hero image

Jeftine autobusne karte od Trier do Stuttgart

Putovanja u vrijeme COVID-19

Sve trenutne informacije o autobusnim linijama.
Više informacija

Sigurnosne mjere

Visoki standardi higijene za tvoju sigurnost i udobnost prilikom putovanja.
Saznaj više

Putuj ekološki prihvatljivo

Dokazano je da naši učinkoviti autobusi imaju odličan ugljični otisak po kilometru i prevezenom putniku.
Putovanje autobusom i okoliš

Stigni na vrijeme

Do odredišta ćemo te odvesti udobno i na vrijeme: 9 od 10 naših autobusa stižu na vrijeme.
Informacije o trenutnoj liniji

Na ovoj stranici

Vožnje Autobusne postaje Odgovori na česta pitanja Gradski vodič

Vožnje:Trier Stuttgart (27.06.2022)

22:10
6:40 h
04:50
Trier (gl. zelj. kol. - Kürenzer St.)
Stuttgart (zračna luka)
Skoro pun
Pronađi sve datume i vremena za ovu rutu

Autobusne stanice u Trier

Napomena: tvoja će karta sadržavati najnovije podatke o adresi.

Trier (glavni željeznički kolodvor - Kürenzer Straße)

Otkrij sve destinacije

Izaberi neku od više od 2.500 destinacija u 37 zemalja.

Istraži kartu
Trier - Stuttgart : Brze informacije
Online plaćanje

Da

Udaljenost

220 km

Izravna veza

Da

Ekološko putovanje?

Da

Često postavljana pitanja

Kada ima autobus Trier - Stuttgart?
Prvi autobus kreće u 14:05, a posljednji u 14:05.
Koliko je povratna karta za autobus Trier - Stuttgart?
Cijena karti na relaciji Trier - Stuttgart kreću se već od 139,00 kn, s prosječnom cijenom od 220,67 kn.
Gdje kupiti kartu za FlixBus?
Kartu za FlixBus možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije .
Gdje kupiti kartu za bus Trier - Stuttgart?
Kartu za putovanje Trier - Stuttgart možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije .
Koja je udaljenost Trier - Stuttgart?
Autobusna ruta Trier - Stuttgart udaljena je 371kms. FlixBus te može dovesti Stuttgart već za 5 sati.
Kojom rutom vozi bus Trier - Stuttgart?
Veze na relaciji Trier - Stuttgart su direktne. Od 1 autobusa koji svakodnevno voze na relaciji Trier - Stuttgart, 1 su direktni. Najbrži autobus na toj vezi ima 2 stanicu(e).
Kako mogu platiti kartu za bus Trier - Stuttgart?
Svoju autobusnu kartu na relaciji Trier - Stuttgart možeš platiti jednim od sljedećih načina: kreditnom karticom, Paypalom, Google Payom itd.
Koliko traje vožnja Trier - Stuttgart?
Najbrža vožnja na relaciji Trier - Stuttgart traje samo 5 sati.
Gdje mogu vidjeti dolazi li moj autobus Trier - Stuttgart na vrijeme?
Lokaciju svog autobusa možeš pratiti na našoj stranici u stvarnom vremenu. Samo označi željenu stanicu i vrijeme dolaska. Saznaj gdje se nalazi tvoj autobus i ima li kašnjenja na njegovoj ruti.

Autobusi Trier - Stuttgart

Pronađi najjeftinije autobuse na relaciji Trier do Stuttgart

Najlakši način rezervacije putovanja na relaciji Trier - Stuttgart je s FlixBusom - a kada rezerviraš unaprijed, možeš i uštedjeti!
FlixBus posluje u 38 zemlje i povezuje 5000 odredišta. Kamo god želiš putovati, mi te tamo možemo odvesti!
Cijene karti kreću se već od 139,00 kn, s prosječnom cijenom od 220,67 kn. Za najjeftinije karte, rezerviraj svoje putovanje unaprijed online i izbjegni dane poput vikenda i državnih praznika.
Udaljenost između Trier i Stuttgart je 371kms i naša najbrža vožnja traje samo 5 sati.

Učini svoje putovanje još jednostavnijim uz FlixBus aplikaciju. Svi tvoji podaci bit će spremljeni za sljedeće putovanje.

Putovanje na relaciji Trier - Stuttgart

Bez obzira želiš li putovati ujutro ili kasno navečer, pronaći ćeš putovanje koje će vam odgovarati na jednoj od 1 vožnji na relaciji Trier - Stuttgart. Vožnje na relaciji Trier - Stuttgart traju minimalno 5 sati. Putujući autobusom, ne moraš brinuti o prometu ili kašnjenju na putu. Samo se opusti i uživaj u putovanju uz besplatni Wi-Fi i dovoljno prostora za noge.
Autobusnu kartu možeš kupiti za samo 139,00 kn - to je puno jeftinije od putovanja bilo kojom drugom prijevozom.
Autobusi su također odličan izbor za ekološki svjesne putnike. Radimo na tome da postanemo 100% ugljik neutralni i nudimo svim putnicima priliku da nadoknade emisije ugljika prilikom rezervacije karata. Jednostavno odaberi okvir "Naknada za emisiju CO2" kada plaćaš putem interneta i upotrijebit ćemo sav novac za izravan utjecaj na budućnost održive mobilnosti.

Putovanje autobusom iz Trier

Spreman/na za putovanje iz Trier? Grad Trier je prometno čvorište sa 1 kolodvora i je dobro povezan s autobusima za 50 destinacije u cijeloj zemlji.
Bez obzira odakle putuješ, možeš pronaći informacije na našoj web stranici ili izravno kontaktirajući FlixBus za informacije o putovanju. Dat ćemo sve od sebe da te dobro opremimo za tvoje putovanje, kako bismo ga učinili što ugodnijim.

Dolazak u Stuttgart

Počni planirati svoje putovanje u grad Stuttgart sada. Prvi put ga posjećuješ? Evo sve što trebaš znati.
Stuttgart je jedan od najbolje povezanih gradova, tako da ti neće nedostajati izbora kako doći ovdje. 2 je broj autobusnih stanica na kojima se nalazi FlixBus Stuttgart, i povezuje 307 gradova.
Iskoristi svaki trenutak dok posjećuješ znamenitosti u ovom poznatom gradu. Sada je vrijeme da uskočiš na FlixBus i kreneš u otkrivanje!

Što očekivati u dok putuješ FlixBusom na relaciji Trier - Stuttgart

Putovanje na relaciji Trier - Stuttgart je brzo, čisto i udobno - a kupnja karte ne može biti jednostavnija. Možeš ju kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta.
Prihvaćamo plaćanje karticama, te Paypal, Google Pay i Apple Pay, ali možeš izabrati i druge opcije plaćanja . Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije. Moći ćeš izvršiti svoju kupnju u roku od nekoliko sekundi i nema potrebe za ispisom i nošenjem karte sa sobom, jer će tvoj telefon biti tvoja karta.

Želiš li sjediti uz obitelj ili prijatelje ili ostaviti prostor kraj sebe slobodnim? Trebaš jednostavan pristup WC-u ili stolu za obavljanje posla tijekom putovanja? Možeš rezervirati sjedalo kada u aplikaciji ili na web stranici i birati između raznih opcija sjedala uključujući sjedalo za stolom, panoramsko sjedalo ili dodatno sjedalo. Nakon što se smjestiš na svoje mjesto, opusti se uz usluge u autobusu i uživaj u svom putovanju. Većina naših autobusa ima ugrađen Wi-Fi i sustav za zabavu tako da možeš pratiti svoje omiljene emisije ili slušati audio knjige. Opremljeni smo i toaletima, kao i utičnicama za struju.
Besplatna prtljaga je uključena u putovanje s FlixBusom s jednom ručnom torbom i jednom putnom torbom, tako da možeš ponijeti sve što ti je potrebno za putovanje.


Usluge u autobusu ovise o raspoloživosti