Jeftine autobusne karte od Budimpešta do Krakov

od 142,40 kn

Putovanja u vrijeme COVID-19

Sve trenutne informacije o autobusnim linijama.
Više informacija

Sigurnosne mjere

Visoki standardi higijene za tvoju sigurnost i udobnost prilikom putovanja.
Saznaj više

Putuj ekološki prihvatljivo

Dokazano je da naši učinkoviti autobusi imaju odličan ugljični otisak po kilometru i prevezenom putniku.
Putovanje autobusom i okoliš

Stigni na vrijeme

Do odredišta ćemo te odvesti udobno i na vrijeme: 9 od 10 naših autobusa stižu na vrijeme.
Informacije o trenutnoj liniji

Autobusne stanice u Budimpešta

Napomena: tvoja će karta sadržavati najnovije podatke o adresi.

Budimpešta (autobusni kolodvor Kelenföld)

Budimpešta (Mexikói út)

Budimpešta (autobusni kolodvor Népliget)

Otkrij sve destinacije

Izaberi neku od više od 2.500 destinacija u 37 zemalja.

Istraži kartu
Budimpešta - Krakov : Brze informacije
Online plaćanje

Da

Udaljenost

295 km

Izravna veza

Da

Ekološko putovanje?

Da

Često postavljana pitanja

Kada ima autobus Budimpešta - Krakov?
Prvi autobus kreće u 09:15, a posljednji u 23:59.
Koliko je povratna karta za autobus Budimpešta - Krakov?
Cijena karti na relaciji Budimpešta - Krakov kreću se već od 142,40kn/19€, s prosječnom cijenom od 202,50kn/27€.
Gdje kupiti kartu za FlixBus?
Kartu za FlixBus možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije .
Gdje kupiti kartu za bus Budimpešta - Krakov?
Kartu za putovanje Budimpešta - Krakov možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije .
Koja je udaljenost Budimpešta - Krakov?
Autobusna ruta Budimpešta - Krakov udaljena je 397kms. FlixBus te može dovesti Krakov već za 6 sati 45 minutama.
Kojom rutom vozi bus Budimpešta - Krakov?
Veze na relaciji Budimpešta - Krakov su direktne. Od 4 autobusa koji svakodnevno voze na relaciji Budimpešta - Krakov, 4 su direktni. Najbrži autobus na toj vezi ima 3 stanicu(e).
Kako mogu platiti kartu za bus Budimpešta - Krakov?
Svoju autobusnu kartu na relaciji Budimpešta - Krakov možeš platiti jednim od sljedećih načina: kreditnom karticom, Paypalom, Google Payom itd.
Koliko traje vožnja Budimpešta - Krakov?
Najbrža vožnja na relaciji Budimpešta - Krakov traje samo 6 sati 45 minutama.
Gdje mogu vidjeti dolazi li moj autobus Budimpešta - Krakov na vrijeme?
Lokaciju svog autobusa možeš pratiti na našoj stranici u stvarnom vremenu. Samo označi željenu stanicu i vrijeme dolaska. Saznaj gdje se nalazi tvoj autobus i ima li kašnjenja na njegovoj ruti.

Autobusi Budimpešta - Krakov

Pronađi najjeftinije autobuse na relaciji Budimpešta do Krakov

Najlakši način rezervacije putovanja na relaciji Budimpešta - Krakov je s FlixBusom - a kada rezerviraš unaprijed, možeš i uštedjeti!
FlixBus posluje u 38 zemlje i povezuje 5000 odredišta. Kamo god želiš putovati, mi te tamo možemo odvesti!
Cijene karti kreću se već od 142,40kn/19€, s prosječnom cijenom od 202,50kn/27€. Za najjeftinije karte, rezerviraj svoje putovanje unaprijed online i izbjegni dane poput vikenda i državnih praznika.
Udaljenost između Budimpešta i Krakov je 397kms i naša najbrža vožnja traje samo 6 sati 45 minutama.

Učini svoje putovanje još jednostavnijim uz FlixBus aplikaciju. Svi tvoji podaci bit će spremljeni za sljedeće putovanje.

Putovanje na relaciji Budimpešta - Krakov

Bez obzira želiš li putovati ujutro ili kasno navečer, pronaći ćeš putovanje koje će vam odgovarati na jednoj od 4 vožnji na relaciji Budimpešta - Krakov. Prvi autobus kreće u 09:15 a posljednji u 23:59. Vožnje na relaciji Budimpešta - Krakov traju minimalno 6 sati 45 minutama. Putujući autobusom, ne moraš brinuti o prometu ili kašnjenju na putu. Samo se opusti i uživaj u putovanju uz besplatni Wi-Fi i dovoljno prostora za noge.
Autobusnu kartu možeš kupiti za samo 142,40kn/19€ - to je puno jeftinije od putovanja bilo kojom drugom prijevozom.
Autobusi su također odličan izbor za ekološki svjesne putnike. Radimo na tome da postanemo 100% ugljik neutralni i nudimo svim putnicima priliku da nadoknade emisije ugljika prilikom rezervacije karata. Jednostavno odaberi okvir "Naknada za emisiju CO2" kada plaćaš putem interneta i upotrijebit ćemo sav novac za izravan utjecaj na budućnost održive mobilnosti.

Putovanje autobusom iz Budimpešta

Spreman/na za putovanje iz Budimpešta? Grad Budimpešta je prometno čvorište sa 3 kolodvora i je dobro povezan s autobusima za 137 destinacije u cijeloj zemlji.
Bez obzira odakle putuješ, možeš pronaći informacije na našoj web stranici ili izravno kontaktirajući FlixBus za informacije o putovanju. Dat ćemo sve od sebe da te dobro opremimo za tvoje putovanje, kako bismo ga učinili što ugodnijim.

Dolazak u Krakov

Počni planirati svoje putovanje u grad Krakov sada. Prvi put ga posjećuješ? Evo sve što trebaš znati.
Krakov je jedan od najbolje povezanih gradova, tako da ti neće nedostajati izbora kako doći ovdje. 3 je broj autobusnih stanica na kojima se nalazi FlixBus Krakov, i povezuje 196 gradova.
Iskoristi svaki trenutak dok posjećuješ znamenitosti u ovom poznatom gradu. Sada je vrijeme da uskočiš na FlixBus i kreneš u otkrivanje!

Što očekivati u dok putuješ FlixBusom na relaciji Budimpešta - Krakov

Putovanje na relaciji Budimpešta - Krakov je brzo, čisto i udobno - a kupnja karte ne može biti jednostavnija. Možeš ju kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta.
Prihvaćamo plaćanje karticama, te Paypal, Google Pay i Apple Pay, ali možeš izabrati i druge opcije plaćanja . Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije. Moći ćeš izvršiti svoju kupnju u roku od nekoliko sekundi i nema potrebe za ispisom i nošenjem karte sa sobom, jer će tvoj telefon biti tvoja karta.

Želiš li sjediti uz obitelj ili prijatelje ili ostaviti prostor kraj sebe slobodnim? Trebaš jednostavan pristup WC-u ili stolu za obavljanje posla tijekom putovanja? Možeš rezervirati sjedalo kada u aplikaciji ili na web stranici i birati između raznih opcija sjedala uključujući sjedalo za stolom, panoramsko sjedalo ili dodatno sjedalo. Nakon što se smjestiš na svoje mjesto, opusti se uz usluge u autobusu i uživaj u svom putovanju. Većina naših autobusa ima ugrađen Wi-Fi i sustav za zabavu tako da možeš pratiti svoje omiljene emisije ili slušati audio knjige. Opremljeni smo i toaletima, kao i utičnicama za struju.
Besplatna prtljaga je uključena u putovanje s FlixBusom s jednom ručnom torbom i jednom putnom torbom, tako da možeš ponijeti sve što ti je potrebno za putovanje.


Usluge u autobusu ovise o raspoloživosti