hero image

Jeftine autobusne karte od Sarajevo do Novi Sad

od 229 kn

Putovanja u vrijeme COVID-19

Sve trenutne informacije o autobusnim linijama.
Više informacija

Sigurnosne mjere

Visoki standardi higijene za tvoju sigurnost i udobnost prilikom putovanja.
Saznaj više

Putuj ekološki prihvatljivo

Dokazano je da naši učinkoviti autobusi imaju odličan ugljični otisak po kilometru i prevezenom putniku.
Putovanje autobusom i okoliš

Stigni na vrijeme

Do odredišta ćemo te odvesti udobno i na vrijeme: 9 od 10 naših autobusa stižu na vrijeme.
Informacije o trenutnoj liniji

Autobusne stanice u Sarajevo

Napomena: tvoja će karta sadržavati najnovije podatke o adresi.

Istočno Sarajevo

Sarajevo (autobusni kolodvor)

Otkrij sve destinacije

Izaberi neku od više od 2.500 destinacija u 37 zemalja.

Istraži kartu
Sarajevo - Novi Sad : Brze informacije
Online plaćanje

Da

Udaljenost

193 km

Izravna veza

Da

Ekološko putovanje?

Da

Često postavljana pitanja

Kada ima autobus Sarajevo - Novi Sad?
Prvi autobus kreće u 21:30, a posljednji u 21:30.
Koliko je povratna karta za autobus Sarajevo - Novi Sad?
Cijena karti na relaciji Sarajevo - Novi Sad kreću se već od 219,00 kn, s prosječnom cijenom od 225,67 kn.
Gdje kupiti kartu za FlixBus?
Kartu za FlixBus možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije .
Gdje kupiti kartu za bus Sarajevo - Novi Sad?
Kartu za putovanje Sarajevo - Novi Sad možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije .
Koja je udaljenost Sarajevo - Novi Sad?
Autobusna ruta Sarajevo - Novi Sad udaljena je 518kms. FlixBus te može dovesti Novi Sad već za 9 sati 45 minutama.
Kojom rutom vozi bus Sarajevo - Novi Sad?
Veze na relaciji Sarajevo - Novi Sad su direktne. Od 1 autobusa koji svakodnevno voze na relaciji Sarajevo - Novi Sad, 1 su direktni. Najbrži autobus na toj vezi ima 3 stanicu(e).
Kako mogu platiti kartu za bus Sarajevo - Novi Sad?
Svoju autobusnu kartu na relaciji Sarajevo - Novi Sad možeš platiti jednim od sljedećih načina: kreditnom karticom, Paypalom, Google Payom itd.
Koliko traje vožnja Sarajevo - Novi Sad?
Najbrža vožnja na relaciji Sarajevo - Novi Sad traje samo 9 sati 45 minutama.
Gdje mogu vidjeti dolazi li moj autobus Sarajevo - Novi Sad na vrijeme?
Lokaciju svog autobusa možeš pratiti na našoj stranici u stvarnom vremenu. Samo označi željenu stanicu i vrijeme dolaska. Saznaj gdje se nalazi tvoj autobus i ima li kašnjenja na njegovoj ruti.

Pronađi najjeftinije autobuse na relaciji Sarajevo - Novi Sad

Tražiš jeftine karte na relaciji Sarajevo - Novi Sad? FlixBus će se za to pobrinuti. Udaljenost na relaciji Sarajevo - Novi Sad je 518kms, za što je potrebno minimalno 9 sati 45 minutama.
FlixBus je dobro umrežen diljem zemlje, tako da možeš putovati dalje s nama čim stigneš u Novi Sad. Karte za ovu vezu koštaju 225,67 kn u prosjeku, ali možeš rezervirati putovanje već od samo 219,00 kn. Najniža cijena za ovu vezu je 219,00 kn, ali cijene bi mogle biti više tijekom sezone i kada se autobus napuni.
Kako onda pronaći najbolje cijene karata? Obavezno rezerviraj unaprijed na našoj web stranici ili putem naše FlixBus aplikacije. Kada rezerviraš putem aplikacije, tvoja će karta biti izravno pohranjena, čineći putovanje autobusom još zelenijim i praktičnijim!

Putovanje na relaciji Sarajevo - Novi Sad


Autobus vozi minimalno 9 sati 45 minutama i možeš očekivati 3 zaustavljanje(a) na svom putovanju.

Putovanje s FlixBusom nije samo brzo, već je i jeftino. Ako rezerviraš unaprijed putem interneta ili putem aplikacije, možeš očekivati da ćete platiti manje od 219,00 kn za kartu na relaciji Sarajevo - Novi Sad, , ali cijene bi mogle porasti u sezoni ili ako su autobusi puni i dosegnuti u prosjeku 225,67 kn. To je velika ušteda u usporedbi s putovanjem vlakom, automobilom ili avionom!
Štoviše, putovanje autobusom je održiviji način prijevoza. Radimo na tome da cijeli naš FlixBus vozni park bude 100% ugljično neutralan , a svaki kupac može nadoknaditi svoj ugljični otisak donacijom prilikom kupnje karte.

Putovanje autobusom iz Sarajevo

Sarajevo je dobro povezan na FlixBus mreži sa 55 veze koje polaze svaki dan sa 2 kolodvora, što olakšava putovanje po cijeloj zemlji.

Dolazak u Novi Sad

S 1, Sarajevo je dobro povezan. Putovanje FlixBusom po cijeloj zemlji vrlo je jeftino i jednostavno, što se tiče dolaska u Novi Sad možeš odabrati jednu od 88 rute(a) koje stižu svakodnevno.

Što očekivati dok putuješ FlixBusom na relaciji Sarajevo - Novi Sad

Nakon što rezerviraš svoje autobusne karte putem FlixBus aplikacije koristeći jedan od naših sigurnih načina plaćanja, samo trebaš ponijeti svoj telefon koji ćeš koristiti kao kartu – i naravno, svoju prtljagu. Ne brini o količini prtljage jer na svoje putovanje možeš ponijeti jedan komad ručne prtljage i jedan komad putne prtljage.
Želiš zajamčeno najbolje sjedalo u autobusu? Možeš ga odabrati prilikom rezervacije karte. Odluči se za klasično sjedalo, sjedalo za stolom, panoramsko sjedalo za izvrstan pogled ili slobodno sjedalo pored sebe za dodatni prostor.
Nakon što utovariš svoju prtljagu i smjestiš se, opusti se i uživaj u putovanju uz usluge u FlixBusu koje uključuju besplatni Wi-Fi u vozilu, FLIXtainment - portal za razonodu, toalete i utičnicu. Bilo da trebaš poslati e-poruke tijekom svog putovanja ili se želiš opustiti i uživati u vožnji, mi ćemo se za to pobrinuti.


Usluge u autobusu ovise o raspoloživosti