Povoljna putovanja autobusom


Zdravlje i sigurnost

Čuvajte sebe i druge dok putuješ s nama.
Saznaj više

Udobnost u autobusu

Naši autobusi imaju prostrana i udobna sjedala, WC, Wi-Fi i utičnice.
Usluge u našim autobusima

Putuj ekološki prihvatljivo

Dokazano je da naši učinkoviti autobusi imaju odličan ugljični otisak po kilometru i prevezenom putniku.
Putovanje autobusom i okoliš

Stigni na vrijeme

Do odredišta ćemo te odvesti udobno i na vrijeme: 9 od 10 naših autobusa stižu na vrijeme.
Informacije o trenutnoj liniji

Bez obzira je li Hrvatski tvoja destinacija ili želiš putovati diljem svijeta, FlixBus za tebe ima veliki izbor autobusnih linija! S preko 400.000 ruta diljem svijeta, lako možeš pronaći savršenu opciju za svoje putovanje. Osim toga, naše povoljne autobusne karte tvoje putovanje čine jednostavnim, bilo da putuješ poslovno ili na odmor.

Autobusne rute i vozni redovi koji odgovaraju tvom rasporedu

Putovanje s FlixBusom je jednostavno i bez muke, zahvaljujući našim čestim autobusnim vezama, pouzdanim voznim redovima i udobnim, modernim autobusima. Naša se široka mreža proteže preko 40+ država i više od 3.000 odredišta diljem svijeta, što olakšava planiranje i rezerviranje tvog putovanja online ili putem naše aplikacije. Osim toga, ostani u toku uz besplatni Wi-Fi u većini naših autobusa i prati svoje putovanje u stvarnom vremenu pomoću našeg naprednog sustava praćenja.

Kupnja autobusnih karata je jednostavna uz FlixBus

Naša web stranica i aplikacija olakšavaju planiranje tvog putovanja, pronađi najpovoljnije autobusne karte i kupuj ih sigurno. Bilo da planiraš unaprijed ili kupuješ kartu u zadnji tren, FlixBus će tvoje putovanje učiniti jednostavnim. Osim toga, uz naš praktični sustav e-karta, možeš se ukrcati u svoj autobus bez gnjavaže s papirnatim kartama jer će tvoj telefon poslužiti kao tvoja autobusna karta!

Otkrij najbolje destinacije koje FlixBus nudi

Uskoči u FlixBus i posjeti neke od najpopularnijih gradova u Hrvatski. Bilo da istražuješ Zagreb, provodeš zabavan vikend u Split, upijaš kulturu u Sarajevo, ili otkrivaš skrivene dragulje u Njemacka, naša opsežna mreža autobusnih linija olakšava ti doživljaj svega što Hrvatski ima za ponuditi.

Putovanje FlixBusom je održiviji izbor

Putovanje autobusom nije samo prikladan izbor, već je i ekološki odgovoran, jer putovanje autobusom smanjuje promet i emisije u usporedbi s putovanjem automobilom. Radimo na tome da putovanje autobusom učinimo još ekološkijim s visokim ekološkim standardima u cijeloj našoj floti autobusa, upotrebom alternativnih tehnologija pogona i goriva te mogućnošću da svi putnici nadoknade ugljik pri kupnji autobusnih karata. Dakle, kada putuješ s FlixBusom znaš da donosiš odgovoran izbor

Putuj udobno i sa stilom uz FlixBus

FlixBus ne samo da daje prednost udobnosti i praktičnosti za tvoje putovanje, već također osigurava da možeš putovati sa svom potrebnom prtljagom. Svaki putnik sa sobom u autobus smije ponijeti jednu ručnu i jednu putnu prtljagu. Uz dopuštenu prtljagu, naši autobusi nude pogodnosti kao što su Wi-Fi, dodatni prostor za noge, utičnice i toalet, čineći tvoje putovanje koliko god je moguće ugodnijim. Uz našu aplikaciju i jednostavnu platformu za kupnju karte, planiranje putovanja autobusom nikada nije bilo lakše. Kupi svoju autobusnu kartu s FlixBusom već danas i putuj udobno i sa stilom sa svom svojom prtljagom.