Jeftine autobusne karte od Zagreb do Budimpešta

od 149,94 kn

Putovanja u vrijeme COVID-19

Sve trenutne informacije o autobusnim linijama.
Više informacija

Sigurnosne mjere

Visoki standardi higijene za tvoju sigurnost i udobnost prilikom putovanja.
Saznaj više

Putuj ekološki prihvatljivo

Dokazano je da naši učinkoviti autobusi imaju odličan ugljični otisak po kilometru i prevezenom putniku.
Putovanje autobusom i okoliš

Stigni na vrijeme

Do odredišta ćemo te odvesti udobno i na vrijeme: 9 od 10 naših autobusa stižu na vrijeme.
Informacije o trenutnoj liniji

Na ovoj stranici


Vožnje:Zagreb Budimpešta (03.02.2023)

4:30 h
Zagreb (autob. kol.)
Budimpešta (Kelenföld)
Uglavnom prazan
24.99 €
188.29 kn
4:55 h
Zagreb (autob. kol.)
Budimpešta (Népliget)
Uglavnom prazan
24.99 €
188.29 kn
Pronađi sve datume i vremena za ovu rutu

Autobusne stanice u Zagreb

Napomena: tvoja će karta sadržavati najnovije podatke o adresi.

Otkrij sve destinacije

Često postavljana pitanja

Prvi autobus kreće u 07:30, a posljednji u 18:30.
Cijena karti na relaciji Zagreb - Budimpešta kreću se već od 19,50€/146,92kn, s prosječnom cijenom od 19,87€/149,71kn.
Kartu za FlixBus možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije .
Kartu za putovanje Zagreb - Budimpešta možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije .
Autobusna ruta Zagreb - Budimpešta udaljena je 344kms. FlixBus te može dovesti Budimpešta već za 4 sati 30 minutama.
Veze na relaciji Zagreb - Budimpešta su direktne. Od 4 autobusa koji svakodnevno voze na relaciji Zagreb - Budimpešta, 4 su direktni. Najbrži autobus na toj vezi ima 1.0 stanicu(e).
Svoju autobusnu kartu na relaciji Zagreb - Budimpešta možeš platiti jednim od sljedećih načina: kreditnom karticom, Paypalom, Google Payom itd.
Najbrža vožnja na relaciji Zagreb - Budimpešta traje samo 4 sati 30 minutama.
Lokaciju svog autobusa možeš pratiti na našoj stranici u stvarnom vremenu. Samo označi željenu stanicu i vrijeme dolaska. Saznaj gdje se nalazi tvoj autobus i ima li kašnjenja na njegovoj ruti.

Pronađi najjeftinije autobuse na relaciji Zagreb do Budimpešta

Putovanje na relaciji Zagreb - Budimpešta je jeftino i jednostavno kada putuješ s FlixBusom. Ova dva grada su na udaljenosti od 344kms i putovanje između njih traje 4 sati 30 minutama.
Karte za FlixBus uvijek su povoljne, ali možeš uštedjeti još više ako kupiš kartu unaprijed online. Kupi kartu na web stranici ili u našoj FlixBus aplikaciji za nekoliko minuta, a zatim jednostavno upotrijebite svoj mobitel kao kartu za ukrcaj u autobus.
Autobusne karte na relaciji Zagreb - Budimpešta košta oko 19,87€/149,71kn u prosjeku, ali kartu možeš kupiti i po najnižoj cijeni od 19,50€/146,92kn ako rezerviraš unaprijed i/ili izvan prometnog vremena, kao što su vikendi i praznici. Za brz, jednostavan i ekološki osviješten izbor, putuj s FlixBusom.
Naša mreža broji 200 destinacija, tako da nam možeš vjerovati da ćemo te odvesti od željenog grada polaska do odredišta u udobno i brzo - te po izvrsnoj cijeni.

Putovanje na relaciji Zagreb - Budimpešta

Putovanje na relaciji Zagreb - Budimpešta s FlixBusom je jednostavno, sa 4 direktnih autobusa dnevno.
Putovanje na relacijiZagreb - Budimpešta ima samo jedno zaustavljanje i može potrajati minimalno 4 sati 30 minutama.
Putovanje autobusom je ekološki najprihvatljiviji način putovanja na velike udaljenosti i radimo na tome da ga učinimo još zelenijim uz visoke ekološke standarde u našoj floti autobusa, koristeći alternativne tehnologije pogona i goriva te opciju za sve putnike da nadoknade svoje emisije ugljika u trenutku kupnje karte.
Prosječna cijena putovanja autobusom na relaciji Zagreb - Budimpešta je oko 19,87€/149,71kn, što putovanje autobusom čini daleko jeftinijim od bilo koje druge metode.

Putovanje autobusom iz Zagreb

Putuješ iz grada Zagreb i ne snalaziš se? Evo što trebaš znati.
Zagreb je prometno čvorište sa 1 autobusne stanice; 337 polaze izZagrebi svaki dan voze putnike kako unutar države tako i na duže relacije.

Dolazak u Budimpešta

Putuješ u Budimpešta prvi put? Evo što trebaš znati:
Budimpešta je vrlo dobro povezan s drugim odredištima na FlixBus mreži, s136 veze koje stižu u jednu od 3 grada, pružajući ti jednostavan pristup svim dijelovima zemlje.

Što očekivati dok putuješ FlixBusom na relaciji Zagreb - Budimpešta

Putovati na relaciji Zagreb - Budimpeštas FlixBusom znači putovati udobno i u stilu, sa svim uslugama koje su potrebne da ti vrijeme brže prođe. Većina naših autobusa uključuje besplatni Wi-Fi, sustav za zabavu, WC i utičnice.
Možeš ponijeti jedan komad ručne prtljage i jedan komad prtljage za prijavu po putniku, pa čak i ako ideš na dugo putovanje, ne moraš brinuti o količini prtljage koju nosiš.
Svim vlasnicima karata zajamčeno je mjesto u našim autobusima, ali ako želiš rezervirati sjedalo, možeš to učiniti u trenutku rezervacije. Odaberi klasično sjedalo, sjedalo za stolom, panoramsko sjedalo ili dodatno sjedalo.
Jednostavno rezerviraj online ili u našoj FlixBus aplikaciji prilikom kupnje karte bilo kojim od naših dostupnih načina plaćanja.


Usluge u autobusu ovise o raspoloživosti