Jeftine autobusne karte od Zagreb do Plitvička Jezera

od 90,34 kn

Udobnost u autobusu

Naši autobusi imaju prostrana i udobna sjedala, WC, Wi-Fi i utičnice.
Usluge u našim autobusima

Zdravlje i sigurnost

Čuvajte sebe i druge dok putuješ s nama.
Saznaj više

Putuj ekološki prihvatljivo

Dokazano je da naši učinkoviti autobusi imaju odličan ugljični otisak po kilometru i prevezenom putniku.
Putovanje autobusom i okoliš

Stigni na vrijeme

Do odredišta ćemo te odvesti udobno i na vrijeme: 9 od 10 naših autobusa stižu na vrijeme.
Informacije o trenutnoj liniji

Na ovoj stranici


Autobusne postaje - Zagreb

Napomena: tvoja će karta sadržavati najnovije podatke o adresi.

Otkrij sve destinacije

Često postavljana pitanja

Prvi autobus kreće u 06:45, a posljednji u 21:30.
Cijena karti na relaciji Zagreb - Plitvička Jezera kreću se već od 12,99 €, s prosječnom cijenom od 12,99 €.
Kartu za FlixBus možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije
Kartu za putovanje Zagreb - Plitvička Jezera možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije.
Autobusna ruta Zagreb - Plitvička Jezera udaljena je 137 km. FlixBus te može dovesti Plitvička Jezera već za 1 sat 45 minutama.
Veze na relaciji Zagreb - Plitvička Jezera su direktne. Od 2 autobusa koji svakodnevno voze na relaciji Zagreb - Plitvička Jezera, 2 su direktni. Najbrži autobus na toj vezi ima 1 stanicu(e).
Svoju autobusnu kartu na relaciji Zagreb - Plitvička Jezera možeš platiti jednim od sljedećih načina: kreditnom karticom, Paypalom, Google Payom itd.
Najbrža vožnja na relaciji Zagreb - Plitvička Jezera traje samo 1 sat 45 minutama.
Lokaciju svog autobusa možeš pratiti na našoj stranici u stvarnom vremenu. Samo označi željenu stanicu i vrijeme dolaska. Saznaj gdje se nalazi tvoj autobus i ima li kašnjenja na njegovoj ruti.

Pronađi najjeftinije autobuse na relaciji Zagreb - Plitvička Jezera

Tražiš jeftine karte na relaciji Zagreb - Plitvička Jezera? FlixBus će se za to pobrinuti. Udaljenost na relaciji Zagreb - Plitvička Jezera je 137 km, za što je potrebno minimalno 1 sat 45 minutama.
FlixBus je dobro umrežen diljem zemlje, tako da možeš putovati dalje s nama čim stigneš u Plitvička Jezera.
Kako onda pronaći najbolje cijene karata? Obavezno rezerviraj unaprijed na našoj web stranici ili putem naše FlixBus aplikacije. Kada rezerviraš putem aplikacije, tvoja će karta biti izravno pohranjena, čineći putovanje autobusom još zelenijim i praktičnijim!

Putovanje na relaciji Zagreb - Plitvička Jezera

S2 vožnje dnevno, lako je uklopiti putovanje u Plitvička Jezera u svoj raspored.
Autobus vozi minimalno 1 sat 45 minutama i možeš očekivati 1 zaustavljanje(a) na svom putovanju.

Putovanje s FlixBusom nije samo brzo, već je i jeftino. Ako rezerviraš unaprijed putem interneta ili putem aplikacije, možeš očekivati da ćete platiti manje od 12,99 € za kartu na relaciji Zagreb - Plitvička Jezera, To je velika ušteda u usporedbi s putovanjem vlakom, automobilom ili avionom!
Štoviše, putovanje autobusom je održiviji način prijevoza. Radimo na tome da cijeli naš FlixBus vozni park bude 100% ugljično neutralan , a svaki kupac može nadoknaditi svoj ugljični otisak donacijom prilikom kupnje karte.

Putovanje autobusom iz Zagreb

Zagreb je dobro povezan na FlixBus mreži sa 489 veze koje polaze svaki dan sa 1 kolodvora, što olakšava putovanje po cijeloj zemlji.

Dolazak u Plitvička Jezera

S 1, Zagreb je dobro povezan. Putovanje FlixBusom po cijeloj zemlji vrlo je jeftino i jednostavno, što se tiče dolaska u Plitvička Jezera možeš odabrati jednu od 12 rute(a) koje stižu svakodnevno.

Što očekivati dok putuješ FlixBusom na relaciji Zagreb - Plitvička Jezera

Nakon što rezerviraš svoje autobusne karte putem FlixBus aplikacije koristeći jedan od naših sigurnih načina plaćanja, samo trebaš ponijeti svoj telefon koji ćeš koristiti kao kartu – i naravno, svoju prtljagu. Ne brini o količini prtljage jer na svoje putovanje možeš ponijeti jedan komad ručne prtljage i jedan komad putne prtljage.
Želiš zajamčeno najbolje sjedalo u autobusu? Možeš ga odabrati prilikom rezervacije karte. Odluči se za klasično sjedalo, sjedalo za stolom, panoramsko sjedalo za izvrstan pogled ili slobodno sjedalo pored sebe za dodatni prostor.
Nakon što utovariš svoju prtljagu i smjestiš se, opusti se i uživaj u putovanju uz usluge u FlixBusu koje uključuju besplatni Wi-Fi u vozilu, toalete i utičnicu. Bilo da trebaš poslati e-poruke tijekom svog putovanja ili se želiš opustiti i uživati u vožnji, mi ćemo se za to pobrinuti.


Usluge u autobusu ovise o raspoloživosti