Jeftine autobusne karte od Eindhoven do Pariz

od 150,61 kn

Putovanja u vrijeme COVID-19

Sve trenutne informacije o autobusnim linijama.
Više informacija

Sigurnosne mjere

Visoki standardi higijene za tvoju sigurnost i udobnost prilikom putovanja.
Saznaj više

Putuj ekološki prihvatljivo

Dokazano je da naši učinkoviti autobusi imaju odličan ugljični otisak po kilometru i prevezenom putniku.
Putovanje autobusom i okoliš

Stigni na vrijeme

Do odredišta ćemo te odvesti udobno i na vrijeme: 9 od 10 naših autobusa stižu na vrijeme.
Informacije o trenutnoj liniji

Autobusne stanice u Eindhoven

Napomena: tvoja će karta sadržavati najnovije podatke o adresi.

Eindhoven (John F. Kennedylaan)

Otkrij sve destinacije

Istraži kartu
Eindhoven - Pariz : Brze informacije
Online plaćanje

Da

Udaljenost

364 km

Izravna veza

Da

Ekološko putovanje?

Da

Često postavljana pitanja

Kada ima autobus Eindhoven - Pariz?
Prvi autobus kreće u 01:15, a posljednji u 15:15.
Koliko je povratna karta za autobus Eindhoven - Pariz?
Cijena karti na relaciji Eindhoven - Pariz kreću se već od 150,61kn/20€, s prosječnom cijenom od 239,66kn/32€.
Gdje kupiti kartu za FlixBus?
Kartu za FlixBus možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije .
Gdje kupiti kartu za bus Eindhoven - Pariz?
Kartu za putovanje Eindhoven - Pariz možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije .
Koja je udaljenost Eindhoven - Pariz?
Autobusna ruta Eindhoven - Pariz udaljena je 442kms. FlixBus te može dovesti Pariz već za 5 sati 40 minutama.
Kojom rutom vozi bus Eindhoven - Pariz?
Veze na relaciji Eindhoven - Pariz su direktne. Od 3 autobusa koji svakodnevno voze na relaciji Eindhoven - Pariz, 3 su direktni. Najbrži autobus na toj vezi ima 3 stanicu(e).
Kako mogu platiti kartu za bus Eindhoven - Pariz?
Svoju autobusnu kartu na relaciji Eindhoven - Pariz možeš platiti jednim od sljedećih načina: kreditnom karticom, Paypalom, Google Payom itd.
Koliko traje vožnja Eindhoven - Pariz?
Najbrža vožnja na relaciji Eindhoven - Pariz traje samo 5 sati 40 minutama.
Gdje mogu vidjeti dolazi li moj autobus Eindhoven - Pariz na vrijeme?
Lokaciju svog autobusa možeš pratiti na našoj stranici u stvarnom vremenu. Samo označi željenu stanicu i vrijeme dolaska. Saznaj gdje se nalazi tvoj autobus i ima li kašnjenja na njegovoj ruti.

Autobusi Eindhoven - Pariz

Pronađi najjeftinije autobuse na relaciji Eindhoven do Pariz

Najlakši način rezervacije putovanja na relaciji Eindhoven - Pariz je s FlixBusom - a kada rezerviraš unaprijed, možeš i uštedjeti!
FlixBus posluje u 38 zemlje i povezuje 5000 odredišta. Kamo god želiš putovati, mi te tamo možemo odvesti!
Cijene karti kreću se već od 150,61kn/20€, s prosječnom cijenom od 239,66kn/32€. Za najjeftinije karte, rezerviraj svoje putovanje unaprijed online i izbjegni dane poput vikenda i državnih praznika.
Udaljenost između Eindhoven i Pariz je 442kms i naša najbrža vožnja traje samo 5 sati 40 minutama.

Učini svoje putovanje još jednostavnijim uz FlixBus aplikaciju. Svi tvoji podaci bit će spremljeni za sljedeće putovanje.

Putovanje na relaciji Eindhoven - Pariz

Bez obzira želiš li putovati ujutro ili kasno navečer, pronaći ćeš putovanje koje će vam odgovarati na jednoj od 3 vožnji na relaciji Eindhoven - Pariz. Prvi autobus kreće u 01:15 a posljednji u 15:15. Vožnje na relaciji Eindhoven - Pariz traju minimalno 5 sati 40 minutama. Putujući autobusom, ne moraš brinuti o prometu ili kašnjenju na putu. Samo se opusti i uživaj u putovanju uz besplatni Wi-Fi i dovoljno prostora za noge.
Autobusnu kartu možeš kupiti za samo 150,61kn/20€ - to je puno jeftinije od putovanja bilo kojom drugom prijevozom.
Autobusi su također odličan izbor za ekološki svjesne putnike. Radimo na tome da postanemo 100% ugljik neutralni i nudimo svim putnicima priliku da nadoknade emisije ugljika prilikom rezervacije karata. Jednostavno odaberi okvir "Naknada za emisiju CO2" kada plaćaš putem interneta i upotrijebit ćemo sav novac za izravan utjecaj na budućnost održive mobilnosti.

Putovanje autobusom iz Eindhoven

Spreman/na za putovanje iz Eindhoven? Grad Eindhoven je prometno čvorište sa 1 kolodvora i je dobro povezan s autobusima za 75 destinacije u cijeloj zemlji.
Bez obzira odakle putuješ, možeš pronaći informacije na našoj web stranici ili izravno kontaktirajući FlixBus za informacije o putovanju. Dat ćemo sve od sebe da te dobro opremimo za tvoje putovanje, kako bismo ga učinili što ugodnijim.

Dolazak u Pariz

Počni planirati svoje putovanje u grad Pariz sada. Prvi put ga posjećuješ? Evo sve što trebaš znati.
Pariz je jedan od najbolje povezanih gradova, tako da ti neće nedostajati izbora kako doći ovdje. 9 je broj autobusnih stanica na kojima se nalazi FlixBus Pariz, i povezuje 340 gradova.
Iskoristi svaki trenutak dok posjećuješ znamenitosti u ovom poznatom gradu. Sada je vrijeme da uskočiš na FlixBus i kreneš u otkrivanje!

Što očekivati u dok putuješ FlixBusom na relaciji Eindhoven - Pariz

Putovanje na relaciji Eindhoven - Pariz je brzo, čisto i udobno - a kupnja karte ne može biti jednostavnija. Možeš ju kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta.
Prihvaćamo plaćanje karticama, te Paypal, Google Pay i Apple Pay, ali možeš izabrati i druge opcije plaćanja . Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije. Moći ćeš izvršiti svoju kupnju u roku od nekoliko sekundi i nema potrebe za ispisom i nošenjem karte sa sobom, jer će tvoj telefon biti tvoja karta.

Želiš li sjediti uz obitelj ili prijatelje ili ostaviti prostor kraj sebe slobodnim? Trebaš jednostavan pristup WC-u ili stolu za obavljanje posla tijekom putovanja? Možeš rezervirati sjedalo kada u aplikaciji ili na web stranici i birati između raznih opcija sjedala uključujući sjedalo za stolom, panoramsko sjedalo ili dodatno sjedalo. Nakon što se smjestiš na svoje mjesto, opusti se uz usluge u autobusu i uživaj u svom putovanju. Većina naših autobusa ima ugrađen Wi-Fi i sustav za zabavu tako da možeš pratiti svoje omiljene emisije ili slušati audio knjige. Opremljeni smo i toaletima, kao i utičnicama za struju.
Besplatna prtljaga je uključena u putovanje s FlixBusom s jednom ručnom torbom i jednom putnom torbom, tako da možeš ponijeti sve što ti je potrebno za putovanje.


Usluge u autobusu ovise o raspoloživosti