Autobusne karte Titisee-Neustadt - Karlovac

od 527,34 kn

Udobnost u autobusu

Naši autobusi imaju prostrana i udobna sjedala, WC, Wi-Fi i utičnice.
Usluge u našim autobusima

Zdravlje i sigurnost

Čuvajte sebe i druge dok putuješ s nama.
Saznaj više

Putuj ekološki prihvatljivo

Dokazano je da naši učinkoviti autobusi imaju odličan ugljični otisak po kilometru i prevezenom putniku.
Putovanje autobusom i okoliš

Stigni na vrijeme

Do odredišta ćemo te odvesti udobno i na vrijeme: 9 od 10 naših autobusa stižu na vrijeme.
Informacije o trenutnoj liniji

Na ovoj stranici


Autobusne postaje - Titisee-Neustadt

Napomena: tvoja će karta sadržavati najnovije podatke o adresi.

Otkrij sve destinacije

Često postavljana pitanja

Cijena karti na relaciji Titisee-Neustadt - Karlovac kreću se već od 70,00 €, s prosječnom cijenom od 70,00 €.
Prvi autobus kreće u 12:40, a posljednji u 12:40.
Kartu za FlixBus možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije
Kartu za putovanje Titisee-Neustadt - Karlovac možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije.
Autobusna ruta Titisee-Neustadt - Karlovac udaljena je 945 km. FlixBus te može dovesti Karlovac već za 14 sati 25 minutama.
Veze na relaciji Titisee-Neustadt - Karlovac su direktne. Od 1 autobusa koji svakodnevno voze na relaciji Titisee-Neustadt - Karlovac, 1 su direktni. Najbrži autobus na toj vezi ima 11 stanicu(e).
Svoju autobusnu kartu na relaciji Titisee-Neustadt - Karlovac možeš platiti jednim od sljedećih načina: kreditnom karticom, Paypalom, Google Payom itd.
Najbrža vožnja na relaciji Titisee-Neustadt - Karlovac traje samo 14 sati 25 minutama.
Lokaciju svog autobusa možeš pratiti na našoj stranici u stvarnom vremenu. Samo označi željenu stanicu i vrijeme dolaska. Saznaj gdje se nalazi tvoj autobus i ima li kašnjenja na njegovoj ruti.

Pronađi najjeftinije autobuse na relaciji Titisee-Neustadt - Karlovac

Tražiš jeftine karte na relaciji Titisee-Neustadt - Karlovac? FlixBus će se za to pobrinuti. Udaljenost na relaciji Titisee-Neustadt - Karlovac je 945 km, za što je potrebno minimalno 14 sati 25 minutama.
FlixBus je dobro umrežen diljem zemlje, tako da možeš putovati dalje s nama čim stigneš u Karlovac.
Kako onda pronaći najbolje cijene karata? Obavezno rezerviraj unaprijed na našoj web stranici ili putem naše FlixBus aplikacije. Kada rezerviraš putem aplikacije, tvoja će karta biti izravno pohranjena, čineći putovanje autobusom još zelenijim i praktičnijim!

Putovanje na relaciji Titisee-Neustadt - Karlovac


Autobus vozi minimalno 14 sati 25 minutama i možeš očekivati 11 zaustavljanje(a) na svom putovanju.

Putovanje s FlixBusom nije samo brzo, već je i jeftino. Ako rezerviraš unaprijed putem interneta ili putem aplikacije, možeš očekivati da ćete platiti manje od 70,00 € za kartu na relaciji Titisee-Neustadt - Karlovac, To je velika ušteda u usporedbi s putovanjem vlakom, automobilom ili avionom!
Štoviše, putovanje autobusom je održiviji način prijevoza. Radimo na tome da cijeli naš FlixBus vozni park bude 100% ugljično neutralan , a svaki kupac može nadoknaditi svoj ugljični otisak donacijom prilikom kupnje karte.

Putovanje autobusom iz Titisee-Neustadt

Titisee-Neustadt je dobro povezan na FlixBus mreži sa 24 veze koje polaze svaki dan sa 2 kolodvora, što olakšava putovanje po cijeloj zemlji.

Dolazak u Karlovac

S 1, Titisee-Neustadt je dobro povezan. Putovanje FlixBusom po cijeloj zemlji vrlo je jeftino i jednostavno, što se tiče dolaska u Karlovac možeš odabrati jednu od 56 rute(a) koje stižu svakodnevno.

Što očekivati dok putuješ FlixBusom na relaciji Titisee-Neustadt - Karlovac

Nakon što rezerviraš svoje autobusne karte putem FlixBus aplikacije koristeći jedan od naših sigurnih načina plaćanja, samo trebaš ponijeti svoj telefon koji ćeš koristiti kao kartu – i naravno, svoju prtljagu. Ne brini o količini prtljage jer na svoje putovanje možeš ponijeti jedan komad ručne prtljage i jedan komad putne prtljage.
Želiš zajamčeno najbolje sjedalo u autobusu? Možeš ga odabrati prilikom rezervacije karte. Odluči se za klasično sjedalo, sjedalo za stolom, panoramsko sjedalo za izvrstan pogled ili slobodno sjedalo pored sebe za dodatni prostor.
Nakon što utovariš svoju prtljagu i smjestiš se, opusti se i uživaj u putovanju uz usluge u FlixBusu koje uključuju besplatni Wi-Fi u vozilu, toalete i utičnicu. Bilo da trebaš poslati e-poruke tijekom svog putovanja ili se želiš opustiti i uživati u vožnji, mi ćemo se za to pobrinuti.


Usluge u autobusu ovise o raspoloživosti