Jeftine autobusne karte od Zagreb do Sarajevo

od 274,93 kn

Putovanja u vrijeme COVID-19

Sve trenutne informacije o autobusnim linijama.
Više informacija

Sigurnosne mjere

Visoki standardi higijene za tvoju sigurnost i udobnost prilikom putovanja.
Saznaj više

Putuj ekološki prihvatljivo

Dokazano je da naši učinkoviti autobusi imaju odličan ugljični otisak po kilometru i prevezenom putniku.
Putovanje autobusom i okoliš

Stigni na vrijeme

Do odredišta ćemo te odvesti udobno i na vrijeme: 9 od 10 naših autobusa stižu na vrijeme.
Informacije o trenutnoj liniji

Na ovoj stranici


Vožnje:Zagreb Sarajevo (03.02.2023)

7:5 h
Zagreb (autob. kol.)
Sarajevo (autob. kol.)
Uglavnom prazan
36.50 €
275.01 kn
7:55 h
Zagreb (autob. kol.)
Sarajevo (autob. kol.)
Uglavnom prazan
38.00 €
286.31 kn
8:0 h
Zagreb (autob. kol.)
Sarajevo (autob. kol.)
Uglavnom prazan
40.00 €
301.38 kn
Pronađi sve datume i vremena za ovu rutu

Autobusne stanice u Zagreb

Napomena: tvoja će karta sadržavati najnovije podatke o adresi.

Otkrij sve destinacije

Često postavljana pitanja

Prvi autobus kreće u 12:30, a posljednji u 22:00.
Cijena karti na relaciji Zagreb - Sarajevo kreću se već od 36,50€/275,01kn, s prosječnom cijenom od 38,59€/290,76kn.
Kartu za FlixBus možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije .
Kartu za putovanje Zagreb - Sarajevo možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije .
Autobusna ruta Zagreb - Sarajevo udaljena je 409kms. FlixBus te može dovesti Sarajevo već za 7 sati 5 minutama.
Veze na relaciji Zagreb - Sarajevo su direktne. Od 4 autobusa koji svakodnevno voze na relaciji Zagreb - Sarajevo, 4 su direktni. Najbrži autobus na toj vezi ima 2.0 stanicu(e).
Svoju autobusnu kartu na relaciji Zagreb - Sarajevo možeš platiti jednim od sljedećih načina: kreditnom karticom, Paypalom, Google Payom itd.
Najbrža vožnja na relaciji Zagreb - Sarajevo traje samo 7 sati 5 minutama.
Lokaciju svog autobusa možeš pratiti na našoj stranici u stvarnom vremenu. Samo označi željenu stanicu i vrijeme dolaska. Saznaj gdje se nalazi tvoj autobus i ima li kašnjenja na njegovoj ruti.

Autobusi Zagreb - Sarajevo

Pronađi najjeftinije autobuse na relaciji Zagreb do Sarajevo

Najlakši način rezervacije putovanja na relaciji Zagreb - Sarajevo je s FlixBusom - a kada rezerviraš unaprijed, možeš i uštedjeti!
FlixBus posluje u 38 zemlje i povezuje 5000 odredišta. Kamo god želiš putovati, mi te tamo možemo odvesti!
Cijene karti kreću se već od 36,50€/275,01kn, s prosječnom cijenom od 38,59€/290,76kn. Za najjeftinije karte, rezerviraj svoje putovanje unaprijed online i izbjegni dane poput vikenda i državnih praznika.
Udaljenost između Zagreb i Sarajevo je 409kms i naša najbrža vožnja traje samo 7 sati 5 minutama.

Učini svoje putovanje još jednostavnijim uz FlixBus aplikaciju. Svi tvoji podaci bit će spremljeni za sljedeće putovanje.

Putovanje na relaciji Zagreb - Sarajevo

Bez obzira želiš li putovati ujutro ili kasno navečer, pronaći ćeš putovanje koje će vam odgovarati na jednoj od 4 vožnji na relaciji Zagreb - Sarajevo. Prvi autobus kreće u 12:30 a posljednji u 22:00. Vožnje na relaciji Zagreb - Sarajevo traju minimalno 7 sati 5 minutama. Putujući autobusom, ne moraš brinuti o prometu ili kašnjenju na putu. Samo se opusti i uživaj u putovanju uz besplatni Wi-Fi i dovoljno prostora za noge.
Autobusnu kartu možeš kupiti za samo 36,50€/275,01kn - to je puno jeftinije od putovanja bilo kojom drugom prijevozom.
Autobusi su također odličan izbor za ekološki svjesne putnike. Radimo na tome da postanemo 100% ugljik neutralni i nudimo svim putnicima priliku da nadoknade emisije ugljika prilikom rezervacije karata. Jednostavno odaberi okvir "Naknada za emisiju CO2" kada plaćaš putem interneta i upotrijebit ćemo sav novac za izravan utjecaj na budućnost održive mobilnosti.

Putovanje autobusom iz Zagreb

Spreman/na za putovanje iz Zagreb? Grad Zagreb je prometno čvorište sa 1 kolodvora i je dobro povezan s autobusima za 337 destinacije u cijeloj zemlji.
Bez obzira odakle putuješ, možeš pronaći informacije na našoj web stranici ili izravno kontaktirajući FlixBus za informacije o putovanju. Dat ćemo sve od sebe da te dobro opremimo za tvoje putovanje, kako bismo ga učinili što ugodnijim.

Dolazak u Sarajevo

Počni planirati svoje putovanje u grad Sarajevo sada. Prvi put ga posjećuješ? Evo sve što trebaš znati.
Sarajevo je jedan od najbolje povezanih gradova, tako da ti neće nedostajati izbora kako doći ovdje. 2 je broj autobusnih stanica na kojima se nalazi FlixBus Sarajevo, i povezuje 55 gradova.
Iskoristi svaki trenutak dok posjećuješ znamenitosti u ovom poznatom gradu. Sada je vrijeme da uskočiš na FlixBus i kreneš u otkrivanje!

Što očekivati u dok putuješ FlixBusom na relaciji Zagreb - Sarajevo

Putovanje na relaciji Zagreb - Sarajevo je brzo, čisto i udobno - a kupnja karte ne može biti jednostavnija. Možeš ju kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta.
Prihvaćamo plaćanje karticama, te Paypal, Google Pay i Apple Pay, ali možeš izabrati i druge opcije plaćanja . Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije. Moći ćeš izvršiti svoju kupnju u roku od nekoliko sekundi i nema potrebe za ispisom i nošenjem karte sa sobom, jer će tvoj telefon biti tvoja karta.

Želiš li sjediti uz obitelj ili prijatelje ili ostaviti prostor kraj sebe slobodnim? Trebaš jednostavan pristup WC-u ili stolu za obavljanje posla tijekom putovanja? Možeš rezervirati sjedalo kada u aplikaciji ili na web stranici i birati između raznih opcija sjedala uključujući sjedalo za stolom, panoramsko sjedalo ili dodatno sjedalo. Nakon što se smjestiš na svoje mjesto, opusti se uz usluge u autobusu i uživaj u svom putovanju. Većina naših autobusa ima ugrađen Wi-Fi i sustav za zabavu tako da možeš pratiti svoje omiljene emisije ili slušati audio knjige. Opremljeni smo i toaletima, kao i utičnicama za struju.
Besplatna prtljaga je uključena u putovanje s FlixBusom s jednom ručnom torbom i jednom putnom torbom, tako da možeš ponijeti sve što ti je potrebno za putovanje.


Usluge u autobusu ovise o raspoloživosti