Jeftine autobusne karte od Beč do Bratislava

od 33,83 kn

Udobnost u autobusu

Naši autobusi imaju prostrana i udobna sjedala, WC, Wi-Fi i utičnice.
Usluge u našim autobusima

Zdravlje i sigurnost

Čuvajte sebe i druge dok putuješ s nama.
Saznaj više

Putuj ekološki prihvatljivo

Dokazano je da naši učinkoviti autobusi imaju odličan ugljični otisak po kilometru i prevezenom putniku.
Putovanje autobusom i okoliš

Stigni na vrijeme

Do odredišta ćemo te odvesti udobno i na vrijeme: 9 od 10 naših autobusa stižu na vrijeme.
Informacije o trenutnoj liniji

Na ovoj stranici


Autobusne stanice u Beč

Napomena: tvoja će karta sadržavati najnovije podatke o adresi.

Otkrij sve destinacije

Često postavljana pitanja

Prvi autobus kreće u 01:00, a posljednji u 23:20.
Cijena karti na relaciji Beč - Bratislava kreću se već od 4,50€/33,91kn, s prosječnom cijenom od 4,96€/37,37kn.
Kartu za FlixBus možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije
Kartu za putovanje Beč - Bratislava možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije.
Autobusna ruta Beč - Bratislava udaljena je 76kms. FlixBus te može dovesti Bratislava već za 1 sat.
Veze na relaciji Beč - Bratislava su direktne. Od 30 autobusa koji svakodnevno voze na relaciji Beč - Bratislava, 30 su direktni. Najbrži autobus na toj vezi ima 1 stanicu(e).
Svoju autobusnu kartu na relaciji Beč - Bratislava možeš platiti jednim od sljedećih načina: kreditnom karticom, Paypalom, Google Payom itd.
Najbrža vožnja na relaciji Beč - Bratislava traje samo 1 sat.
Lokaciju svog autobusa možeš pratiti na našoj stranici u stvarnom vremenu. Samo označi željenu stanicu i vrijeme dolaska. Saznaj gdje se nalazi tvoj autobus i ima li kašnjenja na njegovoj ruti.

Pronađi najjeftinije autobuse na relaciji Beč do Bratislava

Putovanje na relaciji Beč - Bratislava je jeftino i jednostavno kada putuješ s FlixBusom. Ova dva grada su na udaljenosti od 76kms i putovanje između njih traje 1 sat.
Karte za FlixBus uvijek su povoljne, ali možeš uštedjeti još više ako kupiš kartu unaprijed online. Kupi kartu na web stranici ili u našoj FlixBus aplikaciji za nekoliko minuta, a zatim jednostavno upotrijebite svoj mobitel kao kartu za ukrcaj u autobus.
Autobusne karte na relaciji Beč - Bratislava košta oko 4,96€/37,37kn u prosjeku, ali kartu možeš kupiti i po najnižoj cijeni od 4,50€/33,91kn ako rezerviraš unaprijed i/ili izvan prometnog vremena, kao što su vikendi i praznici. Za brz, jednostavan i ekološki osviješten izbor, putuj s FlixBusom.
Naša mreža broji 200 destinacija, tako da nam možeš vjerovati da ćemo te odvesti od željenog grada polaska do odredišta u udobno i brzo - te po izvrsnoj cijeni.

Putovanje na relaciji Beč - Bratislava

Putovanje na relaciji Beč - Bratislava s FlixBusom je jednostavno, sa 30 direktnih autobusa dnevno.
Putovanje na relacijiBeč - Bratislava ima samo jedno zaustavljanje i može potrajati minimalno 1 sat.
Putovanje autobusom je ekološki najprihvatljiviji način putovanja na velike udaljenosti i radimo na tome da ga učinimo još zelenijim uz visoke ekološke standarde u našoj floti autobusa, koristeći alternativne tehnologije pogona i goriva te opciju za sve putnike da nadoknade svoje emisije ugljika u trenutku kupnje karte.
Prosječna cijena putovanja autobusom na relaciji Beč - Bratislava je oko 4,96€/37,37kn, što putovanje autobusom čini daleko jeftinijim od bilo koje druge metode.

Putovanje autobusom iz Beč

Putuješ iz grada Beč i ne snalaziš se? Evo što trebaš znati.
Beč je prometno čvorište sa 5 autobusne stanice; 239 polaze izBeči svaki dan voze putnike kako unutar države tako i na duže relacije.

Dolazak u Bratislava

Putuješ u Bratislava prvi put? Evo što trebaš znati:
Bratislava je vrlo dobro povezan s drugim odredištima na FlixBus mreži, s151 veze koje stižu u jednu od 4 grada, pružajući ti jednostavan pristup svim dijelovima zemlje.

Što očekivati dok putuješ FlixBusom na relaciji Beč - Bratislava

Putovati na relaciji Beč - Bratislavas FlixBusom znači putovati udobno i u stilu, sa svim uslugama koje su potrebne da ti vrijeme brže prođe. Većina naših autobusa uključuje besplatni Wi-Fi, sustav za zabavu, WC i utičnice.
Možeš ponijeti jedan komad ručne prtljage i jedan komad prtljage za prijavu po putniku, pa čak i ako ideš na dugo putovanje, ne moraš brinuti o količini prtljage koju nosiš.
Svim vlasnicima karata zajamčeno je mjesto u našim autobusima, ali ako želiš rezervirati sjedalo, možeš to učiniti u trenutku rezervacije. Odaberi klasično sjedalo, sjedalo za stolom, panoramsko sjedalo ili dodatno sjedalo.
Jednostavno rezerviraj online ili u našoj FlixBus aplikaciji prilikom kupnje karte bilo kojim od naših dostupnih načina plaćanja.


Usluge u autobusu ovise o raspoloživosti