Autobusne karte Prag - Poreč

Udobnost u autobusu

Naši autobusi imaju prostrana i udobna sjedala, WC, Wi-Fi i utičnice.
Usluge u našim autobusima

Zdravlje i sigurnost

Čuvajte sebe i druge dok putuješ s nama.
Saznaj više

Putuj ekološki prihvatljivo

Dokazano je da naši učinkoviti autobusi imaju odličan ugljični otisak po kilometru i prevezenom putniku.
Putovanje autobusom i okoliš

Stigni na vrijeme

Do odredišta ćemo te odvesti udobno i na vrijeme: 9 od 10 naših autobusa stižu na vrijeme.
Informacije o trenutnoj liniji

Na ovoj stranici


Autobusne postaje - Prag

Napomena: tvoja će karta sadržavati najnovije podatke o adresi.

Otkrij sve destinacije

Često postavljana pitanja

Lokaciju svog autobusa možeš pratiti na našoj stranici u stvarnom vremenu. Samo označi željenu stanicu i vrijeme dolaska. Saznaj gdje se nalazi tvoj autobus i ima li kašnjenja na njegovoj ruti.
Autobusna ruta Prag - Poreč udaljena je 832 km. FlixBus te može dovesti Poreč već za 13 sati 30 minutama.
Najbrža vožnja na relaciji Prag - Poreč traje samo 13 sati 30 minutama.
Svoju autobusnu kartu na relaciji Prag - Poreč možeš platiti jednim od sljedećih načina: kreditnom karticom, Paypalom, Google Payom itd.
Veze na relaciji Prag - Poreč su direktne. Od 11 autobusa koji svakodnevno voze na relaciji Prag - Poreč, 11 su direktni. Najbrži autobus na toj vezi ima 11 stanicu(e).
Kartu za putovanje Prag - Poreč možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije.
Kartu za FlixBus možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije
Cijena karti na relaciji Prag - Poreč kreću se već od 88,99 €, s prosječnom cijenom od 88,99 €.
Prvi autobus kreće u 02:20, a posljednji u 23:50.

Pronađi najjeftinije autobuse na relaciji Prag - Poreč

Tražiš jeftine karte na relaciji Prag - Poreč? FlixBus će se za to pobrinuti. Udaljenost na relaciji Prag - Poreč je 832 km, za što je potrebno minimalno 13 sati 30 minutama.
FlixBus je dobro umrežen diljem zemlje, tako da možeš putovati dalje s nama čim stigneš u Poreč.
Kako onda pronaći najbolje cijene karata? Obavezno rezerviraj unaprijed na našoj web stranici ili putem naše FlixBus aplikacije. Kada rezerviraš putem aplikacije, tvoja će karta biti izravno pohranjena, čineći putovanje autobusom još zelenijim i praktičnijim!

Putovanje na relaciji Prag - Poreč

S11 vožnje dnevno, lako je uklopiti putovanje u Poreč u svoj raspored.
Autobus vozi minimalno 13 sati 30 minutama i možeš očekivati 11 zaustavljanje(a) na svom putovanju.

Putovanje s FlixBusom nije samo brzo, već je i jeftino. Ako rezerviraš unaprijed putem interneta ili putem aplikacije, možeš očekivati da ćete platiti manje od 88,99 € za kartu na relaciji Prag - Poreč, To je velika ušteda u usporedbi s putovanjem vlakom, automobilom ili avionom!
Štoviše, putovanje autobusom je održiviji način prijevoza. Radimo na tome da cijeli naš FlixBus vozni park bude 100% ugljično neutralan , a svaki kupac može nadoknaditi svoj ugljični otisak donacijom prilikom kupnje karte.

Putovanje autobusom iz Prag

Prag je dobro povezan na FlixBus mreži sa 402 veze koje polaze svaki dan sa 10 kolodvora, što olakšava putovanje po cijeloj zemlji.

Dolazak u Poreč

S 1, Prag je dobro povezan. Putovanje FlixBusom po cijeloj zemlji vrlo je jeftino i jednostavno, što se tiče dolaska u Poreč možeš odabrati jednu od 32 rute(a) koje stižu svakodnevno.

Što očekivati dok putuješ FlixBusom na relaciji Prag - Poreč

Nakon što rezerviraš svoje autobusne karte putem FlixBus aplikacije koristeći jedan od naših sigurnih načina plaćanja, samo trebaš ponijeti svoj telefon koji ćeš koristiti kao kartu – i naravno, svoju prtljagu. Ne brini o količini prtljage jer na svoje putovanje možeš ponijeti jedan komad ručne prtljage i jedan komad putne prtljage.
Želiš zajamčeno najbolje sjedalo u autobusu? Možeš ga odabrati prilikom rezervacije karte. Odluči se za klasično sjedalo, sjedalo za stolom, panoramsko sjedalo za izvrstan pogled ili slobodno sjedalo pored sebe za dodatni prostor.
Nakon što utovariš svoju prtljagu i smjestiš se, opusti se i uživaj u putovanju uz usluge u FlixBusu koje uključuju besplatni Wi-Fi u vozilu, toalete i utičnicu. Bilo da trebaš poslati e-poruke tijekom svog putovanja ili se želiš opustiti i uživati u vožnji, mi ćemo se za to pobrinuti.


Usluge u autobusu ovise o raspoloživosti