Jeftine autobusne karte od Graz do Beč

od 71,50 kn

Putovanja u vrijeme COVID-19

Sve trenutne informacije o autobusnim linijama.
Više informacija

Sigurnosne mjere

Visoki standardi higijene za tvoju sigurnost i udobnost prilikom putovanja.
Saznaj više

Putuj ekološki prihvatljivo

Dokazano je da naši učinkoviti autobusi imaju odličan ugljični otisak po kilometru i prevezenom putniku.
Putovanje autobusom i okoliš

Stigni na vrijeme

Do odredišta ćemo te odvesti udobno i na vrijeme: 9 od 10 naših autobusa stižu na vrijeme.
Informacije o trenutnoj liniji

Na ovoj stranici


Vožnje:Graz Beč (29.11.2022)

2:5 h
Graz (Murpark)
Beč (Matzleinsdorferplatz)
Uglavnom prazan
2:15 h
Graz (Murpark)
Beč (West - Felberstraße)
Uglavnom prazan
2:15 h
Graz (Girardigasse)
Beč (Matzleinsdorferplatz)
Polupun
Pronađi sve datume i vremena za ovu rutu

Autobusne stanice u Graz

Napomena: tvoja će karta sadržavati najnovije podatke o adresi.

Graz (Girardigasse)

Graz (Murpark - Ostbahnstraße)

Graz (glavni željeznički kolodvor)

Graz (P&R Webling)

Otkrij sve destinacije

Istraži kartu
Graz - Beč : Brze informacije
Online plaćanje

Da

Udaljenost

144 km

Izravna veza

Da

Ekološko putovanje?

Da

Često postavljana pitanja

Kada ima autobus Graz - Beč?
Prvi autobus kreće u 05:10, a posljednji u 21:10.
Koliko je povratna karta za autobus Graz - Beč?
Cijena karti na relaciji Graz - Beč kreću se već od 71,50kn/9€, s prosječnom cijenom od 112,73kn/15€.
Gdje kupiti kartu za FlixBus?
Kartu za FlixBus možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije .
Gdje kupiti kartu za bus Graz - Beč?
Kartu za putovanje Graz - Beč možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije .
Koja je udaljenost Graz - Beč?
Autobusna ruta Graz - Beč udaljena je 191kms. FlixBus te može dovesti Beč već za 2 sati.
Kojom rutom vozi bus Graz - Beč?
Veze na relaciji Graz - Beč su direktne. Od 10 autobusa koji svakodnevno voze na relaciji Graz - Beč, 10 su direktni. Najbrži autobus na toj vezi ima 3 stanicu(e).
Kako mogu platiti kartu za bus Graz - Beč?
Svoju autobusnu kartu na relaciji Graz - Beč možeš platiti jednim od sljedećih načina: kreditnom karticom, Paypalom, Google Payom itd.
Koliko traje vožnja Graz - Beč?
Najbrža vožnja na relaciji Graz - Beč traje samo 2 sati.
Gdje mogu vidjeti dolazi li moj autobus Graz - Beč na vrijeme?
Lokaciju svog autobusa možeš pratiti na našoj stranici u stvarnom vremenu. Samo označi željenu stanicu i vrijeme dolaska. Saznaj gdje se nalazi tvoj autobus i ima li kašnjenja na njegovoj ruti.

Autobusi Graz - Beč

Pronađi najjeftinije autobuse na relaciji Graz do Beč

Najlakši način rezervacije putovanja na relaciji Graz - Beč je s FlixBusom - a kada rezerviraš unaprijed, možeš i uštedjeti!
FlixBus posluje u 38 zemlje i povezuje 5000 odredišta. Kamo god želiš putovati, mi te tamo možemo odvesti!
Cijene karti kreću se već od 71,50kn/9€, s prosječnom cijenom od 112,73kn/15€. Za najjeftinije karte, rezerviraj svoje putovanje unaprijed online i izbjegni dane poput vikenda i državnih praznika.
Udaljenost između Graz i Beč je 191kms i naša najbrža vožnja traje samo 2 sati.

Učini svoje putovanje još jednostavnijim uz FlixBus aplikaciju. Svi tvoji podaci bit će spremljeni za sljedeće putovanje.

Putovanje na relaciji Graz - Beč

Bez obzira želiš li putovati ujutro ili kasno navečer, pronaći ćeš putovanje koje će vam odgovarati na jednoj od 10 vožnji na relaciji Graz - Beč. Prvi autobus kreće u 05:10 a posljednji u 21:10. Vožnje na relaciji Graz - Beč traju minimalno 2 sati. Putujući autobusom, ne moraš brinuti o prometu ili kašnjenju na putu. Samo se opusti i uživaj u putovanju uz besplatni Wi-Fi i dovoljno prostora za noge.
Autobusnu kartu možeš kupiti za samo 71,50kn/9€ - to je puno jeftinije od putovanja bilo kojom drugom prijevozom.
Autobusi su također odličan izbor za ekološki svjesne putnike. Radimo na tome da postanemo 100% ugljik neutralni i nudimo svim putnicima priliku da nadoknade emisije ugljika prilikom rezervacije karata. Jednostavno odaberi okvir "Naknada za emisiju CO2" kada plaćaš putem interneta i upotrijebit ćemo sav novac za izravan utjecaj na budućnost održive mobilnosti.

Putovanje autobusom iz Graz

Spreman/na za putovanje iz Graz? Grad Graz je prometno čvorište sa 4 kolodvora i je dobro povezan s autobusima za 77 destinacije u cijeloj zemlji.
Bez obzira odakle putuješ, možeš pronaći informacije na našoj web stranici ili izravno kontaktirajući FlixBus za informacije o putovanju. Dat ćemo sve od sebe da te dobro opremimo za tvoje putovanje, kako bismo ga učinili što ugodnijim.

Dolazak u Beč

Počni planirati svoje putovanje u grad Beč sada. Prvi put ga posjećuješ? Evo sve što trebaš znati.
Beč je jedan od najbolje povezanih gradova, tako da ti neće nedostajati izbora kako doći ovdje. 5 je broj autobusnih stanica na kojima se nalazi FlixBus Beč, i povezuje 208 gradova.
Iskoristi svaki trenutak dok posjećuješ znamenitosti u ovom poznatom gradu. Sada je vrijeme da uskočiš na FlixBus i kreneš u otkrivanje!

Što očekivati u dok putuješ FlixBusom na relaciji Graz - Beč

Putovanje na relaciji Graz - Beč je brzo, čisto i udobno - a kupnja karte ne može biti jednostavnija. Možeš ju kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta.
Prihvaćamo plaćanje karticama, te Paypal, Google Pay i Apple Pay, ali možeš izabrati i druge opcije plaćanja . Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije. Moći ćeš izvršiti svoju kupnju u roku od nekoliko sekundi i nema potrebe za ispisom i nošenjem karte sa sobom, jer će tvoj telefon biti tvoja karta.

Želiš li sjediti uz obitelj ili prijatelje ili ostaviti prostor kraj sebe slobodnim? Trebaš jednostavan pristup WC-u ili stolu za obavljanje posla tijekom putovanja? Možeš rezervirati sjedalo kada u aplikaciji ili na web stranici i birati između raznih opcija sjedala uključujući sjedalo za stolom, panoramsko sjedalo ili dodatno sjedalo. Nakon što se smjestiš na svoje mjesto, opusti se uz usluge u autobusu i uživaj u svom putovanju. Većina naših autobusa ima ugrađen Wi-Fi i sustav za zabavu tako da možeš pratiti svoje omiljene emisije ili slušati audio knjige. Opremljeni smo i toaletima, kao i utičnicama za struju.
Besplatna prtljaga je uključena u putovanje s FlixBusom s jednom ručnom torbom i jednom putnom torbom, tako da možeš ponijeti sve što ti je potrebno za putovanje.


Usluge u autobusu ovise o raspoloživosti