš se, opusti se i uživaj u putovanju uz usluge u FlixBusu koje uključuju besplatni Wi-Fi u vozilu, FLIXtainment - portal za razonodu, toalete i utičnicu. Bilo da trebaš poslati e-poruke tijekom svog putovanja ili se želiš opustiti i uživati u vožnji, mi ćemo se za to pobrinuti.


Usluge u autobusu ovise o raspoloživosti