hero image

Jeftine autobusne karte od Sinj do Karlovac

od 129 kn

Putovanja u vrijeme COVID-19

Sve trenutne informacije o autobusnim linijama.
Više informacija

Sigurnosne mjere

Visoki standardi higijene za tvoju sigurnost i udobnost prilikom putovanja.
Saznaj više

Putuj ekološki prihvatljivo

Dokazano je da naši učinkoviti autobusi imaju odličan ugljični otisak po kilometru i prevezenom putniku.
Putovanje autobusom i okoliš

Stigni na vrijeme

Do odredišta ćemo te odvesti udobno i na vrijeme: 9 od 10 naših autobusa stižu na vrijeme.
Informacije o trenutnoj liniji

Autobusne stanice u Sinj

Napomena: tvoja će karta sadržavati najnovije podatke o adresi.

Sinj

Otkrij sve destinacije

Izaberi neku od više od 2.500 destinacija u 37 zemalja.

Istraži kartu
Sinj - Karlovac : Brze informacije
Online plaćanje

Da

Udaljenost

217 km

Izravna veza

Da

Ekološko putovanje?

Da

Često postavljana pitanja

Kada ima autobus Sinj - Karlovac?
Prvi autobus kreće u 13:25, a posljednji u 13:25.
Koliko je povratna karta za autobus Sinj - Karlovac?
Cijena karti na relaciji Sinj - Karlovac kreću se već od 129,00 kn, s prosječnom cijenom od 189,00 kn.
Gdje kupiti kartu za FlixBus?
Kartu za FlixBus možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije .
Gdje kupiti kartu za bus Sinj - Karlovac?
Kartu za putovanje Sinj - Karlovac možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije .
Koja je udaljenost Sinj - Karlovac?
Autobusna ruta Sinj - Karlovac udaljena je 285kms. FlixBus te može dovesti Karlovac već za 5 sati.
Kojom rutom vozi bus Sinj - Karlovac?
Veze na relaciji Sinj - Karlovac su direktne. Od 1 autobusa koji svakodnevno voze na relaciji Sinj - Karlovac, 1 su direktni. Najbrži autobus na toj vezi ima 3 stanicu(e).
Kako mogu platiti kartu za bus Sinj - Karlovac?
Svoju autobusnu kartu na relaciji Sinj - Karlovac možeš platiti jednim od sljedećih načina: kreditnom karticom, Paypalom, Google Payom itd.
Koliko traje vožnja Sinj - Karlovac?
Najbrža vožnja na relaciji Sinj - Karlovac traje samo 5 sati.
Gdje mogu vidjeti dolazi li moj autobus Sinj - Karlovac na vrijeme?
Lokaciju svog autobusa možeš pratiti na našoj stranici u stvarnom vremenu. Samo označi željenu stanicu i vrijeme dolaska. Saznaj gdje se nalazi tvoj autobus i ima li kašnjenja na njegovoj ruti.

Pronađi najjeftinije autobuse na relaciji Sinj - Karlovac

Tražiš jeftine karte na relaciji Sinj - Karlovac? FlixBus će se za to pobrinuti. Udaljenost na relaciji Sinj - Karlovac je 285kms, za što je potrebno minimalno 5 sati.
FlixBus je dobro umrežen diljem zemlje, tako da možeš putovati dalje s nama čim stigneš u Karlovac. Karte za ovu vezu koštaju 189,00 kn u prosjeku, ali možeš rezervirati putovanje već od samo 129,00 kn. Najniža cijena za ovu vezu je 129,00 kn, ali cijene bi mogle biti više tijekom sezone i kada se autobus napuni.
Kako onda pronaći najbolje cijene karata? Obavezno rezerviraj unaprijed na našoj web stranici ili putem naše FlixBus aplikacije. Kada rezerviraš putem aplikacije, tvoja će karta biti izravno pohranjena, čineći putovanje autobusom još zelenijim i praktičnijim!

Putovanje na relaciji Sinj - Karlovac


Autobus vozi minimalno 5 sati i možeš očekivati 3 zaustavljanje(a) na svom putovanju.

Putovanje s FlixBusom nije samo brzo, već je i jeftino. Ako rezerviraš unaprijed putem interneta ili putem aplikacije, možeš očekivati da ćete platiti manje od 129,00 kn za kartu na relaciji Sinj - Karlovac, , ali cijene bi mogle porasti u sezoni ili ako su autobusi puni i dosegnuti u prosjeku 189,00 kn. To je velika ušteda u usporedbi s putovanjem vlakom, automobilom ili avionom!
Štoviše, putovanje autobusom je održiviji način prijevoza. Radimo na tome da cijeli naš FlixBus vozni park bude 100% ugljično neutralan , a svaki kupac može nadoknaditi svoj ugljični otisak donacijom prilikom kupnje karte.

Putovanje autobusom iz Sinj

Sinj je dobro povezan na FlixBus mreži sa 17 veze koje polaze svaki dan sa 1 kolodvora, što olakšava putovanje po cijeloj zemlji.

Dolazak u Karlovac

S 1, Sinj je dobro povezan. Putovanje FlixBusom po cijeloj zemlji vrlo je jeftino i jednostavno, što se tiče dolaska u Karlovac možeš odabrati jednu od 56 rute(a) koje stižu svakodnevno.

Što očekivati dok putuješ FlixBusom na relaciji Sinj - Karlovac

Nakon što rezerviraš svoje autobusne karte putem FlixBus aplikacije koristeći jedan od naših sigurnih načina plaćanja, samo trebaš ponijeti svoj telefon koji ćeš koristiti kao kartu – i naravno, svoju prtljagu. Ne brini o količini prtljage jer na svoje putovanje možeš ponijeti jedan komad ručne prtljage i jedan komad putne prtljage.
Želiš zajamčeno najbolje sjedalo u autobusu? Možeš ga odabrati prilikom rezervacije karte. Odluči se za klasično sjedalo, sjedalo za stolom, panoramsko sjedalo za izvrstan pogled ili slobodno sjedalo pored sebe za dodatni prostor.
Nakon što utovariš svoju prtljagu i smjestiš se, opusti se i uživaj u putovanju uz usluge u FlixBusu koje uključuju besplatni Wi-Fi u vozilu, FLIXtainment - portal za razonodu, toalete i utičnicu. Bilo da trebaš poslati e-poruke tijekom svog putovanja ili se želiš opustiti i uživati u vožnji, mi ćemo se za to pobrinuti.


Usluge u autobusu ovise o raspoloživosti