Ako imaš bilo kakvih poteškoća prilikom korištenja ove stranice, molimo te da nazoveš +385 13000803 ili se obratiš FlixBus Google Assistant aplikacija.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Autobusni prijevoznici

Autobusni prijevoznici tvrtke Flixbus – ravnopravno partnerstvo

Autobusni ste prijevoznik iz strasti i tradicije i tražite pouzdanog i ravnopravnog partnera za ulazak na tržište? FlixBus uz etabliranu krovnu marku i najproduktivniju autobusnu mrežu u Europi nudi potreban know-how, snažnu marketinšku i distribucijsku platformu, kao i inovativan sustav prodaje karata. Kontaktirajte nas za informacije o modelu suradnje „Autobusni prijevoznik“.

Vaša osoba za kontakt

Dean Čebohin

Dean Čebohin

Head of Business Development

E-pošta: partner@flixbus.hr


 

Naši autobusni prijevoznici – mi se pouzdajemo u srednje tvrtke

Iza autobusnog prijevoznika FlixBus stoji mreža najuglednijih autobusnih prijevoznika u toj djelatnosti. S ukupnom flotom većom od 3.000 autobusa i višedesetljetnim poslovnim iskustvom u linijskom i putničkom prijevozu naši autobusni prijevoznici udovoljavaju najvišim standardima kvalitete i sigurnosti. Neprestan i uspješan razvoj naše europske autobusne mreže omogućavaju nam brojne tvrtke s tradicijom diljem Europe koje su naši pouzdani partneri u operativnom poslovanju. Ovdje je naveden popis:

[LOADING]
[LOADING]

§§ partner.name §§

§§ partner.address §§
§§ partner.postcode §§ §§ partner.city §§
§§ partner.country.code §§
Internet: §§ partner.homepage §§