Autobusne karte Slavonski Brod - Kumanovo

od 685,56 kn

Udobnost u autobusu

Naši autobusi imaju prostrana i udobna sjedala, WC, Wi-Fi i utičnice.
Usluge u našim autobusima

Zdravlje i sigurnost

Čuvajte sebe i druge dok putuješ s nama.
Saznaj više

Putuj ekološki prihvatljivo

Dokazano je da naši učinkoviti autobusi imaju odličan ugljični otisak po kilometru i prevezenom putniku.
Putovanje autobusom i okoliš

Stigni na vrijeme

Do odredišta ćemo te odvesti udobno i na vrijeme: 9 od 10 naših autobusa stižu na vrijeme.
Informacije o trenutnoj liniji

Na ovoj stranici


Autobusne postaje - Slavonski Brod

Napomena: tvoja će karta sadržavati najnovije podatke o adresi.

Otkrij sve destinacije

Često postavljana pitanja

Autobusna ruta Slavonski Brod - Kumanovo udaljena je 1273 km. FlixBus te može dovesti Kumanovo već za 26 sati 25 minutama.
Kartu za putovanje Slavonski Brod - Kumanovo možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije.
Lokaciju svog autobusa možeš pratiti na našoj stranici u stvarnom vremenu. Samo označi željenu stanicu i vrijeme dolaska. Saznaj gdje se nalazi tvoj autobus i ima li kašnjenja na njegovoj ruti.
Svoju autobusnu kartu na relaciji Slavonski Brod - Kumanovo možeš platiti jednim od sljedećih načina: kreditnom karticom, Paypalom, Google Payom itd.
Kartu za FlixBus možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije
Cijena karti na relaciji Slavonski Brod - Kumanovo kreću se već od 90,99 €, s prosječnom cijenom od 91,00 €.
Prvi autobus kreće u 06:50, a posljednji u 06:50.
Najbrža vožnja na relaciji Slavonski Brod - Kumanovo traje samo 26 sati 25 minutama.

Pronađi najjeftinije autobuse na relaciji Slavonski Brod - Kumanovo

Tražiš jeftine karte na relaciji Slavonski Brod - Kumanovo? FlixBus će se za to pobrinuti. Udaljenost na relaciji Slavonski Brod - Kumanovo je 1273 km, za što je potrebno minimalno 26 sati 25 minutama.
FlixBus je dobro umrežen diljem zemlje, tako da možeš putovati dalje s nama čim stigneš u Kumanovo. Karte za ovu vezu koštaju 91,00 € u prosjeku, ali možeš rezervirati putovanje već od samo 90,99 €. Najniža cijena za ovu vezu je 90,99 €, ali cijene bi mogle biti više tijekom sezone i kada se autobus napuni.
Kako onda pronaći najbolje cijene karata? Obavezno rezerviraj unaprijed na našoj web stranici ili putem naše FlixBus aplikacije. Kada rezerviraš putem aplikacije, tvoja će karta biti izravno pohranjena, čineći putovanje autobusom još zelenijim i praktičnijim!

Putovanje autobusom iz Slavonski Brod

Slavonski Brod je dobro povezan na FlixBus mreži sa 109 veze koje polaze svaki dan sa 1 kolodvora, što olakšava putovanje po cijeloj zemlji.

Dolazak u Kumanovo

S 2, Slavonski Brod je dobro povezan. Putovanje FlixBusom po cijeloj zemlji vrlo je jeftino i jednostavno, što se tiče dolaska u Kumanovo možeš odabrati jednu od 51 rute(a) koje stižu svakodnevno.

Što očekivati dok putuješ FlixBusom na relaciji Slavonski Brod - Kumanovo

Nakon što rezerviraš svoje autobusne karte putem FlixBus aplikacije koristeći jedan od naših sigurnih načina plaćanja, samo trebaš ponijeti svoj telefon koji ćeš koristiti kao kartu – i naravno, svoju prtljagu. Ne brini o količini prtljage jer na svoje putovanje možeš ponijeti jedan komad ručne prtljage i jedan komad putne prtljage.
Želiš zajamčeno najbolje sjedalo u autobusu? Možeš ga odabrati prilikom rezervacije karte. Odluči se za klasično sjedalo, sjedalo za stolom, panoramsko sjedalo za izvrstan pogled ili slobodno sjedalo pored sebe za dodatni prostor.
Nakon što utovariš svoju prtljagu i smjestiš se, opusti se i uživaj u putovanju uz usluge u FlixBusu koje uključuju besplatni Wi-Fi u vozilu, toalete i utičnicu. Bilo da trebaš poslati e-poruke tijekom svog putovanja ili se želiš opustiti i uživati u vožnji, mi ćemo se za to pobrinuti.


Usluge u autobusu ovise o raspoloživosti