Jeftine autobusne karte od Venecija do Milano

od 56,43 kn

Putovanja u vrijeme COVID-19

Sve trenutne informacije o autobusnim linijama.
Više informacija

Sigurnosne mjere

Visoki standardi higijene za tvoju sigurnost i udobnost prilikom putovanja.
Saznaj više

Putuj ekološki prihvatljivo

Dokazano je da naši učinkoviti autobusi imaju odličan ugljični otisak po kilometru i prevezenom putniku.
Putovanje autobusom i okoliš

Stigni na vrijeme

Do odredišta ćemo te odvesti udobno i na vrijeme: 9 od 10 naših autobusa stižu na vrijeme.
Informacije o trenutnoj liniji

Na ovoj stranici


Vožnje:Venecija Milano (03.02.2023)

3:50 h
Venecija (Tronchetto)
Milano (Lampugnano)
11.99 €
90.34 kn
3:30 h
Mestre (želj. kol.)
Milano (Lampugnano)
11.99 €
90.34 kn
3:50 h
Mestre (želj. kol.)
Milano (Lampugnano)
25.99 €
195.82 kn
Pronađi sve datume i vremena za ovu rutu

Autobusne stanice u Venecija

Napomena: tvoja će karta sadržavati najnovije podatke o adresi.

Otkrij sve destinacije

Često postavljana pitanja

Prvi autobus kreće u 01:00, a posljednji u 21:20.
Cijena karti na relaciji Venecija - Milano kreću se već od 7,50€/56,51kn, s prosječnom cijenom od 12,03€/90,64kn.
Kartu za FlixBus možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije .
Kartu za putovanje Venecija - Milano možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije .
Autobusna ruta Venecija - Milano udaljena je 266kms. FlixBus te može dovesti Milano već za 3 sati 20 minutama.
Veze na relaciji Venecija - Milano su direktne. Od 17 autobusa koji svakodnevno voze na relaciji Venecija - Milano, 17 su direktni. Najbrži autobus na toj vezi ima 1.0 stanicu(e).
Svoju autobusnu kartu na relaciji Venecija - Milano možeš platiti jednim od sljedećih načina: kreditnom karticom, Paypalom, Google Payom itd.
Najbrža vožnja na relaciji Venecija - Milano traje samo 3 sati 20 minutama.
Lokaciju svog autobusa možeš pratiti na našoj stranici u stvarnom vremenu. Samo označi željenu stanicu i vrijeme dolaska. Saznaj gdje se nalazi tvoj autobus i ima li kašnjenja na njegovoj ruti.

Pronađi najjeftinije autobuse na relaciji Venecija - Milano

Tražiš jeftine karte na relaciji Venecija - Milano? FlixBus će se za to pobrinuti. Udaljenost na relaciji Venecija - Milano je 266kms, za što je potrebno minimalno 3 sati 20 minutama.
FlixBus je dobro umrežen diljem zemlje, tako da možeš putovati dalje s nama čim stigneš u Milano. Karte za ovu vezu koštaju 12,03€/90,64kn u prosjeku, ali možeš rezervirati putovanje već od samo 7,50€/56,51kn. Najniža cijena za ovu vezu je 7,50€/56,51kn, ali cijene bi mogle biti više tijekom sezone i kada se autobus napuni.
Kako onda pronaći najbolje cijene karata? Obavezno rezerviraj unaprijed na našoj web stranici ili putem naše FlixBus aplikacije. Kada rezerviraš putem aplikacije, tvoja će karta biti izravno pohranjena, čineći putovanje autobusom još zelenijim i praktičnijim!

Putovanje na relaciji Venecija - Milano

S17 vožnje dnevno, lako je uklopiti putovanje u Milano u svoj raspored.
Autobus vozi minimalno 3 sati 20 minutama i možeš očekivati 1.0 zaustavljanje(a) na svom putovanju.

Putovanje s FlixBusom nije samo brzo, već je i jeftino. Ako rezerviraš unaprijed putem interneta ili putem aplikacije, možeš očekivati da ćete platiti manje od 7,50€/56,51kn za kartu na relaciji Venecija - Milano, , ali cijene bi mogle porasti u sezoni ili ako su autobusi puni i dosegnuti u prosjeku 12,03€/90,64kn. To je velika ušteda u usporedbi s putovanjem vlakom, automobilom ili avionom!
Štoviše, putovanje autobusom je održiviji način prijevoza. Radimo na tome da cijeli naš FlixBus vozni park bude 100% ugljično neutralan , a svaki kupac može nadoknaditi svoj ugljični otisak donacijom prilikom kupnje karte.

Putovanje autobusom iz Venecija

Venecija je dobro povezan na FlixBus mreži sa 117 veze koje polaze svaki dan sa 3 kolodvora, što olakšava putovanje po cijeloj zemlji.

Dolazak u Milano

S 8, Venecija je dobro povezan. Putovanje FlixBusom po cijeloj zemlji vrlo je jeftino i jednostavno, što se tiče dolaska u Milano možeš odabrati jednu od 239 rute(a) koje stižu svakodnevno.

Što očekivati dok putuješ FlixBusom na relaciji Venecija - Milano

Nakon što rezerviraš svoje autobusne karte putem FlixBus aplikacije koristeći jedan od naših sigurnih načina plaćanja, samo trebaš ponijeti svoj telefon koji ćeš koristiti kao kartu – i naravno, svoju prtljagu. Ne brini o količini prtljage jer na svoje putovanje možeš ponijeti jedan komad ručne prtljage i jedan komad putne prtljage.
Želiš zajamčeno najbolje sjedalo u autobusu? Možeš ga odabrati prilikom rezervacije karte. Odluči se za klasično sjedalo, sjedalo za stolom, panoramsko sjedalo za izvrstan pogled ili slobodno sjedalo pored sebe za dodatni prostor.
Nakon što utovariš svoju prtljagu i smjestiš se, opusti se i uživaj u putovanju uz usluge u FlixBusu koje uključuju besplatni Wi-Fi u vozilu, FLIXtainment - portal za razonodu, toalete i utičnicu. Bilo da trebaš poslati e-poruke tijekom svog putovanja ili se želiš opustiti i uživati u vožnji, mi ćemo se za to pobrinuti.


Usluge u autobusu ovise o raspoloživosti