hero image

Jeftine autobusne karte od Venecija do Rijeka

Putovanja u vrijeme COVID-19

Sve trenutne informacije o autobusnim linijama.
Više informacija

Sigurnosne mjere

Visoki standardi higijene za tvoju sigurnost i udobnost prilikom putovanja.
Saznaj više

Putuj ekološki prihvatljivo

Dokazano je da naši učinkoviti autobusi imaju odličan ugljični otisak po kilometru i prevezenom putniku.
Putovanje autobusom i okoliš

Stigni na vrijeme

Do odredišta ćemo te odvesti udobno i na vrijeme: 9 od 10 naših autobusa stižu na vrijeme.
Informacije o trenutnoj liniji

Autobusne stanice u Venecija

Napomena: tvoja će karta sadržavati najnovije podatke o adresi.

Venecija (Tronchetto)

Mestre (fermata ATVO)

Mestre (željeznički kolodvor)

Otkrij sve destinacije

Izaberi neku od više od 2.500 destinacija u 37 zemalja.

Istraži kartu
Venecija - Rijeka : Brze informacije
Online plaćanje

Da

Udaljenost

167 km

Izravna veza

Da

Ekološko putovanje?

Da

Često postavljana pitanja

Kada ima autobus Venecija - Rijeka?
Prvi autobus kreće u 04:50, a posljednji u 21:50.
Koliko je povratna karta za autobus Venecija - Rijeka?
Cijena karti na relaciji Venecija - Rijeka kreću se već od 109,00 kn, s prosječnom cijenom od 148,17 kn.
Gdje kupiti kartu za FlixBus?
Kartu za FlixBus možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije .
Gdje kupiti kartu za bus Venecija - Rijeka?
Kartu za putovanje Venecija - Rijeka možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije .
Koja je udaljenost Venecija - Rijeka?
Autobusna ruta Venecija - Rijeka udaljena je 40kms. FlixBus te može dovesti Rijeka već za 3 sati 55 minutama.
Kojom rutom vozi bus Venecija - Rijeka?
Veze na relaciji Venecija - Rijeka su direktne. Od 5 autobusa koji svakodnevno voze na relaciji Venecija - Rijeka, 5 su direktni. Najbrži autobus na toj vezi ima 1 stanicu(e).
Kako mogu platiti kartu za bus Venecija - Rijeka?
Svoju autobusnu kartu na relaciji Venecija - Rijeka možeš platiti jednim od sljedećih načina: kreditnom karticom, Paypalom, Google Payom itd.
Koliko traje vožnja Venecija - Rijeka?
Najbrža vožnja na relaciji Venecija - Rijeka traje samo 3 sati 55 minutama.
Gdje mogu vidjeti dolazi li moj autobus Venecija - Rijeka na vrijeme?
Lokaciju svog autobusa možeš pratiti na našoj stranici u stvarnom vremenu. Samo označi željenu stanicu i vrijeme dolaska. Saznaj gdje se nalazi tvoj autobus i ima li kašnjenja na njegovoj ruti.

Pronađi najjeftinije autobuse na relaciji Venecija - Rijeka

Tražiš jeftine karte na relaciji Venecija - Rijeka? FlixBus će se za to pobrinuti. Udaljenost na relaciji Venecija - Rijeka je 40kms, za što je potrebno minimalno 3 sati 55 minutama.
FlixBus je dobro umrežen diljem zemlje, tako da možeš putovati dalje s nama čim stigneš u Rijeka. Karte za ovu vezu koštaju 148,17 kn u prosjeku, ali možeš rezervirati putovanje već od samo 109,00 kn. Najniža cijena za ovu vezu je 109,00 kn, ali cijene bi mogle biti više tijekom sezone i kada se autobus napuni.
Kako onda pronaći najbolje cijene karata? Obavezno rezerviraj unaprijed na našoj web stranici ili putem naše FlixBus aplikacije. Kada rezerviraš putem aplikacije, tvoja će karta biti izravno pohranjena, čineći putovanje autobusom još zelenijim i praktičnijim!

Putovanje na relaciji Venecija - Rijeka

S5 vožnje dnevno, lako je uklopiti putovanje u Rijeka u svoj raspored.
Autobus vozi minimalno 3 sati 55 minutama i možeš očekivati 1 zaustavljanje(a) na svom putovanju.

Putovanje s FlixBusom nije samo brzo, već je i jeftino. Ako rezerviraš unaprijed putem interneta ili putem aplikacije, možeš očekivati da ćete platiti manje od 109,00 kn za kartu na relaciji Venecija - Rijeka, , ali cijene bi mogle porasti u sezoni ili ako su autobusi puni i dosegnuti u prosjeku 148,17 kn. To je velika ušteda u usporedbi s putovanjem vlakom, automobilom ili avionom!
Štoviše, putovanje autobusom je održiviji način prijevoza. Radimo na tome da cijeli naš FlixBus vozni park bude 100% ugljično neutralan , a svaki kupac može nadoknaditi svoj ugljični otisak donacijom prilikom kupnje karte.

Putovanje autobusom iz Venecija

Venecija je dobro povezan na FlixBus mreži sa 169 veze koje polaze svaki dan sa 2 kolodvora, što olakšava putovanje po cijeloj zemlji.

Dolazak u Rijeka

S 1, Venecija je dobro povezan. Putovanje FlixBusom po cijeloj zemlji vrlo je jeftino i jednostavno, što se tiče dolaska u Rijeka možeš odabrati jednu od 91 rute(a) koje stižu svakodnevno.

Što očekivati dok putuješ FlixBusom na relaciji Venecija - Rijeka

Nakon što rezerviraš svoje autobusne karte putem FlixBus aplikacije koristeći jedan od naših sigurnih načina plaćanja, samo trebaš ponijeti svoj telefon koji ćeš koristiti kao kartu – i naravno, svoju prtljagu. Ne brini o količini prtljage jer na svoje putovanje možeš ponijeti jedan komad ručne prtljage i jedan komad putne prtljage.
Želiš zajamčeno najbolje sjedalo u autobusu? Možeš ga odabrati prilikom rezervacije karte. Odluči se za klasično sjedalo, sjedalo za stolom, panoramsko sjedalo za izvrstan pogled ili slobodno sjedalo pored sebe za dodatni prostor.
Nakon što utovariš svoju prtljagu i smjestiš se, opusti se i uživaj u putovanju uz usluge u FlixBusu koje uključuju besplatni Wi-Fi u vozilu, FLIXtainment - portal za razonodu, toalete i utičnicu. Bilo da trebaš poslati e-poruke tijekom svog putovanja ili se želiš opustiti i uživati u vožnji, mi ćemo se za to pobrinuti.


Usluge u autobusu ovise o raspoloživosti