Jeftine autobusne karte od Vilnius do Varšava

od 158,15 kn

Putovanja u vrijeme COVID-19

Sve trenutne informacije o autobusnim linijama.
Više informacija

Sigurnosne mjere

Visoki standardi higijene za tvoju sigurnost i udobnost prilikom putovanja.
Saznaj više

Putuj ekološki prihvatljivo

Dokazano je da naši učinkoviti autobusi imaju odličan ugljični otisak po kilometru i prevezenom putniku.
Putovanje autobusom i okoliš

Stigni na vrijeme

Do odredišta ćemo te odvesti udobno i na vrijeme: 9 od 10 naših autobusa stižu na vrijeme.
Informacije o trenutnoj liniji

Autobusne stanice u Vilnius

Napomena: tvoja će karta sadržavati najnovije podatke o adresi.

Vilnius (autobusni kolodvor)

Vilnius North (Studentu st.)

Vilnius, Savanoriu prospektas

Otkrij sve destinacije

Istraži kartu
Vilnius - Varšava : Brze informacije
Online plaćanje

Da

Udaljenost

393 km

Izravna veza

Da

Ekološko putovanje?

Da

Često postavljana pitanja

Kada ima autobus Vilnius - Varšava?
Prvi autobus kreće u 06:40, a posljednji u 18:20.
Koliko je povratna karta za autobus Vilnius - Varšava?
Cijena karti na relaciji Vilnius - Varšava kreću se već od 158,15kn/21€, s prosječnom cijenom od 188,71kn/25€.
Gdje kupiti kartu za FlixBus?
Kartu za FlixBus možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije .
Gdje kupiti kartu za bus Vilnius - Varšava?
Kartu za putovanje Vilnius - Varšava možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije .
Koja je udaljenost Vilnius - Varšava?
Autobusna ruta Vilnius - Varšava udaljena je 500kms. FlixBus te može dovesti Varšava već za 7 sati 40 minutama.
Kojom rutom vozi bus Vilnius - Varšava?
Veze na relaciji Vilnius - Varšava su direktne. Od 3 autobusa koji svakodnevno voze na relaciji Vilnius - Varšava, 3 su direktni. Najbrži autobus na toj vezi ima 3 stanicu(e).
Kako mogu platiti kartu za bus Vilnius - Varšava?
Svoju autobusnu kartu na relaciji Vilnius - Varšava možeš platiti jednim od sljedećih načina: kreditnom karticom, Paypalom, Google Payom itd.
Koliko traje vožnja Vilnius - Varšava?
Najbrža vožnja na relaciji Vilnius - Varšava traje samo 7 sati 40 minutama.
Gdje mogu vidjeti dolazi li moj autobus Vilnius - Varšava na vrijeme?
Lokaciju svog autobusa možeš pratiti na našoj stranici u stvarnom vremenu. Samo označi željenu stanicu i vrijeme dolaska. Saznaj gdje se nalazi tvoj autobus i ima li kašnjenja na njegovoj ruti.

Pronađi najjeftinije autobuse na relaciji Vilnius - Varšava

Tražiš jeftine karte na relaciji Vilnius - Varšava? FlixBus će se za to pobrinuti. Udaljenost na relaciji Vilnius - Varšava je 500kms, za što je potrebno minimalno 7 sati 40 minutama.
FlixBus je dobro umrežen diljem zemlje, tako da možeš putovati dalje s nama čim stigneš u Varšava. Karte za ovu vezu koštaju 188,71kn/25€ u prosjeku, ali možeš rezervirati putovanje već od samo 158,15kn/21€. Najniža cijena za ovu vezu je 158,15kn/21€, ali cijene bi mogle biti više tijekom sezone i kada se autobus napuni.
Kako onda pronaći najbolje cijene karata? Obavezno rezerviraj unaprijed na našoj web stranici ili putem naše FlixBus aplikacije. Kada rezerviraš putem aplikacije, tvoja će karta biti izravno pohranjena, čineći putovanje autobusom još zelenijim i praktičnijim!

Putovanje na relaciji Vilnius - Varšava

S3 vožnje dnevno, lako je uklopiti putovanje u Varšava u svoj raspored.
Autobus vozi minimalno 7 sati 40 minutama i možeš očekivati 3 zaustavljanje(a) na svom putovanju.

Putovanje s FlixBusom nije samo brzo, već je i jeftino. Ako rezerviraš unaprijed putem interneta ili putem aplikacije, možeš očekivati da ćete platiti manje od 158,15kn/21€ za kartu na relaciji Vilnius - Varšava, , ali cijene bi mogle porasti u sezoni ili ako su autobusi puni i dosegnuti u prosjeku 188,71kn/25€. To je velika ušteda u usporedbi s putovanjem vlakom, automobilom ili avionom!
Štoviše, putovanje autobusom je održiviji način prijevoza. Radimo na tome da cijeli naš FlixBus vozni park bude 100% ugljično neutralan , a svaki kupac može nadoknaditi svoj ugljični otisak donacijom prilikom kupnje karte.

Putovanje autobusom iz Vilnius

Vilnius je dobro povezan na FlixBus mreži sa 21 veze koje polaze svaki dan sa 3 kolodvora, što olakšava putovanje po cijeloj zemlji.

Dolazak u Varšava

S 11, Vilnius je dobro povezan. Putovanje FlixBusom po cijeloj zemlji vrlo je jeftino i jednostavno, što se tiče dolaska u Varšava možeš odabrati jednu od 229 rute(a) koje stižu svakodnevno.

Što očekivati dok putuješ FlixBusom na relaciji Vilnius - Varšava

Nakon što rezerviraš svoje autobusne karte putem FlixBus aplikacije koristeći jedan od naših sigurnih načina plaćanja, samo trebaš ponijeti svoj telefon koji ćeš koristiti kao kartu – i naravno, svoju prtljagu. Ne brini o količini prtljage jer na svoje putovanje možeš ponijeti jedan komad ručne prtljage i jedan komad putne prtljage.
Želiš zajamčeno najbolje sjedalo u autobusu? Možeš ga odabrati prilikom rezervacije karte. Odluči se za klasično sjedalo, sjedalo za stolom, panoramsko sjedalo za izvrstan pogled ili slobodno sjedalo pored sebe za dodatni prostor.
Nakon što utovariš svoju prtljagu i smjestiš se, opusti se i uživaj u putovanju uz usluge u FlixBusu koje uključuju besplatni Wi-Fi u vozilu, FLIXtainment - portal za razonodu, toalete i utičnicu. Bilo da trebaš poslati e-poruke tijekom svog putovanja ili se želiš opustiti i uživati u vožnji, mi ćemo se za to pobrinuti.


Usluge u autobusu ovise o raspoloživosti