hero image

Jeftine autobusne karte od Rovinj do Venecija (zračna luka)

Putovanja u vrijeme COVID-19

Sve trenutne informacije o autobusnim linijama.
Više informacija

Sigurnosne mjere

Visoki standardi higijene za tvoju sigurnost i udobnost prilikom putovanja.
Saznaj više

Putuj ekološki prihvatljivo

Dokazano je da naši učinkoviti autobusi imaju odličan ugljični otisak po kilometru i prevezenom putniku.
Putovanje autobusom i okoliš

Stigni na vrijeme

Do odredišta ćemo te odvesti udobno i na vrijeme: 9 od 10 naših autobusa stižu na vrijeme.
Informacije o trenutnoj liniji

Autobusne stanice u Rovinj

Napomena: tvoja će karta sadržavati najnovije podatke o adresi.

Rovinj (autobusni kolodvor)

Otkrij sve destinacije

Izaberi neku od više od 2.500 destinacija u 37 zemalja.

Istraži kartu
Rovinj - Venecija (zračna luka) : Brze informacije
Online plaćanje

Da

Udaljenost

111 km

Izravna veza

Da

Ekološko putovanje?

Da

Često postavljana pitanja

Kada ima autobus Rovinj - Venecija (zračna luka)?
Prvi autobus kreće u 12:05, a posljednji u 12:05.
Koliko je povratna karta za autobus Rovinj - Venecija (zračna luka)?
Cijena karti na relaciji Rovinj - Venecija (zračna luka) kreću se već od 129,00 kn, s prosječnom cijenom od 220,67 kn.
Gdje kupiti kartu za FlixBus?
Kartu za FlixBus možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije .
Gdje kupiti kartu za bus Rovinj - Venecija (zračna luka)?
Kartu za putovanje Rovinj - Venecija (zračna luka) možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije .
Koja je udaljenost Rovinj - Venecija (zračna luka)?
Autobusna ruta Rovinj - Venecija (zračna luka) udaljena je 228kms. FlixBus te može dovesti Venecija (zračna luka) već za 5 sati 25 minutama.
Kojom rutom vozi bus Rovinj - Venecija (zračna luka)?
Veze na relaciji Rovinj - Venecija (zračna luka) su direktne. Od 1 autobusa koji svakodnevno voze na relaciji Rovinj - Venecija (zračna luka), 1 su direktni. Najbrži autobus na toj vezi ima 1 stanicu(e).
Kako mogu platiti kartu za bus Rovinj - Venecija (zračna luka)?
Svoju autobusnu kartu na relaciji Rovinj - Venecija (zračna luka) možeš platiti jednim od sljedećih načina: kreditnom karticom, Paypalom, Google Payom itd.
Koliko traje vožnja Rovinj - Venecija (zračna luka)?
Najbrža vožnja na relaciji Rovinj - Venecija (zračna luka) traje samo 5 sati 25 minutama.
Gdje mogu vidjeti dolazi li moj autobus Rovinj - Venecija (zračna luka) na vrijeme?
Lokaciju svog autobusa možeš pratiti na našoj stranici u stvarnom vremenu. Samo označi željenu stanicu i vrijeme dolaska. Saznaj gdje se nalazi tvoj autobus i ima li kašnjenja na njegovoj ruti.

Pronađi najjeftinije autobuse na relaciji Rovinj - Venecija (zračna luka)

Tražiš jeftine karte na relaciji Rovinj - Venecija (zračna luka)? FlixBus će se za to pobrinuti. Udaljenost na relaciji Rovinj - Venecija (zračna luka) je 228kms, za što je potrebno minimalno 5 sati 25 minutama.
FlixBus je dobro umrežen diljem zemlje, tako da možeš putovati dalje s nama čim stigneš u Venecija (zračna luka). Karte za ovu vezu koštaju 220,67 kn u prosjeku, ali možeš rezervirati putovanje već od samo 129,00 kn. Najniža cijena za ovu vezu je 129,00 kn, ali cijene bi mogle biti više tijekom sezone i kada se autobus napuni.
Kako onda pronaći najbolje cijene karata? Obavezno rezerviraj unaprijed na našoj web stranici ili putem naše FlixBus aplikacije. Kada rezerviraš putem aplikacije, tvoja će karta biti izravno pohranjena, čineći putovanje autobusom još zelenijim i praktičnijim!

Putovanje na relaciji Rovinj - Venecija (zračna luka)


Autobus vozi minimalno 5 sati 25 minutama i možeš očekivati 1 zaustavljanje(a) na svom putovanju.

Putovanje s FlixBusom nije samo brzo, već je i jeftino. Ako rezerviraš unaprijed putem interneta ili putem aplikacije, možeš očekivati da ćete platiti manje od 129,00 kn za kartu na relaciji Rovinj - Venecija (zračna luka), , ali cijene bi mogle porasti u sezoni ili ako su autobusi puni i dosegnuti u prosjeku 220,67 kn. To je velika ušteda u usporedbi s putovanjem vlakom, automobilom ili avionom!
Štoviše, putovanje autobusom je održiviji način prijevoza. Radimo na tome da cijeli naš FlixBus vozni park bude 100% ugljično neutralan , a svaki kupac može nadoknaditi svoj ugljični otisak donacijom prilikom kupnje karte.

Putovanje autobusom iz Rovinj

Rovinj je dobro povezan na FlixBus mreži sa 35 veze koje polaze svaki dan sa 1 kolodvora, što olakšava putovanje po cijeloj zemlji.

Dolazak u Venecija (zračna luka)

S 1, Rovinj je dobro povezan. Putovanje FlixBusom po cijeloj zemlji vrlo je jeftino i jednostavno, što se tiče dolaska u Venecija (zračna luka) možeš odabrati jednu od 74 rute(a) koje stižu svakodnevno.

Što očekivati dok putuješ FlixBusom na relaciji Rovinj - Venecija (zračna luka)

Nakon što rezerviraš svoje autobusne karte putem FlixBus aplikacije koristeći jedan od naših sigurnih načina plaćanja, samo trebaš ponijeti svoj telefon koji ćeš koristiti kao kartu – i naravno, svoju prtljagu. Ne brini o količini prtljage jer na svoje putovanje možeš ponijeti jedan komad ručne prtljage i jedan komad putne prtljage.
Želiš zajamčeno najbolje sjedalo u autobusu? Možeš ga odabrati prilikom rezervacije karte. Odluči se za klasično sjedalo, sjedalo za stolom, panoramsko sjedalo za izvrstan pogled ili slobodno sjedalo pored sebe za dodatni prostor.
Nakon što utovariš svoju prtljagu i smjestiš se, opusti se i uživaj u putovanju uz usluge u FlixBusu koje uključuju besplatni Wi-Fi u vozilu, FLIXtainment - portal za razonodu, toalete i utičnicu. Bilo da trebaš poslati e-poruke tijekom svog putovanja ili se želiš opustiti i uživati u vožnji, mi ćemo se za to pobrinuti.


Usluge u autobusu ovise o raspoloživosti