Jeftine autobusne karte od Zagreb do Zürich

od 225,96 kn

Putovanja u vrijeme COVID-19

Sve trenutne informacije o autobusnim linijama.
Više informacija

Sigurnosne mjere

Visoki standardi higijene za tvoju sigurnost i udobnost prilikom putovanja.
Saznaj više

Putuj ekološki prihvatljivo

Dokazano je da naši učinkoviti autobusi imaju odličan ugljični otisak po kilometru i prevezenom putniku.
Putovanje autobusom i okoliš

Stigni na vrijeme

Do odredišta ćemo te odvesti udobno i na vrijeme: 9 od 10 naših autobusa stižu na vrijeme.
Informacije o trenutnoj liniji

Na ovoj stranici


Vožnje:Zagreb Zürich (29.11.2022)

14:40 h
Zagreb (autob. kol.)
Zürich
Skoro pun
18:25 h
Zagreb (autob. kol.)
Zürich
Skoro pun
19:15 h
Zagreb (autob. kol.)
Zürich
Skoro pun
Pronađi sve datume i vremena za ovu rutu

Autobusne stanice u Zagreb

Napomena: tvoja će karta sadržavati najnovije podatke o adresi.

Zagreb (autobusni kolodvor)

Otkrij sve destinacije

Istraži kartu
Zagreb - Zürich : Brze informacije
Online plaćanje

Da

Udaljenost

595 km

Izravna veza

Da

Ekološko putovanje?

Da

Često postavljana pitanja

Kada ima autobus Zagreb - Zürich?
Prvi autobus kreće u 16:30, a posljednji u 16:30.
Koliko je povratna karta za autobus Zagreb - Zürich?
Cijena karti na relaciji Zagreb - Zürich kreću se već od 263,63kn/35€, s prosječnom cijenom od 338,88kn/45€.
Gdje kupiti kartu za FlixBus?
Kartu za FlixBus možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije .
Gdje kupiti kartu za bus Zagreb - Zürich?
Kartu za putovanje Zagreb - Zürich možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije .
Koja je udaljenost Zagreb - Zürich?
Autobusna ruta Zagreb - Zürich udaljena je 871kms. FlixBus te može dovesti Zürich već za 13 sati 25 minutama.
Kojom rutom vozi bus Zagreb - Zürich?
Veze na relaciji Zagreb - Zürich su direktne. Od 1 autobusa koji svakodnevno voze na relaciji Zagreb - Zürich, 1 su direktni. Najbrži autobus na toj vezi ima 3 stanicu(e).
Kako mogu platiti kartu za bus Zagreb - Zürich?
Svoju autobusnu kartu na relaciji Zagreb - Zürich možeš platiti jednim od sljedećih načina: kreditnom karticom, Paypalom, Google Payom itd.
Koliko traje vožnja Zagreb - Zürich?
Najbrža vožnja na relaciji Zagreb - Zürich traje samo 13 sati 25 minutama.
Gdje mogu vidjeti dolazi li moj autobus Zagreb - Zürich na vrijeme?
Lokaciju svog autobusa možeš pratiti na našoj stranici u stvarnom vremenu. Samo označi željenu stanicu i vrijeme dolaska. Saznaj gdje se nalazi tvoj autobus i ima li kašnjenja na njegovoj ruti.

Pronađi najjeftinije autobuse na relaciji Zagreb - Zürich

Tražiš jeftine karte na relaciji Zagreb - Zürich? FlixBus će se za to pobrinuti. Udaljenost na relaciji Zagreb - Zürich je 871kms, za što je potrebno minimalno 13 sati 25 minutama.
FlixBus je dobro umrežen diljem zemlje, tako da možeš putovati dalje s nama čim stigneš u Zürich. Karte za ovu vezu koštaju 338,88kn/45€ u prosjeku, ali možeš rezervirati putovanje već od samo 263,63kn/35€. Najniža cijena za ovu vezu je 263,63kn/35€, ali cijene bi mogle biti više tijekom sezone i kada se autobus napuni.
Kako onda pronaći najbolje cijene karata? Obavezno rezerviraj unaprijed na našoj web stranici ili putem naše FlixBus aplikacije. Kada rezerviraš putem aplikacije, tvoja će karta biti izravno pohranjena, čineći putovanje autobusom još zelenijim i praktičnijim!

Putovanje na relaciji Zagreb - Zürich


Autobus vozi minimalno 13 sati 25 minutama i možeš očekivati 3 zaustavljanje(a) na svom putovanju.

Putovanje s FlixBusom nije samo brzo, već je i jeftino. Ako rezerviraš unaprijed putem interneta ili putem aplikacije, možeš očekivati da ćete platiti manje od 263,63kn/35€ za kartu na relaciji Zagreb - Zürich, , ali cijene bi mogle porasti u sezoni ili ako su autobusi puni i dosegnuti u prosjeku 338,88kn/45€. To je velika ušteda u usporedbi s putovanjem vlakom, automobilom ili avionom!
Štoviše, putovanje autobusom je održiviji način prijevoza. Radimo na tome da cijeli naš FlixBus vozni park bude 100% ugljično neutralan , a svaki kupac može nadoknaditi svoj ugljični otisak donacijom prilikom kupnje karte.

Putovanje autobusom iz Zagreb

Zagreb je dobro povezan na FlixBus mreži sa 337 veze koje polaze svaki dan sa 1 kolodvora, što olakšava putovanje po cijeloj zemlji.

Dolazak u Zürich

S 1, Zagreb je dobro povezan. Putovanje FlixBusom po cijeloj zemlji vrlo je jeftino i jednostavno, što se tiče dolaska u Zürich možeš odabrati jednu od 135 rute(a) koje stižu svakodnevno.

Što očekivati dok putuješ FlixBusom na relaciji Zagreb - Zürich

Nakon što rezerviraš svoje autobusne karte putem FlixBus aplikacije koristeći jedan od naših sigurnih načina plaćanja, samo trebaš ponijeti svoj telefon koji ćeš koristiti kao kartu – i naravno, svoju prtljagu. Ne brini o količini prtljage jer na svoje putovanje možeš ponijeti jedan komad ručne prtljage i jedan komad putne prtljage.
Želiš zajamčeno najbolje sjedalo u autobusu? Možeš ga odabrati prilikom rezervacije karte. Odluči se za klasično sjedalo, sjedalo za stolom, panoramsko sjedalo za izvrstan pogled ili slobodno sjedalo pored sebe za dodatni prostor.
Nakon što utovariš svoju prtljagu i smjestiš se, opusti se i uživaj u putovanju uz usluge u FlixBusu koje uključuju besplatni Wi-Fi u vozilu, FLIXtainment - portal za razonodu, toalete i utičnicu. Bilo da trebaš poslati e-poruke tijekom svog putovanja ili se želiš opustiti i uživati u vožnji, mi ćemo se za to pobrinuti.


Usluge u autobusu ovise o raspoloživosti