Prodajna mjesta

Ako se želite prijaviti kao agencija, napišite nam e-poruku sa svojim kontaktnim podacima na adresu salespartner@flixbus.com. Poslat ćemo vam sve pojedinosti u vezi dobivanja ovlaštenja i početka prodaje naših karata.

Putničke agencije i agencije – naša prodajna mjesta na licu mjesta

U suradnji s lokalnim prodajnim mjestima svojim klijentima nudimo najveću moguću fleksibilnost pri rezervaciji karata, kao i osobno savjetovanje u njihovoj blizini. Brojne putničke agencije i turističke centrale u cijeloj Europi nadopunjuju našu ponudu kao stacionarni prodajni kanali. Želite surađivati s vodećim ponuđačem međugradskih autobusnih putovanja? Postanite lokalno FlixBus prodajno mjesto. Za dodatne informacije izravno se obratite našoj podršci za agencije.
Sve se naše partnerske agencije nalaze u lokatoru putničkih agencija kako bismo svoje korisnike informirali o suradnji.

Prodajna suradnja s tvrtkom FlixBus – transparentne i poštene provizije

Tako suradnja funkcionira jednostavno i nekomplicirano: Zahvaljujući zasebnoj prijavi za agencije svojim prodajnim partnerima nudimo izravnu vezu s tvrtkom FlixBus. FlixBus prodajno mjesto umjesto korisnika obavlja sve potrebne radnje u našoj internetskoj trgovini. Ono odabire odgovarajuću liniju i korisniku izdaje rezerviranu kartu u obliku ispisa ili elektronički putem e-pošte. Plaćanje se odvija između kupca i prodajnog mjesta, a obračun proknjiženih prometa i provizija potom se odvija izravno preko integriranog back-end sustava. Atraktivan model provizija čini idealan temelj za suradnju prodajnih partnera i nas. FlixBus predstavlja transparentnost i poštenje u vezi s kartama i provizijama. Osim toga našim prodajnim mjestima nudimo mogućnost povezivanja povoljnih putovanja u paket aranžmane.

Kontakt

E-poštal: salespartner@flixbus.com