hero image

Jeftine autobusne karte od Venecija (zračna luka) do Split

Putovanja u vrijeme COVID-19

Sve trenutne informacije o autobusnim linijama.
Više informacija

Sigurnosne mjere

Visoki standardi higijene za tvoju sigurnost i udobnost prilikom putovanja.
Saznaj više

Putuj ekološki prihvatljivo

Dokazano je da naši učinkoviti autobusi imaju odličan ugljični otisak po kilometru i prevezenom putniku.
Putovanje autobusom i okoliš

Stigni na vrijeme

Do odredišta ćemo te odvesti udobno i na vrijeme: 9 od 10 naših autobusa stižu na vrijeme.
Informacije o trenutnoj liniji

Na ovoj stranici

Vožnje Autobusne postaje Odgovori na česta pitanja Gradski vodič

Vožnje:Venecija (zračna luka) Split (04.07.2022)

10:10 h
Venecija VCE (zračna luka)
Split
Polupun
Pronađi sve datume i vremena za ovu rutu

Autobusne stanice u Venecija (zračna luka)

Napomena: tvoja će karta sadržavati najnovije podatke o adresi.

Venecija-Marco Polo (zračna luka)

Otkrij sve destinacije

Izaberi neku od više od 2.500 destinacija u 37 zemalja.

Istraži kartu
Venecija (zračna luka) - Split : Brze informacije
Online plaćanje

Da

Udaljenost

393 km

Izravna veza

Da

Ekološko putovanje?

Da

Često postavljana pitanja

Kada ima autobus Venecija (zračna luka) - Split?
Prvi autobus kreće u 22:25, a posljednji u 22:25.
Koliko je povratna karta za autobus Venecija (zračna luka) - Split?
Cijena karti na relaciji Venecija (zračna luka) - Split kreću se već od 249,00 kn, s prosječnom cijenom od 355,67 kn.
Gdje kupiti kartu za FlixBus?
Kartu za FlixBus možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije .
Gdje kupiti kartu za bus Venecija (zračna luka) - Split?
Kartu za putovanje Venecija (zračna luka) - Split možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije .
Koja je udaljenost Venecija (zračna luka) - Split?
Autobusna ruta Venecija (zračna luka) - Split udaljena je 739kms. FlixBus te može dovesti Split već za 10 sati 10 minutama.
Kojom rutom vozi bus Venecija (zračna luka) - Split?
Veze na relaciji Venecija (zračna luka) - Split su direktne. Od 1 autobusa koji svakodnevno voze na relaciji Venecija (zračna luka) - Split, 1 su direktni. Najbrži autobus na toj vezi ima 1 stanicu(e).
Kako mogu platiti kartu za bus Venecija (zračna luka) - Split?
Svoju autobusnu kartu na relaciji Venecija (zračna luka) - Split možeš platiti jednim od sljedećih načina: kreditnom karticom, Paypalom, Google Payom itd.
Koliko traje vožnja Venecija (zračna luka) - Split?
Najbrža vožnja na relaciji Venecija (zračna luka) - Split traje samo 10 sati 10 minutama.
Gdje mogu vidjeti dolazi li moj autobus Venecija (zračna luka) - Split na vrijeme?
Lokaciju svog autobusa možeš pratiti na našoj stranici u stvarnom vremenu. Samo označi željenu stanicu i vrijeme dolaska. Saznaj gdje se nalazi tvoj autobus i ima li kašnjenja na njegovoj ruti.

Autobusi Venecija (zračna luka) - Split

Pronađi najjeftinije autobuse na relaciji Venecija (zračna luka) do Split

Najlakši način rezervacije putovanja na relaciji Venecija (zračna luka) - Split je s FlixBusom - a kada rezerviraš unaprijed, možeš i uštedjeti!
FlixBus posluje u 38 zemlje i povezuje 5000 odredišta. Kamo god želiš putovati, mi te tamo možemo odvesti!
Cijene karti kreću se već od 249,00 kn, s prosječnom cijenom od 355,67 kn. Za najjeftinije karte, rezerviraj svoje putovanje unaprijed online i izbjegni dane poput vikenda i državnih praznika.
Udaljenost između Venecija (zračna luka) i Split je 739kms i naša najbrža vožnja traje samo 10 sati 10 minutama.

Učini svoje putovanje još jednostavnijim uz FlixBus aplikaciju. Svi tvoji podaci bit će spremljeni za sljedeće putovanje.

Putovanje na relaciji Venecija (zračna luka) - Split

Bez obzira želiš li putovati ujutro ili kasno navečer, pronaći ćeš putovanje koje će vam odgovarati na jednoj od 1 vožnji na relaciji Venecija (zračna luka) - Split. Vožnje na relaciji Venecija (zračna luka) - Split traju minimalno 10 sati 10 minutama. Putujući autobusom, ne moraš brinuti o prometu ili kašnjenju na putu. Samo se opusti i uživaj u putovanju uz besplatni Wi-Fi i dovoljno prostora za noge.
Autobusnu kartu možeš kupiti za samo 249,00 kn - to je puno jeftinije od putovanja bilo kojom drugom prijevozom.
Autobusi su također odličan izbor za ekološki svjesne putnike. Radimo na tome da postanemo 100% ugljik neutralni i nudimo svim putnicima priliku da nadoknade emisije ugljika prilikom rezervacije karata. Jednostavno odaberi okvir "Naknada za emisiju CO2" kada plaćaš putem interneta i upotrijebit ćemo sav novac za izravan utjecaj na budućnost održive mobilnosti.

Putovanje autobusom iz Venecija (zračna luka)

Spreman/na za putovanje iz Venecija (zračna luka)? Grad Venecija (zračna luka) je prometno čvorište sa 1 kolodvora i je dobro povezan s autobusima za 74 destinacije u cijeloj zemlji.
Bez obzira odakle putuješ, možeš pronaći informacije na našoj web stranici ili izravno kontaktirajući FlixBus za informacije o putovanju. Dat ćemo sve od sebe da te dobro opremimo za tvoje putovanje, kako bismo ga učinili što ugodnijim.

Dolazak u Split

Počni planirati svoje putovanje u grad Split sada. Prvi put ga posjećuješ? Evo sve što trebaš znati.
Split je jedan od najbolje povezanih gradova, tako da ti neće nedostajati izbora kako doći ovdje. 1 je broj autobusnih stanica na kojima se nalazi FlixBus Split, i povezuje 202 gradova.
Iskoristi svaki trenutak dok posjećuješ znamenitosti u ovom poznatom gradu. Sada je vrijeme da uskočiš na FlixBus i kreneš u otkrivanje!

Što očekivati u dok putuješ FlixBusom na relaciji Venecija (zračna luka) - Split

Putovanje na relaciji Venecija (zračna luka) - Split je brzo, čisto i udobno - a kupnja karte ne može biti jednostavnija. Možeš ju kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta.
Prihvaćamo plaćanje karticama, te Paypal, Google Pay i Apple Pay, ali možeš izabrati i druge opcije plaćanja . Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije. Moći ćeš izvršiti svoju kupnju u roku od nekoliko sekundi i nema potrebe za ispisom i nošenjem karte sa sobom, jer će tvoj telefon biti tvoja karta.

Želiš li sjediti uz obitelj ili prijatelje ili ostaviti prostor kraj sebe slobodnim? Trebaš jednostavan pristup WC-u ili stolu za obavljanje posla tijekom putovanja? Možeš rezervirati sjedalo kada u aplikaciji ili na web stranici i birati između raznih opcija sjedala uključujući sjedalo za stolom, panoramsko sjedalo ili dodatno sjedalo. Nakon što se smjestiš na svoje mjesto, opusti se uz usluge u autobusu i uživaj u svom putovanju. Većina naših autobusa ima ugrađen Wi-Fi i sustav za zabavu tako da možeš pratiti svoje omiljene emisije ili slušati audio knjige. Opremljeni smo i toaletima, kao i utičnicama za struju.
Besplatna prtljaga je uključena u putovanje s FlixBusom s jednom ručnom torbom i jednom putnom torbom, tako da možeš ponijeti sve što ti je potrebno za putovanje.


Usluge u autobusu ovise o raspoloživosti