hero image

Jeftine autobusne karte od Šibenik do Split

Putovanja u vrijeme COVID-19

Sve trenutne informacije o autobusnim linijama.
Više informacija

Sigurnosne mjere

Visoki standardi higijene za tvoju sigurnost i udobnost prilikom putovanja.
Saznaj više

Putuj ekološki prihvatljivo

Dokazano je da naši učinkoviti autobusi imaju odličan ugljični otisak po kilometru i prevezenom putniku.
Putovanje autobusom i okoliš

Stigni na vrijeme

Do odredišta ćemo te odvesti udobno i na vrijeme: 9 od 10 naših autobusa stižu na vrijeme.
Informacije o trenutnoj liniji

Na ovoj stranici

Vožnje Autobusne postaje Odgovori na česta pitanja Gradski vodič

Vožnje:Šibenik Split (30.06.2022)

1:30 h
Šibenik
Split
Pronađi sve datume i vremena za ovu rutu

Autobusne stanice u Šibenik

Napomena: tvoja će karta sadržavati najnovije podatke o adresi.

Šibenik (autobusni kolodvor)

Otkrij sve destinacije

Izaberi neku od više od 2.500 destinacija u 37 zemalja.

Istraži kartu
Šibenik - Split : Brze informacije
Online plaćanje

Da

Udaljenost

51 km

Izravna veza

Da

Ekološko putovanje?

Da

Često postavljana pitanja

Kada ima autobus Šibenik - Split?
Prvi autobus kreće u 08:00, a posljednji u 14:00.
Koliko je povratna karta za autobus Šibenik - Split?
Cijena karti na relaciji Šibenik - Split kreću se već od 59,00 kn, s prosječnom cijenom od 67,00 kn.
Gdje kupiti kartu za FlixBus?
Kartu za FlixBus možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije .
Gdje kupiti kartu za bus Šibenik - Split?
Kartu za putovanje Šibenik - Split možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije .
Koja je udaljenost Šibenik - Split?
Autobusna ruta Šibenik - Split udaljena je 96kms. FlixBus te može dovesti Split već za 1 sat 30 minutama.
Kojom rutom vozi bus Šibenik - Split?
Veze na relaciji Šibenik - Split su direktne. Od 6 autobusa koji svakodnevno voze na relaciji Šibenik - Split, 6 su direktni. Najbrži autobus na toj vezi ima 1 stanicu(e).
Kako mogu platiti kartu za bus Šibenik - Split?
Svoju autobusnu kartu na relaciji Šibenik - Split možeš platiti jednim od sljedećih načina: kreditnom karticom, Paypalom, Google Payom itd.
Koliko traje vožnja Šibenik - Split?
Najbrža vožnja na relaciji Šibenik - Split traje samo 1 sat 30 minutama.
Gdje mogu vidjeti dolazi li moj autobus Šibenik - Split na vrijeme?
Lokaciju svog autobusa možeš pratiti na našoj stranici u stvarnom vremenu. Samo označi željenu stanicu i vrijeme dolaska. Saznaj gdje se nalazi tvoj autobus i ima li kašnjenja na njegovoj ruti.

Pronađi najjeftinije autobuse na relaciji Šibenik - Split

Tražiš jeftine karte na relaciji Šibenik - Split? FlixBus će se za to pobrinuti. Udaljenost na relaciji Šibenik - Split je 96kms, za što je potrebno minimalno 1 sat 30 minutama.
FlixBus je dobro umrežen diljem zemlje, tako da možeš putovati dalje s nama čim stigneš u Split. Karte za ovu vezu koštaju 67,00 kn u prosjeku, ali možeš rezervirati putovanje već od samo 59,00 kn. Najniža cijena za ovu vezu je 59,00 kn, ali cijene bi mogle biti više tijekom sezone i kada se autobus napuni.
Kako onda pronaći najbolje cijene karata? Obavezno rezerviraj unaprijed na našoj web stranici ili putem naše FlixBus aplikacije. Kada rezerviraš putem aplikacije, tvoja će karta biti izravno pohranjena, čineći putovanje autobusom još zelenijim i praktičnijim!

Putovanje na relaciji Šibenik - Split

S6 vožnje dnevno, lako je uklopiti putovanje u Split u svoj raspored.
Autobus vozi minimalno 1 sat 30 minutama i možeš očekivati 1 zaustavljanje(a) na svom putovanju.

Putovanje s FlixBusom nije samo brzo, već je i jeftino. Ako rezerviraš unaprijed putem interneta ili putem aplikacije, možeš očekivati da ćete platiti manje od 59,00 kn za kartu na relaciji Šibenik - Split, , ali cijene bi mogle porasti u sezoni ili ako su autobusi puni i dosegnuti u prosjeku 67,00 kn. To je velika ušteda u usporedbi s putovanjem vlakom, automobilom ili avionom!
Štoviše, putovanje autobusom je održiviji način prijevoza. Radimo na tome da cijeli naš FlixBus vozni park bude 100% ugljično neutralan , a svaki kupac može nadoknaditi svoj ugljični otisak donacijom prilikom kupnje karte.

Putovanje autobusom iz Šibenik

Šibenik je dobro povezan na FlixBus mreži sa 96 veze koje polaze svaki dan sa 1 kolodvora, što olakšava putovanje po cijeloj zemlji.

Dolazak u Split

S 1, Šibenik je dobro povezan. Putovanje FlixBusom po cijeloj zemlji vrlo je jeftino i jednostavno, što se tiče dolaska u Split možeš odabrati jednu od 202 rute(a) koje stižu svakodnevno.

Što očekivati dok putuješ FlixBusom na relaciji Šibenik - Split

Nakon što rezerviraš svoje autobusne karte putem FlixBus aplikacije koristeći jedan od naših sigurnih načina plaćanja, samo trebaš ponijeti svoj telefon koji ćeš koristiti kao kartu – i naravno, svoju prtljagu. Ne brini o količini prtljage jer na svoje putovanje možeš ponijeti jedan komad ručne prtljage i jedan komad putne prtljage.
Želiš zajamčeno najbolje sjedalo u autobusu? Možeš ga odabrati prilikom rezervacije karte. Odluči se za klasično sjedalo, sjedalo za stolom, panoramsko sjedalo za izvrstan pogled ili slobodno sjedalo pored sebe za dodatni prostor.
Nakon što utovariš svoju prtljagu i smjestiš se, opusti se i uživaj u putovanju uz usluge u FlixBusu koje uključuju besplatni Wi-Fi u vozilu, FLIXtainment - portal za razonodu, toalete i utičnicu. Bilo da trebaš poslati e-poruke tijekom svog putovanja ili se želiš opustiti i uživati u vožnji, mi ćemo se za to pobrinuti.


Usluge u autobusu ovise o raspoloživosti