hero image

Jeftine autobusne karte od Villach do Rijeka

od 129 kn

Putovanja u vrijeme COVID-19

Sve trenutne informacije o autobusnim linijama.
Više informacija

Sigurnosne mjere

Visoki standardi higijene za tvoju sigurnost i udobnost prilikom putovanja.
Saznaj više

Putuj ekološki prihvatljivo

Dokazano je da naši učinkoviti autobusi imaju odličan ugljični otisak po kilometru i prevezenom putniku.
Putovanje autobusom i okoliš

Stigni na vrijeme

Do odredišta ćemo te odvesti udobno i na vrijeme: 9 od 10 naših autobusa stižu na vrijeme.
Informacije o trenutnoj liniji

Na ovoj stranici


Vožnje:Villach Rijeka (09.08.2022)

5:5 h
Villach
Rijeka
Skoro pun
Pronađi sve datume i vremena za ovu rutu

Autobusne stanice u Villach

Napomena: tvoja će karta sadržavati najnovije podatke o adresi.

Villach (autobusni kolodvor)

Otkrij sve destinacije

Izaberi neku od više od 2.500 destinacija u 37 zemalja.

Istraži kartu
Villach - Rijeka : Brze informacije
Online plaćanje

Da

Udaljenost

150 km

Izravna veza

Da

Ekološko putovanje?

Da

Često postavljana pitanja

Kada ima autobus Villach - Rijeka?
Prvi autobus kreće u 16:10, a posljednji u 16:10.
Koliko je povratna karta za autobus Villach - Rijeka?
Cijena karti na relaciji Villach - Rijeka kreću se već od 149,00 kn, s prosječnom cijenom od 237,89 kn.
Gdje kupiti kartu za FlixBus?
Kartu za FlixBus možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije .
Gdje kupiti kartu za bus Villach - Rijeka?
Kartu za putovanje Villach - Rijeka možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije .
Koja je udaljenost Villach - Rijeka?
Autobusna ruta Villach - Rijeka udaljena je 287kms. FlixBus te može dovesti Rijeka već za 5 sati 5 minutama.
Kojom rutom vozi bus Villach - Rijeka?
Veze na relaciji Villach - Rijeka su direktne. Od 1 autobusa koji svakodnevno voze na relaciji Villach - Rijeka, 1 su direktni. Najbrži autobus na toj vezi ima 3 stanicu(e).
Kako mogu platiti kartu za bus Villach - Rijeka?
Svoju autobusnu kartu na relaciji Villach - Rijeka možeš platiti jednim od sljedećih načina: kreditnom karticom, Paypalom, Google Payom itd.
Koliko traje vožnja Villach - Rijeka?
Najbrža vožnja na relaciji Villach - Rijeka traje samo 5 sati 5 minutama.
Gdje mogu vidjeti dolazi li moj autobus Villach - Rijeka na vrijeme?
Lokaciju svog autobusa možeš pratiti na našoj stranici u stvarnom vremenu. Samo označi željenu stanicu i vrijeme dolaska. Saznaj gdje se nalazi tvoj autobus i ima li kašnjenja na njegovoj ruti.

Pronađi najjeftinije autobuse na relaciji Villach - Rijeka

Tražiš jeftine karte na relaciji Villach - Rijeka? FlixBus će se za to pobrinuti. Udaljenost na relaciji Villach - Rijeka je 287kms, za što je potrebno minimalno 5 sati 5 minutama.
FlixBus je dobro umrežen diljem zemlje, tako da možeš putovati dalje s nama čim stigneš u Rijeka. Karte za ovu vezu koštaju 237,89 kn u prosjeku, ali možeš rezervirati putovanje već od samo 149,00 kn. Najniža cijena za ovu vezu je 149,00 kn, ali cijene bi mogle biti više tijekom sezone i kada se autobus napuni.
Kako onda pronaći najbolje cijene karata? Obavezno rezerviraj unaprijed na našoj web stranici ili putem naše FlixBus aplikacije. Kada rezerviraš putem aplikacije, tvoja će karta biti izravno pohranjena, čineći putovanje autobusom još zelenijim i praktičnijim!

Putovanje na relaciji Villach - Rijeka


Autobus vozi minimalno 5 sati 5 minutama i možeš očekivati 3 zaustavljanje(a) na svom putovanju.

Putovanje s FlixBusom nije samo brzo, već je i jeftino. Ako rezerviraš unaprijed putem interneta ili putem aplikacije, možeš očekivati da ćete platiti manje od 149,00 kn za kartu na relaciji Villach - Rijeka, , ali cijene bi mogle porasti u sezoni ili ako su autobusi puni i dosegnuti u prosjeku 237,89 kn. To je velika ušteda u usporedbi s putovanjem vlakom, automobilom ili avionom!
Štoviše, putovanje autobusom je održiviji način prijevoza. Radimo na tome da cijeli naš FlixBus vozni park bude 100% ugljično neutralan , a svaki kupac može nadoknaditi svoj ugljični otisak donacijom prilikom kupnje karte.

Putovanje autobusom iz Villach

Villach je dobro povezan na FlixBus mreži sa 34 veze koje polaze svaki dan sa 1 kolodvora, što olakšava putovanje po cijeloj zemlji.

Dolazak u Rijeka

S 1, Villach je dobro povezan. Putovanje FlixBusom po cijeloj zemlji vrlo je jeftino i jednostavno, što se tiče dolaska u Rijeka možeš odabrati jednu od 81 rute(a) koje stižu svakodnevno.

Što očekivati dok putuješ FlixBusom na relaciji Villach - Rijeka

Nakon što rezerviraš svoje autobusne karte putem FlixBus aplikacije koristeći jedan od naših sigurnih načina plaćanja, samo trebaš ponijeti svoj telefon koji ćeš koristiti kao kartu – i naravno, svoju prtljagu. Ne brini o količini prtljage jer na svoje putovanje možeš ponijeti jedan komad ručne prtljage i jedan komad putne prtljage.
Želiš zajamčeno najbolje sjedalo u autobusu? Možeš ga odabrati prilikom rezervacije karte. Odluči se za klasično sjedalo, sjedalo za stolom, panoramsko sjedalo za izvrstan pogled ili slobodno sjedalo pored sebe za dodatni prostor.
Nakon što utovariš svoju prtljagu i smjestiš se, opusti se i uživaj u putovanju uz usluge u FlixBusu koje uključuju besplatni Wi-Fi u vozilu, FLIXtainment - portal za razonodu, toalete i utičnicu. Bilo da trebaš poslati e-poruke tijekom svog putovanja ili se želiš opustiti i uživati u vožnji, mi ćemo se za to pobrinuti.


Usluge u autobusu ovise o raspoloživosti