Jeftine autobusne karte od Split do Mostar

od 165,01 kn

Putovanja u vrijeme COVID-19

Sve trenutne informacije o autobusnim linijama.
Više informacija

Sigurnosne mjere

Visoki standardi higijene za tvoju sigurnost i udobnost prilikom putovanja.
Saznaj više

Putuj ekološki prihvatljivo

Dokazano je da naši učinkoviti autobusi imaju odličan ugljični otisak po kilometru i prevezenom putniku.
Putovanje autobusom i okoliš

Stigni na vrijeme

Do odredišta ćemo te odvesti udobno i na vrijeme: 9 od 10 naših autobusa stižu na vrijeme.
Informacije o trenutnoj liniji

Na ovoj stranici


Vožnje:Split Mostar (29.11.2022)

4:40 h
Split
Mostar
Uglavnom prazan
3:30 h
Split
Mostar (istočni kol.)
Uglavnom prazan
Pronađi sve datume i vremena za ovu rutu

Autobusne stanice u Split

Napomena: tvoja će karta sadržavati najnovije podatke o adresi.

Split (autobusni kolodvor)

Trajektna luka Split aut. stajalište

Otkrij sve destinacije

Istraži kartu
Split - Mostar : Brze informacije
Online plaćanje

Da

Udaljenost

112 km

Izravna veza

Da

Ekološko putovanje?

Da

Često postavljana pitanja

Kada ima autobus Split - Mostar?
Prvi autobus kreće u 07:30, a posljednji u 07:30.
Koliko je povratna karta za autobus Split - Mostar?
Cijena karti na relaciji Split - Mostar kreću se već od 165,01kn/22€, s prosječnom cijenom od 165,35kn/22€.
Gdje kupiti kartu za FlixBus?
Kartu za FlixBus možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije .
Gdje kupiti kartu za bus Split - Mostar?
Kartu za putovanje Split - Mostar možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije .
Koja je udaljenost Split - Mostar?
Autobusna ruta Split - Mostar udaljena je 178kms. FlixBus te može dovesti Mostar već za 3 sati 30 minutama.
Kojom rutom vozi bus Split - Mostar?
Veze na relaciji Split - Mostar su direktne. Od 1 autobusa koji svakodnevno voze na relaciji Split - Mostar, 1 su direktni. Najbrži autobus na toj vezi ima 3 stanicu(e).
Kako mogu platiti kartu za bus Split - Mostar?
Svoju autobusnu kartu na relaciji Split - Mostar možeš platiti jednim od sljedećih načina: kreditnom karticom, Paypalom, Google Payom itd.
Koliko traje vožnja Split - Mostar?
Najbrža vožnja na relaciji Split - Mostar traje samo 3 sati 30 minutama.
Gdje mogu vidjeti dolazi li moj autobus Split - Mostar na vrijeme?
Lokaciju svog autobusa možeš pratiti na našoj stranici u stvarnom vremenu. Samo označi željenu stanicu i vrijeme dolaska. Saznaj gdje se nalazi tvoj autobus i ima li kašnjenja na njegovoj ruti.

Pronađi najjeftinije autobuse na relaciji Split - Mostar

Tražiš jeftine karte na relaciji Split - Mostar? FlixBus će se za to pobrinuti. Udaljenost na relaciji Split - Mostar je 178kms, za što je potrebno minimalno 3 sati 30 minutama.
FlixBus je dobro umrežen diljem zemlje, tako da možeš putovati dalje s nama čim stigneš u Mostar. Karte za ovu vezu koštaju 165,35kn/22€ u prosjeku, ali možeš rezervirati putovanje već od samo 165,01kn/22€. Najniža cijena za ovu vezu je 165,01kn/22€, ali cijene bi mogle biti više tijekom sezone i kada se autobus napuni.
Kako onda pronaći najbolje cijene karata? Obavezno rezerviraj unaprijed na našoj web stranici ili putem naše FlixBus aplikacije. Kada rezerviraš putem aplikacije, tvoja će karta biti izravno pohranjena, čineći putovanje autobusom još zelenijim i praktičnijim!

Putovanje na relaciji Split - Mostar


Autobus vozi minimalno 3 sati 30 minutama i možeš očekivati 3 zaustavljanje(a) na svom putovanju.

Putovanje s FlixBusom nije samo brzo, već je i jeftino. Ako rezerviraš unaprijed putem interneta ili putem aplikacije, možeš očekivati da ćete platiti manje od 165,01kn/22€ za kartu na relaciji Split - Mostar, , ali cijene bi mogle porasti u sezoni ili ako su autobusi puni i dosegnuti u prosjeku 165,35kn/22€. To je velika ušteda u usporedbi s putovanjem vlakom, automobilom ili avionom!
Štoviše, putovanje autobusom je održiviji način prijevoza. Radimo na tome da cijeli naš FlixBus vozni park bude 100% ugljično neutralan , a svaki kupac može nadoknaditi svoj ugljični otisak donacijom prilikom kupnje karte.

Putovanje autobusom iz Split

Split je dobro povezan na FlixBus mreži sa 142 veze koje polaze svaki dan sa 2 kolodvora, što olakšava putovanje po cijeloj zemlji.

Dolazak u Mostar

S 2, Split je dobro povezan. Putovanje FlixBusom po cijeloj zemlji vrlo je jeftino i jednostavno, što se tiče dolaska u Mostar možeš odabrati jednu od 49 rute(a) koje stižu svakodnevno.

Što očekivati dok putuješ FlixBusom na relaciji Split - Mostar

Nakon što rezerviraš svoje autobusne karte putem FlixBus aplikacije koristeći jedan od naših sigurnih načina plaćanja, samo trebaš ponijeti svoj telefon koji ćeš koristiti kao kartu – i naravno, svoju prtljagu. Ne brini o količini prtljage jer na svoje putovanje možeš ponijeti jedan komad ručne prtljage i jedan komad putne prtljage.
Želiš zajamčeno najbolje sjedalo u autobusu? Možeš ga odabrati prilikom rezervacije karte. Odluči se za klasično sjedalo, sjedalo za stolom, panoramsko sjedalo za izvrstan pogled ili slobodno sjedalo pored sebe za dodatni prostor.
Nakon što utovariš svoju prtljagu i smjestiš se, opusti se i uživaj u putovanju uz usluge u FlixBusu koje uključuju besplatni Wi-Fi u vozilu, FLIXtainment - portal za razonodu, toalete i utičnicu. Bilo da trebaš poslati e-poruke tijekom svog putovanja ili se želiš opustiti i uživati u vožnji, mi ćemo se za to pobrinuti.


Usluge u autobusu ovise o raspoloživosti