Jeftine autobusne karte od Zračna luka Frankfurt na Majni do Köln

od 59 kn

Putovanja u vrijeme COVID-19

Sve trenutne informacije o autobusnim linijama.
Više informacija

Sigurnosne mjere

Visoki standardi higijene za tvoju sigurnost i udobnost prilikom putovanja.
Saznaj više

Putuj ekološki prihvatljivo

Dokazano je da naši učinkoviti autobusi imaju odličan ugljični otisak po kilometru i prevezenom putniku.
Putovanje autobusom i okoliš

Stigni na vrijeme

Do odredišta ćemo te odvesti udobno i na vrijeme: 9 od 10 naših autobusa stižu na vrijeme.
Informacije o trenutnoj liniji

Autobusne stanice u Zračna luka Frankfurt na Majni

Napomena: tvoja će karta sadržavati najnovije podatke o adresi.

Frankfurt P36, Terminal 1 (zračna luka)

Otkrij sve destinacije

Izaberi neku od više od 2.500 destinacija u 37 zemalja.

Istraži kartu
Zračna luka Frankfurt na Majni - Köln : Brze informacije
Online plaćanje

Da

Udaljenost

151 km

Izravna veza

Da

Ekološko putovanje?

Da

Često postavljana pitanja

Kada ima autobus Zračna luka Frankfurt na Majni - Köln?
Prvi autobus kreće u 01:40, a posljednji u 23:45.
Koliko je povratna karta za autobus Zračna luka Frankfurt na Majni - Köln?
Cijena karti na relaciji Zračna luka Frankfurt na Majni - Köln kreću se već od 59,00 kn, s prosječnom cijenom od 97,89 kn.
Gdje kupiti kartu za FlixBus?
Kartu za FlixBus možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije .
Gdje kupiti kartu za bus Zračna luka Frankfurt na Majni - Köln?
Kartu za putovanje Zračna luka Frankfurt na Majni - Köln možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije .
Koja je udaljenost Zračna luka Frankfurt na Majni - Köln?
Autobusna ruta Zračna luka Frankfurt na Majni - Köln udaljena je 169kms. FlixBus te može dovesti Köln već za 1 sat 55 minutama.
Kojom rutom vozi bus Zračna luka Frankfurt na Majni - Köln?
Veze na relaciji Zračna luka Frankfurt na Majni - Köln su direktne. Od 8 autobusa koji svakodnevno voze na relaciji Zračna luka Frankfurt na Majni - Köln, 8 su direktni. Najbrži autobus na toj vezi ima 3 stanicu(e).
Kako mogu platiti kartu za bus Zračna luka Frankfurt na Majni - Köln?
Svoju autobusnu kartu na relaciji Zračna luka Frankfurt na Majni - Köln možeš platiti jednim od sljedećih načina: kreditnom karticom, Paypalom, Google Payom itd.
Koliko traje vožnja Zračna luka Frankfurt na Majni - Köln?
Najbrža vožnja na relaciji Zračna luka Frankfurt na Majni - Köln traje samo 1 sat 55 minutama.
Gdje mogu vidjeti dolazi li moj autobus Zračna luka Frankfurt na Majni - Köln na vrijeme?
Lokaciju svog autobusa možeš pratiti na našoj stranici u stvarnom vremenu. Samo označi željenu stanicu i vrijeme dolaska. Saznaj gdje se nalazi tvoj autobus i ima li kašnjenja na njegovoj ruti.

Pronađi najjeftinije autobuse na relaciji Zračna luka Frankfurt na Majni do Köln

Putovanje na relaciji Zračna luka Frankfurt na Majni - Köln je jeftino i jednostavno kada putuješ s FlixBusom. Ova dva grada su na udaljenosti od 169kms i putovanje između njih traje 1 sat 55 minutama.
Karte za FlixBus uvijek su povoljne, ali možeš uštedjeti još više ako kupiš kartu unaprijed online. Kupi kartu na web stranici ili u našoj FlixBus aplikaciji za nekoliko minuta, a zatim jednostavno upotrijebite svoj mobitel kao kartu za ukrcaj u autobus.
Autobusne karte na relaciji Zračna luka Frankfurt na Majni - Köln košta oko 97,89 kn u prosjeku, ali kartu možeš kupiti i po najnižoj cijeni od 59,00 kn ako rezerviraš unaprijed i/ili izvan prometnog vremena, kao što su vikendi i praznici. Za brz, jednostavan i ekološki osviješten izbor, putuj s FlixBusom.
Naša mreža broji 200 destinacija, tako da nam možeš vjerovati da ćemo te odvesti od željenog grada polaska do odredišta u udobno i brzo - te po izvrsnoj cijeni.

Putovanje na relaciji Zračna luka Frankfurt na Majni - Köln

Putovanje na relaciji Zračna luka Frankfurt na Majni - Köln s FlixBusom je jednostavno, sa 8 direktnih autobusa dnevno.
Možeš očekivati minimalno 3 zaustavljanja na svom putovanju i može potrajati minimalno 1 sat 55 minutama.
Putovanje autobusom je ekološki najprihvatljiviji način putovanja na velike udaljenosti i radimo na tome da ga učinimo još zelenijim uz visoke ekološke standarde u našoj floti autobusa, koristeći alternativne tehnologije pogona i goriva te opciju za sve putnike da nadoknade svoje emisije ugljika u trenutku kupnje karte.
Prosječna cijena putovanja autobusom na relaciji Zračna luka Frankfurt na Majni - Köln je oko 97,89 kn, što putovanje autobusom čini daleko jeftinijim od bilo koje druge metode.

Putovanje autobusom iz Zračna luka Frankfurt na Majni

Putuješ iz grada Zračna luka Frankfurt na Majni i ne snalaziš se? Evo što trebaš znati.
Zračna luka Frankfurt na Majni je prometno čvorište sa 1 autobusne stanice; 134 polaze izZračna luka Frankfurt na Majnii svaki dan voze putnike kako unutar države tako i na duže relacije.

Dolazak u Köln

Putuješ u Köln prvi put? Evo što trebaš znati:
Köln je vrlo dobro povezan s drugim odredištima na FlixBus mreži, s242 veze koje stižu u jednu od 3 grada, pružajući ti jednostavan pristup svim dijelovima zemlje.

Što očekivati dok putuješ FlixBusom na relaciji Zračna luka Frankfurt na Majni - Köln

Putovati na relaciji Zračna luka Frankfurt na Majni - Kölns FlixBusom znači putovati udobno i u stilu, sa svim uslugama koje su potrebne da ti vrijeme brže prođe. Većina naših autobusa uključuje besplatni Wi-Fi, sustav za zabavu, WC i utičnice.
Možeš ponijeti jedan komad ručne prtljage i jedan komad prtljage za prijavu po putniku, pa čak i ako ideš na dugo putovanje, ne moraš brinuti o količini prtljage koju nosiš.
Svim vlasnicima karata zajamčeno je mjesto u našim autobusima, ali ako želiš rezervirati sjedalo, možeš to učiniti u trenutku rezervacije. Odaberi klasično sjedalo, sjedalo za stolom, panoramsko sjedalo ili dodatno sjedalo.
Jednostavno rezerviraj online ili u našoj FlixBus aplikaciji prilikom kupnje karte bilo kojim od naših dostupnih načina plaćanja.


Usluge u autobusu ovise o raspoloživosti