Jeftine autobusne karte od Čakovec do Varaždin

od 26,30 kn

Putovanja u vrijeme COVID-19

Sve trenutne informacije o autobusnim linijama.
Više informacija

Sigurnosne mjere

Visoki standardi higijene za tvoju sigurnost i udobnost prilikom putovanja.
Saznaj više

Putuj ekološki prihvatljivo

Dokazano je da naši učinkoviti autobusi imaju odličan ugljični otisak po kilometru i prevezenom putniku.
Putovanje autobusom i okoliš

Stigni na vrijeme

Do odredišta ćemo te odvesti udobno i na vrijeme: 9 od 10 naših autobusa stižu na vrijeme.
Informacije o trenutnoj liniji

Na ovoj stranici


Vožnje:Čakovec Varaždin (29.11.2022)

0:24 h
Čakovec - Buzovec
Varaždin
0:20 h
Čakovec
Varaždin
0:24 h
Čakovec
Varaždin
Pronađi sve datume i vremena za ovu rutu

Autobusne stanice u Čakovec

Napomena: tvoja će karta sadržavati najnovije podatke o adresi.

Čakovec - Buzovec (autobusna stanica)

Čakovec (autobusni kolodvor)

Otkrij sve destinacije

Istraži kartu
Čakovec - Varaždin : Brze informacije
Online plaćanje

Da

Udaljenost

12 km

Izravna veza

Da

Ekološko putovanje?

Da

Često postavljana pitanja

Kada ima autobus Čakovec - Varaždin?
Prvi autobus kreće u 14:00, a posljednji u 21:10.
Koliko je povratna karta za autobus Čakovec - Varaždin?
Cijena karti na relaciji Čakovec - Varaždin kreću se već od 26,30kn/3€, s prosječnom cijenom od 38,86kn/5€.
Gdje kupiti kartu za FlixBus?
Kartu za FlixBus možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije .
Gdje kupiti kartu za bus Čakovec - Varaždin?
Kartu za putovanje Čakovec - Varaždin možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije .
Koja je udaljenost Čakovec - Varaždin?
Autobusna ruta Čakovec - Varaždin udaljena je 16kms. FlixBus te može dovesti Varaždin već za 20 minutama.
Kojom rutom vozi bus Čakovec - Varaždin?
Veze na relaciji Čakovec - Varaždin su direktne. Od 3 autobusa koji svakodnevno voze na relaciji Čakovec - Varaždin, 3 su direktni. Najbrži autobus na toj vezi ima 3 stanicu(e).
Kako mogu platiti kartu za bus Čakovec - Varaždin?
Svoju autobusnu kartu na relaciji Čakovec - Varaždin možeš platiti jednim od sljedećih načina: kreditnom karticom, Paypalom, Google Payom itd.
Koliko traje vožnja Čakovec - Varaždin?
Najbrža vožnja na relaciji Čakovec - Varaždin traje samo 20 minutama.
Gdje mogu vidjeti dolazi li moj autobus Čakovec - Varaždin na vrijeme?
Lokaciju svog autobusa možeš pratiti na našoj stranici u stvarnom vremenu. Samo označi željenu stanicu i vrijeme dolaska. Saznaj gdje se nalazi tvoj autobus i ima li kašnjenja na njegovoj ruti.

Autobusi Čakovec - Varaždin

Pronađi najjeftinije autobuse na relaciji Čakovec do Varaždin

Najlakši način rezervacije putovanja na relaciji Čakovec - Varaždin je s FlixBusom - a kada rezerviraš unaprijed, možeš i uštedjeti!
FlixBus posluje u 38 zemlje i povezuje 5000 odredišta. Kamo god želiš putovati, mi te tamo možemo odvesti!
Cijene karti kreću se već od 26,30kn/3€, s prosječnom cijenom od 38,86kn/5€. Za najjeftinije karte, rezerviraj svoje putovanje unaprijed online i izbjegni dane poput vikenda i državnih praznika.
Udaljenost između Čakovec i Varaždin je 16kms i naša najbrža vožnja traje samo 20 minutama.

Učini svoje putovanje još jednostavnijim uz FlixBus aplikaciju. Svi tvoji podaci bit će spremljeni za sljedeće putovanje.

Putovanje na relaciji Čakovec - Varaždin

Bez obzira želiš li putovati ujutro ili kasno navečer, pronaći ćeš putovanje koje će vam odgovarati na jednoj od 3 vožnji na relaciji Čakovec - Varaždin. Prvi autobus kreće u 14:00 a posljednji u 21:10. Vožnje na relaciji Čakovec - Varaždin traju minimalno 20 minutama. Putujući autobusom, ne moraš brinuti o prometu ili kašnjenju na putu. Samo se opusti i uživaj u putovanju uz besplatni Wi-Fi i dovoljno prostora za noge.
Autobusnu kartu možeš kupiti za samo 26,30kn/3€ - to je puno jeftinije od putovanja bilo kojom drugom prijevozom.
Autobusi su također odličan izbor za ekološki svjesne putnike. Radimo na tome da postanemo 100% ugljik neutralni i nudimo svim putnicima priliku da nadoknade emisije ugljika prilikom rezervacije karata. Jednostavno odaberi okvir "Naknada za emisiju CO2" kada plaćaš putem interneta i upotrijebit ćemo sav novac za izravan utjecaj na budućnost održive mobilnosti.

Putovanje autobusom iz Čakovec

Spreman/na za putovanje iz Čakovec? Grad Čakovec je prometno čvorište sa 2 kolodvora i je dobro povezan s autobusima za 62 destinacije u cijeloj zemlji.
Bez obzira odakle putuješ, možeš pronaći informacije na našoj web stranici ili izravno kontaktirajući FlixBus za informacije o putovanju. Dat ćemo sve od sebe da te dobro opremimo za tvoje putovanje, kako bismo ga učinili što ugodnijim.

Dolazak u Varaždin

Počni planirati svoje putovanje u grad Varaždin sada. Prvi put ga posjećuješ? Evo sve što trebaš znati.
Varaždin je jedan od najbolje povezanih gradova, tako da ti neće nedostajati izbora kako doći ovdje. 1 je broj autobusnih stanica na kojima se nalazi FlixBus Varaždin, i povezuje 69 gradova.
Iskoristi svaki trenutak dok posjećuješ znamenitosti u ovom poznatom gradu. Sada je vrijeme da uskočiš na FlixBus i kreneš u otkrivanje!

Što očekivati u dok putuješ FlixBusom na relaciji Čakovec - Varaždin

Putovanje na relaciji Čakovec - Varaždin je brzo, čisto i udobno - a kupnja karte ne može biti jednostavnija. Možeš ju kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta.
Prihvaćamo plaćanje karticama, te Paypal, Google Pay i Apple Pay, ali možeš izabrati i druge opcije plaćanja . Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije. Moći ćeš izvršiti svoju kupnju u roku od nekoliko sekundi i nema potrebe za ispisom i nošenjem karte sa sobom, jer će tvoj telefon biti tvoja karta.

Želiš li sjediti uz obitelj ili prijatelje ili ostaviti prostor kraj sebe slobodnim? Trebaš jednostavan pristup WC-u ili stolu za obavljanje posla tijekom putovanja? Možeš rezervirati sjedalo kada u aplikaciji ili na web stranici i birati između raznih opcija sjedala uključujući sjedalo za stolom, panoramsko sjedalo ili dodatno sjedalo. Nakon što se smjestiš na svoje mjesto, opusti se uz usluge u autobusu i uživaj u svom putovanju. Većina naših autobusa ima ugrađen Wi-Fi i sustav za zabavu tako da možeš pratiti svoje omiljene emisije ili slušati audio knjige. Opremljeni smo i toaletima, kao i utičnicama za struju.
Besplatna prtljaga je uključena u putovanje s FlixBusom s jednom ručnom torbom i jednom putnom torbom, tako da možeš ponijeti sve što ti je potrebno za putovanje.


Usluge u autobusu ovise o raspoloživosti