Jeftine autobusne karte od Prag do Beč

od 109,17 kn

Putovanja u vrijeme COVID-19

Sve trenutne informacije o autobusnim linijama.
Više informacija

Sigurnosne mjere

Visoki standardi higijene za tvoju sigurnost i udobnost prilikom putovanja.
Saznaj više

Putuj ekološki prihvatljivo

Dokazano je da naši učinkoviti autobusi imaju odličan ugljični otisak po kilometru i prevezenom putniku.
Putovanje autobusom i okoliš

Stigni na vrijeme

Do odredišta ćemo te odvesti udobno i na vrijeme: 9 od 10 naših autobusa stižu na vrijeme.
Informacije o trenutnoj liniji

Na ovoj stranici


Vožnje:Prag Beč (03.02.2023)

4:25 h
Prag (ÚAN Florenc)
Beč (Erdberg)
Polupun
29.99 €
225.96 kn
4:10 h
Prag (gl. želj. kol.)
Beč (Erdberg)
Polupun
29.99 €
225.96 kn
6:18 h
Prag (gl. želj. kol.)
Beč (Hütteldorf)
Polupun
62.69 €
472.34 kn
Pronađi sve datume i vremena za ovu rutu

Autobusne stanice u Prag

Napomena: tvoja će karta sadržavati najnovije podatke o adresi.

Otkrij sve destinacije

Često postavljana pitanja

Prvi autobus kreće u 02:20, a posljednji u 23:25.
Cijena karti na relaciji Prag - Beč kreću se već od 14,50€/109,25kn, s prosječnom cijenom od 20,55€/154,83kn.
Kartu za FlixBus možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije .
Kartu za putovanje Prag - Beč možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije .
Autobusna ruta Prag - Beč udaljena je 297kms. FlixBus te može dovesti Beč već za 3 sati 54 minutama.
Veze na relaciji Prag - Beč su direktne. Od 15 autobusa koji svakodnevno voze na relaciji Prag - Beč, 15 su direktni. Najbrži autobus na toj vezi ima 1.0 stanicu(e).
Svoju autobusnu kartu na relaciji Prag - Beč možeš platiti jednim od sljedećih načina: kreditnom karticom, Paypalom, Google Payom itd.
Najbrža vožnja na relaciji Prag - Beč traje samo 3 sati 54 minutama.
Lokaciju svog autobusa možeš pratiti na našoj stranici u stvarnom vremenu. Samo označi željenu stanicu i vrijeme dolaska. Saznaj gdje se nalazi tvoj autobus i ima li kašnjenja na njegovoj ruti.

Pronađi najjeftinije autobuse na relaciji Prag do Beč

Putovanje na relaciji Prag - Beč je jeftino i jednostavno kada putuješ s FlixBusom. Ova dva grada su na udaljenosti od 297kms i putovanje između njih traje 3 sati 54 minutama.
Karte za FlixBus uvijek su povoljne, ali možeš uštedjeti još više ako kupiš kartu unaprijed online. Kupi kartu na web stranici ili u našoj FlixBus aplikaciji za nekoliko minuta, a zatim jednostavno upotrijebite svoj mobitel kao kartu za ukrcaj u autobus.
Autobusne karte na relaciji Prag - Beč košta oko 20,55€/154,83kn u prosjeku, ali kartu možeš kupiti i po najnižoj cijeni od 14,50€/109,25kn ako rezerviraš unaprijed i/ili izvan prometnog vremena, kao što su vikendi i praznici. Za brz, jednostavan i ekološki osviješten izbor, putuj s FlixBusom.
Naša mreža broji 200 destinacija, tako da nam možeš vjerovati da ćemo te odvesti od željenog grada polaska do odredišta u udobno i brzo - te po izvrsnoj cijeni.

Putovanje na relaciji Prag - Beč

Putovanje na relaciji Prag - Beč s FlixBusom je jednostavno, sa 15 direktnih autobusa dnevno.
Putovanje na relacijiPrag - Beč ima samo jedno zaustavljanje i može potrajati minimalno 3 sati 54 minutama.
Putovanje autobusom je ekološki najprihvatljiviji način putovanja na velike udaljenosti i radimo na tome da ga učinimo još zelenijim uz visoke ekološke standarde u našoj floti autobusa, koristeći alternativne tehnologije pogona i goriva te opciju za sve putnike da nadoknade svoje emisije ugljika u trenutku kupnje karte.
Prosječna cijena putovanja autobusom na relaciji Prag - Beč je oko 20,55€/154,83kn, što putovanje autobusom čini daleko jeftinijim od bilo koje druge metode.

Putovanje autobusom iz Prag

Putuješ iz grada Prag i ne snalaziš se? Evo što trebaš znati.
Prag je prometno čvorište sa 8 autobusne stanice; 296 polaze izPragi svaki dan voze putnike kako unutar države tako i na duže relacije.

Dolazak u Beč

Putuješ u Beč prvi put? Evo što trebaš znati:
Beč je vrlo dobro povezan s drugim odredištima na FlixBus mreži, s229 veze koje stižu u jednu od 5 grada, pružajući ti jednostavan pristup svim dijelovima zemlje.

Što očekivati dok putuješ FlixBusom na relaciji Prag - Beč

Putovati na relaciji Prag - Bečs FlixBusom znači putovati udobno i u stilu, sa svim uslugama koje su potrebne da ti vrijeme brže prođe. Većina naših autobusa uključuje besplatni Wi-Fi, sustav za zabavu, WC i utičnice.
Možeš ponijeti jedan komad ručne prtljage i jedan komad prtljage za prijavu po putniku, pa čak i ako ideš na dugo putovanje, ne moraš brinuti o količini prtljage koju nosiš.
Svim vlasnicima karata zajamčeno je mjesto u našim autobusima, ali ako želiš rezervirati sjedalo, možeš to učiniti u trenutku rezervacije. Odaberi klasično sjedalo, sjedalo za stolom, panoramsko sjedalo ili dodatno sjedalo.
Jednostavno rezerviraj online ili u našoj FlixBus aplikaciji prilikom kupnje karte bilo kojim od naših dostupnih načina plaćanja.


Usluge u autobusu ovise o raspoloživosti