Jeftine autobusne karte od Rijeka do Beč

od 225,96 kn

Putovanja u vrijeme COVID-19

Sve trenutne informacije o autobusnim linijama.
Više informacija

Sigurnosne mjere

Visoki standardi higijene za tvoju sigurnost i udobnost prilikom putovanja.
Saznaj više

Putuj ekološki prihvatljivo

Dokazano je da naši učinkoviti autobusi imaju odličan ugljični otisak po kilometru i prevezenom putniku.
Putovanje autobusom i okoliš

Stigni na vrijeme

Do odredišta ćemo te odvesti udobno i na vrijeme: 9 od 10 naših autobusa stižu na vrijeme.
Informacije o trenutnoj liniji

Na ovoj stranici


Vožnje:Rijeka Beč (29.11.2022)

11:20 h
Rijeka
Beč (gl. kol.)
Skoro pun
11:35 h
Rijeka
Beč (Erdberg)
Uglavnom prazan
8:5 h
Rijeka
Beč (Erdberg)
Skoro pun
Pronađi sve datume i vremena za ovu rutu

Autobusne stanice u Rijeka

Napomena: tvoja će karta sadržavati najnovije podatke o adresi.

Rijeka (autobusni kolodvor)

Otkrij sve destinacije

Istraži kartu
Rijeka - Beč : Brze informacije
Online plaćanje

Da

Udaljenost

352 km

Izravna veza

Da

Ekološko putovanje?

Da

Često postavljana pitanja

Kada ima autobus Rijeka - Beč?
Prvi autobus kreće u 07:20, a posljednji u 07:20.
Koliko je povratna karta za autobus Rijeka - Beč?
Cijena karti na relaciji Rijeka - Beč kreću se već od 225,96kn/30€, s prosječnom cijenom od 256,10kn/34€.
Gdje kupiti kartu za FlixBus?
Kartu za FlixBus možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije .
Gdje kupiti kartu za bus Rijeka - Beč?
Kartu za putovanje Rijeka - Beč možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije .
Koja je udaljenost Rijeka - Beč?
Autobusna ruta Rijeka - Beč udaljena je 508kms. FlixBus te može dovesti Beč već za 7 sati 40 minutama.
Kojom rutom vozi bus Rijeka - Beč?
Veze na relaciji Rijeka - Beč su direktne. Od 1 autobusa koji svakodnevno voze na relaciji Rijeka - Beč, 1 su direktni. Najbrži autobus na toj vezi ima 3 stanicu(e).
Kako mogu platiti kartu za bus Rijeka - Beč?
Svoju autobusnu kartu na relaciji Rijeka - Beč možeš platiti jednim od sljedećih načina: kreditnom karticom, Paypalom, Google Payom itd.
Koliko traje vožnja Rijeka - Beč?
Najbrža vožnja na relaciji Rijeka - Beč traje samo 7 sati 40 minutama.
Gdje mogu vidjeti dolazi li moj autobus Rijeka - Beč na vrijeme?
Lokaciju svog autobusa možeš pratiti na našoj stranici u stvarnom vremenu. Samo označi željenu stanicu i vrijeme dolaska. Saznaj gdje se nalazi tvoj autobus i ima li kašnjenja na njegovoj ruti.

Pronađi najjeftinije autobuse na relaciji Rijeka - Beč

Tražiš jeftine karte na relaciji Rijeka - Beč? FlixBus će se za to pobrinuti. Udaljenost na relaciji Rijeka - Beč je 508kms, za što je potrebno minimalno 7 sati 40 minutama.
FlixBus je dobro umrežen diljem zemlje, tako da možeš putovati dalje s nama čim stigneš u Beč. Karte za ovu vezu koštaju 256,10kn/34€ u prosjeku, ali možeš rezervirati putovanje već od samo 225,96kn/30€. Najniža cijena za ovu vezu je 225,96kn/30€, ali cijene bi mogle biti više tijekom sezone i kada se autobus napuni.
Kako onda pronaći najbolje cijene karata? Obavezno rezerviraj unaprijed na našoj web stranici ili putem naše FlixBus aplikacije. Kada rezerviraš putem aplikacije, tvoja će karta biti izravno pohranjena, čineći putovanje autobusom još zelenijim i praktičnijim!

Putovanje na relaciji Rijeka - Beč


Autobus vozi minimalno 7 sati 40 minutama i možeš očekivati 3 zaustavljanje(a) na svom putovanju.

Putovanje s FlixBusom nije samo brzo, već je i jeftino. Ako rezerviraš unaprijed putem interneta ili putem aplikacije, možeš očekivati da ćete platiti manje od 225,96kn/30€ za kartu na relaciji Rijeka - Beč, , ali cijene bi mogle porasti u sezoni ili ako su autobusi puni i dosegnuti u prosjeku 256,10kn/34€. To je velika ušteda u usporedbi s putovanjem vlakom, automobilom ili avionom!
Štoviše, putovanje autobusom je održiviji način prijevoza. Radimo na tome da cijeli naš FlixBus vozni park bude 100% ugljično neutralan , a svaki kupac može nadoknaditi svoj ugljični otisak donacijom prilikom kupnje karte.

Putovanje autobusom iz Rijeka

Rijeka je dobro povezan na FlixBus mreži sa 77 veze koje polaze svaki dan sa 1 kolodvora, što olakšava putovanje po cijeloj zemlji.

Dolazak u Beč

S 5, Rijeka je dobro povezan. Putovanje FlixBusom po cijeloj zemlji vrlo je jeftino i jednostavno, što se tiče dolaska u Beč možeš odabrati jednu od 208 rute(a) koje stižu svakodnevno.

Što očekivati dok putuješ FlixBusom na relaciji Rijeka - Beč

Nakon što rezerviraš svoje autobusne karte putem FlixBus aplikacije koristeći jedan od naših sigurnih načina plaćanja, samo trebaš ponijeti svoj telefon koji ćeš koristiti kao kartu – i naravno, svoju prtljagu. Ne brini o količini prtljage jer na svoje putovanje možeš ponijeti jedan komad ručne prtljage i jedan komad putne prtljage.
Želiš zajamčeno najbolje sjedalo u autobusu? Možeš ga odabrati prilikom rezervacije karte. Odluči se za klasično sjedalo, sjedalo za stolom, panoramsko sjedalo za izvrstan pogled ili slobodno sjedalo pored sebe za dodatni prostor.
Nakon što utovariš svoju prtljagu i smjestiš se, opusti se i uživaj u putovanju uz usluge u FlixBusu koje uključuju besplatni Wi-Fi u vozilu, FLIXtainment - portal za razonodu, toalete i utičnicu. Bilo da trebaš poslati e-poruke tijekom svog putovanja ili se želiš opustiti i uživati u vožnji, mi ćemo se za to pobrinuti.


Usluge u autobusu ovise o raspoloživosti