Jeftine autobusne karte od Pariz do Lille

od 60,20 kn

Putovanja u vrijeme COVID-19

Sve trenutne informacije o autobusnim linijama.
Više informacija

Sigurnosne mjere

Visoki standardi higijene za tvoju sigurnost i udobnost prilikom putovanja.
Saznaj više

Putuj ekološki prihvatljivo

Dokazano je da naši učinkoviti autobusi imaju odličan ugljični otisak po kilometru i prevezenom putniku.
Putovanje autobusom i okoliš

Stigni na vrijeme

Do odredišta ćemo te odvesti udobno i na vrijeme: 9 od 10 naših autobusa stižu na vrijeme.
Informacije o trenutnoj liniji

Na ovoj stranici


Vožnje:Pariz Lille (03.02.2023)

3:0 h
Pariz (Bercy Seine)
Lille
Skoro pun
29.99 €
225.96 kn
3:30 h
Pariz La Défense
Lille
Skoro pun
19.99 €
150.61 kn
3:35 h
Pariz (Bercy Seine)
Tourcoing
Skoro pun
39.99 €
301.30 kn
Pronađi sve datume i vremena za ovu rutu

Autobusne stanice u Pariz

Napomena: tvoja će karta sadržavati najnovije podatke o adresi.

Otkrij sve destinacije

Često postavljana pitanja

Prvi autobus kreće u 02:25, a posljednji u 22:40.
Cijena karti na relaciji Pariz - Lille kreću se već od 7,50€/56,51kn, s prosječnom cijenom od 15,55€/117,16kn.
Kartu za FlixBus možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije .
Kartu za putovanje Pariz - Lille možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije .
Autobusna ruta Pariz - Lille udaljena je 222kms. FlixBus te može dovesti Lille već za 2 sati 40 minutama.
Veze na relaciji Pariz - Lille su direktne. Od 26 autobusa koji svakodnevno voze na relaciji Pariz - Lille, 26 su direktni. Najbrži autobus na toj vezi ima 1.0 stanicu(e).
Svoju autobusnu kartu na relaciji Pariz - Lille možeš platiti jednim od sljedećih načina: kreditnom karticom, Paypalom, Google Payom itd.
Najbrža vožnja na relaciji Pariz - Lille traje samo 2 sati 40 minutama.
Lokaciju svog autobusa možeš pratiti na našoj stranici u stvarnom vremenu. Samo označi željenu stanicu i vrijeme dolaska. Saznaj gdje se nalazi tvoj autobus i ima li kašnjenja na njegovoj ruti.

Pronađi najjeftinije autobuse na relaciji Pariz - Lille

Tražiš jeftine karte na relaciji Pariz - Lille? FlixBus će se za to pobrinuti. Udaljenost na relaciji Pariz - Lille je 222kms, za što je potrebno minimalno 2 sati 40 minutama.
FlixBus je dobro umrežen diljem zemlje, tako da možeš putovati dalje s nama čim stigneš u Lille. Karte za ovu vezu koštaju 15,55€/117,16kn u prosjeku, ali možeš rezervirati putovanje već od samo 7,50€/56,51kn. Najniža cijena za ovu vezu je 7,50€/56,51kn, ali cijene bi mogle biti više tijekom sezone i kada se autobus napuni.
Kako onda pronaći najbolje cijene karata? Obavezno rezerviraj unaprijed na našoj web stranici ili putem naše FlixBus aplikacije. Kada rezerviraš putem aplikacije, tvoja će karta biti izravno pohranjena, čineći putovanje autobusom još zelenijim i praktičnijim!

Putovanje na relaciji Pariz - Lille

S26 vožnje dnevno, lako je uklopiti putovanje u Lille u svoj raspored.
Autobus vozi minimalno 2 sati 40 minutama i možeš očekivati 1.0 zaustavljanje(a) na svom putovanju.

Putovanje s FlixBusom nije samo brzo, već je i jeftino. Ako rezerviraš unaprijed putem interneta ili putem aplikacije, možeš očekivati da ćete platiti manje od 7,50€/56,51kn za kartu na relaciji Pariz - Lille, , ali cijene bi mogle porasti u sezoni ili ako su autobusi puni i dosegnuti u prosjeku 15,55€/117,16kn. To je velika ušteda u usporedbi s putovanjem vlakom, automobilom ili avionom!
Štoviše, putovanje autobusom je održiviji način prijevoza. Radimo na tome da cijeli naš FlixBus vozni park bude 100% ugljično neutralan , a svaki kupac može nadoknaditi svoj ugljični otisak donacijom prilikom kupnje karte.

Putovanje autobusom iz Pariz

Pariz je dobro povezan na FlixBus mreži sa 326 veze koje polaze svaki dan sa 10 kolodvora, što olakšava putovanje po cijeloj zemlji.

Dolazak u Lille

S 2, Pariz je dobro povezan. Putovanje FlixBusom po cijeloj zemlji vrlo je jeftino i jednostavno, što se tiče dolaska u Lille možeš odabrati jednu od 95 rute(a) koje stižu svakodnevno.

Što očekivati dok putuješ FlixBusom na relaciji Pariz - Lille

Nakon što rezerviraš svoje autobusne karte putem FlixBus aplikacije koristeći jedan od naših sigurnih načina plaćanja, samo trebaš ponijeti svoj telefon koji ćeš koristiti kao kartu – i naravno, svoju prtljagu. Ne brini o količini prtljage jer na svoje putovanje možeš ponijeti jedan komad ručne prtljage i jedan komad putne prtljage.
Želiš zajamčeno najbolje sjedalo u autobusu? Možeš ga odabrati prilikom rezervacije karte. Odluči se za klasično sjedalo, sjedalo za stolom, panoramsko sjedalo za izvrstan pogled ili slobodno sjedalo pored sebe za dodatni prostor.
Nakon što utovariš svoju prtljagu i smjestiš se, opusti se i uživaj u putovanju uz usluge u FlixBusu koje uključuju besplatni Wi-Fi u vozilu, FLIXtainment - portal za razonodu, toalete i utičnicu. Bilo da trebaš poslati e-poruke tijekom svog putovanja ili se želiš opustiti i uživati u vožnji, mi ćemo se za to pobrinuti.


Usluge u autobusu ovise o raspoloživosti