Jeftine autobusne karte od Nitra do Bratislava

Udobnost u autobusu

Naši autobusi imaju prostrana i udobna sjedala, WC, Wi-Fi i utičnice.
Usluge u našim autobusima

Zdravlje i sigurnost

Čuvajte sebe i druge dok putuješ s nama.
Saznaj više

Putuj ekološki prihvatljivo

Dokazano je da naši učinkoviti autobusi imaju odličan ugljični otisak po kilometru i prevezenom putniku.
Putovanje autobusom i okoliš

Stigni na vrijeme

Do odredišta ćemo te odvesti udobno i na vrijeme: 9 od 10 naših autobusa stižu na vrijeme.
Informacije o trenutnoj liniji

Na ovoj stranici


Autobusne postaje - Nitra

Napomena: tvoja će karta sadržavati najnovije podatke o adresi.

Otkrij sve destinacije

Često postavljana pitanja

Lokaciju svog autobusa možeš pratiti na našoj stranici u stvarnom vremenu. Samo označi željenu stanicu i vrijeme dolaska. Saznaj gdje se nalazi tvoj autobus i ima li kašnjenja na njegovoj ruti.
Autobusna ruta Nitra - Bratislava udaljena je 88 km. FlixBus te može dovesti Bratislava već za 1 sat.
Najbrža vožnja na relaciji Nitra - Bratislava traje samo 1 sat.
Svoju autobusnu kartu na relaciji Nitra - Bratislava možeš platiti jednim od sljedećih načina: kreditnom karticom, Paypalom, Google Payom itd.
Veze na relaciji Nitra - Bratislava su direktne. Od 23 autobusa koji svakodnevno voze na relaciji Nitra - Bratislava, 23 su direktni. Najbrži autobus na toj vezi ima 1 stanicu(e).
Kartu za putovanje Nitra - Bratislava možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije.
Kartu za FlixBus možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije
Cijena karti na relaciji Nitra - Bratislava kreću se već od 4,49 €, s prosječnom cijenom od 4,99 €.
Prvi autobus kreće u 05:30, a posljednji u 22:40.

Pronađi najjeftinije autobuse na relaciji Nitra do Bratislava

Putovanje na relaciji Nitra - Bratislava je jeftino i jednostavno kada putuješ s FlixBusom. Ova dva grada su na udaljenosti od 88 km i putovanje između njih traje 1 sat.
Karte za FlixBus uvijek su povoljne, ali možeš uštedjeti još više ako kupiš kartu unaprijed online. Kupi kartu na web stranici ili u našoj FlixBus aplikaciji za nekoliko minuta, a zatim jednostavno upotrijebite svoj mobitel kao kartu za ukrcaj u autobus.
Autobusne karte na relaciji Nitra - Bratislava košta oko 4,99 € u prosjeku, ali kartu možeš kupiti i po najnižoj cijeni od 4,49 € ako rezerviraš unaprijed i/ili izvan prometnog vremena, kao što su vikendi i praznici. Za brz, jednostavan i ekološki osviješten izbor, putuj s FlixBusom.

Putovanje na relaciji Nitra - Bratislava

Putovanje na relaciji Nitra - Bratislava s FlixBusom je jednostavno, sa 23 direktnih autobusa dnevno.
Putovanje na relacijiNitra - Bratislava ima samo jedno zaustavljanje i može potrajati minimalno 1 sat.
Putovanje autobusom je ekološki najprihvatljiviji način putovanja na velike udaljenosti i radimo na tome da ga učinimo još zelenijim uz visoke ekološke standarde u našoj floti autobusa, koristeći alternativne tehnologije pogona i goriva te opciju za sve putnike da nadoknade svoje emisije ugljika u trenutku kupnje karte.
Prosječna cijena putovanja autobusom na relaciji Nitra - Bratislava je oko 4,99 €, što putovanje autobusom čini daleko jeftinijim od bilo koje druge metode.

Putovanje autobusom iz Nitra

Putuješ iz grada Nitra i ne snalaziš se? Evo što trebaš znati.
Nitra je prometno čvorište sa 6 autobusne stanice; 56 polaze izNitrai svaki dan voze putnike kako unutar države tako i na duže relacije.

Dolazak u Bratislava

Putuješ u Bratislava prvi put? Evo što trebaš znati:
Bratislava je vrlo dobro povezan s drugim odredištima na FlixBus mreži, s171 veze koje stižu u jednu od 4 grada, pružajući ti jednostavan pristup svim dijelovima zemlje.

Što očekivati dok putuješ FlixBusom na relaciji Nitra - Bratislava

Putovati na relaciji Nitra - Bratislavas FlixBusom znači putovati udobno i u stilu, sa svim uslugama koje su potrebne da ti vrijeme brže prođe. Većina naših autobusa uključuje besplatni Wi-Fi, sustav za zabavu, WC i utičnice.
Možeš ponijeti jedan komad ručne prtljage i jedan komad prtljage za prijavu po putniku, pa čak i ako ideš na dugo putovanje, ne moraš brinuti o količini prtljage koju nosiš.
Svim vlasnicima karata zajamčeno je mjesto u našim autobusima, ali ako želiš rezervirati sjedalo, možeš to učiniti u trenutku rezervacije. Odaberi klasično sjedalo, sjedalo za stolom, panoramsko sjedalo ili dodatno sjedalo.
Jednostavno rezerviraj online ili u našoj FlixBus aplikaciji prilikom kupnje karte bilo kojim od naših dostupnih načina plaćanja.


Usluge u autobusu ovise o raspoloživosti