You are here

Affiliate program

Zaradite s FlixBusom!

Iskoristite prednosti brzorastućeg tržišta autobusnog prijevoza i postanite dio affiliate mreže tvrtke FlixBus te na jednostavan i nezahtjevan način zaradite novac preko svoje internetske stranice.

Jeste li se već registrirali?
Ovdje se ide na prijavu

Affiliate partneri

Ovako funkcionira partnerski program tvrtke FlixBus

  1. Kontaktirajte našu platformu
  2. Ustupit ćemo vam promidžbene materijale i staviti FlixBusovu poveznicu kako biste je lako mogli postaviti na vašu internetsku stranicu
  3. Posjetitelji vaše stranice kliknut će na Flixbusove poveznice i posjetiti FlixBusovu internetsku stranicu
  4. Za svaku narudžbu vaših korisnika dobivat ćete atraktivnu proviziju

Kako možeš integrirati FlixBus sadržaje?

affiliate

Banner: Pomoću FlixBusovog bannera postavite jaku marku na svoju internetsku stranicu, što je vrlo jednostavno zahvaljujući različitim raspoloživim formatima.

Poveznica za tekst: Brzo i jednostavno možeš umetnuti poveznice u svoju mrežnu stranicu, postaviti hipervezu na stranicu FlixBusa te tako dobiti pravi sadržaj u kontekstu. Možeš koristiti standardne poveznice za tekst ili oblikovati vlastite. 

HTML-iframe: Posjetitelji tvoje stranice mogu izravno odabrati rutu, nakon čega će biti preusmjereni u našu trgovinu. Alati za rezerviranje dostupni su u raznim veličinama, što omogućuje maksimalnu fleksibilnost kada je u pitanju integracija sadržaja.

Informacije o proizvodu (dostupno uskoro): Pomoću alata za informiranje o proizvodima lako možeš dati pregled naših linija na svojoj internetskoj stranici. Pomoću izravnih poveznica možeš preusmjeriti posjetitelje na matičnu stranicu trgovine.

Affiliate Manager FlixBus

Vaša osoba za kontakt

Valentina Gravotta
Affiliate Manager
Tel.: +49 (0) 89 235 135 138
E-pošta: poslovnipartner@flixbus.hr

Pridružite se affiliate programu već danas