Jeftine autobusne karte od Hannover do Berlin

od 75,27 kn

Putovanja u vrijeme COVID-19

Sve trenutne informacije o autobusnim linijama.
Više informacija

Sigurnosne mjere

Visoki standardi higijene za tvoju sigurnost i udobnost prilikom putovanja.
Saznaj više

Putuj ekološki prihvatljivo

Dokazano je da naši učinkoviti autobusi imaju odličan ugljični otisak po kilometru i prevezenom putniku.
Putovanje autobusom i okoliš

Stigni na vrijeme

Do odredišta ćemo te odvesti udobno i na vrijeme: 9 od 10 naših autobusa stižu na vrijeme.
Informacije o trenutnoj liniji

Na ovoj stranici


Vožnje:Hannover Berlin (27.01.2023)

3:15 h
Hannover
Berlin (gl. autob. kol.)
Skoro pun
34.99 €
263.63 kn
3:35 h
Hannover
Berlin Südkreuz
Skoro pun
34.99 €
263.63 kn
4:0 h
Hannover
Berlin Brandenburg T1/2 (zračna luka)
Skoro pun
34.99 €
263.63 kn
Pronađi sve datume i vremena za ovu rutu

Autobusne stanice u Hannover

Napomena: tvoja će karta sadržavati najnovije podatke o adresi.

Otkrij sve destinacije

Često postavljana pitanja

Prvi autobus kreće u 03:00, a posljednji u 23:50.
Cijena karti na relaciji Hannover - Berlin kreću se već od 9,99€/75,27kn, s prosječnom cijenom od 22,84€/172,09kn.
Kartu za FlixBus možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije .
Kartu za putovanje Hannover - Berlin možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije .
Autobusna ruta Hannover - Berlin udaljena je 273kms. FlixBus te može dovesti Berlin već za 3 sati.
Veze na relaciji Hannover - Berlin su direktne. Od 10 autobusa koji svakodnevno voze na relaciji Hannover - Berlin, 10 su direktni. Najbrži autobus na toj vezi ima 1.0 stanicu(e).
Svoju autobusnu kartu na relaciji Hannover - Berlin možeš platiti jednim od sljedećih načina: kreditnom karticom, Paypalom, Google Payom itd.
Najbrža vožnja na relaciji Hannover - Berlin traje samo 3 sati.
Lokaciju svog autobusa možeš pratiti na našoj stranici u stvarnom vremenu. Samo označi željenu stanicu i vrijeme dolaska. Saznaj gdje se nalazi tvoj autobus i ima li kašnjenja na njegovoj ruti.

Pronađi najjeftinije autobuse na relaciji Hannover do Berlin

Putovanje na relaciji Hannover - Berlin je jeftino i jednostavno kada putuješ s FlixBusom. Ova dva grada su na udaljenosti od 273kms i putovanje između njih traje 3 sati.
Karte za FlixBus uvijek su povoljne, ali možeš uštedjeti još više ako kupiš kartu unaprijed online. Kupi kartu na web stranici ili u našoj FlixBus aplikaciji za nekoliko minuta, a zatim jednostavno upotrijebite svoj mobitel kao kartu za ukrcaj u autobus.
Autobusne karte na relaciji Hannover - Berlin košta oko 22,84€/172,09kn u prosjeku, ali kartu možeš kupiti i po najnižoj cijeni od 9,99€/75,27kn ako rezerviraš unaprijed i/ili izvan prometnog vremena, kao što su vikendi i praznici. Za brz, jednostavan i ekološki osviješten izbor, putuj s FlixBusom.
Naša mreža broji 200 destinacija, tako da nam možeš vjerovati da ćemo te odvesti od željenog grada polaska do odredišta u udobno i brzo - te po izvrsnoj cijeni.

Putovanje na relaciji Hannover - Berlin

Putovanje na relaciji Hannover - Berlin s FlixBusom je jednostavno, sa 10 direktnih autobusa dnevno.
Putovanje na relacijiHannover - Berlin ima samo jedno zaustavljanje i može potrajati minimalno 3 sati.
Putovanje autobusom je ekološki najprihvatljiviji način putovanja na velike udaljenosti i radimo na tome da ga učinimo još zelenijim uz visoke ekološke standarde u našoj floti autobusa, koristeći alternativne tehnologije pogona i goriva te opciju za sve putnike da nadoknade svoje emisije ugljika u trenutku kupnje karte.
Prosječna cijena putovanja autobusom na relaciji Hannover - Berlin je oko 22,84€/172,09kn, što putovanje autobusom čini daleko jeftinijim od bilo koje druge metode.

Putovanje autobusom iz Hannover

Putuješ iz grada Hannover i ne snalaziš se? Evo što trebaš znati.
Hannover je prometno čvorište sa 1 autobusne stanice; 173 polaze izHannoveri svaki dan voze putnike kako unutar države tako i na duže relacije.

Dolazak u Berlin

Putuješ u Berlin prvi put? Evo što trebaš znati:
Berlin je vrlo dobro povezan s drugim odredištima na FlixBus mreži, s363 veze koje stižu u jednu od 8 grada, pružajući ti jednostavan pristup svim dijelovima zemlje.

Što očekivati dok putuješ FlixBusom na relaciji Hannover - Berlin

Putovati na relaciji Hannover - Berlins FlixBusom znači putovati udobno i u stilu, sa svim uslugama koje su potrebne da ti vrijeme brže prođe. Većina naših autobusa uključuje besplatni Wi-Fi, sustav za zabavu, WC i utičnice.
Možeš ponijeti jedan komad ručne prtljage i jedan komad prtljage za prijavu po putniku, pa čak i ako ideš na dugo putovanje, ne moraš brinuti o količini prtljage koju nosiš.
Svim vlasnicima karata zajamčeno je mjesto u našim autobusima, ali ako želiš rezervirati sjedalo, možeš to učiniti u trenutku rezervacije. Odaberi klasično sjedalo, sjedalo za stolom, panoramsko sjedalo ili dodatno sjedalo.
Jednostavno rezerviraj online ili u našoj FlixBus aplikaciji prilikom kupnje karte bilo kojim od naših dostupnih načina plaćanja.


Usluge u autobusu ovise o raspoloživosti