hero image

Jeftine autobusne karte od Köln do Zračna luka Frankfurt na Majni

Putovanja u vrijeme COVID-19

Sve trenutne informacije o autobusnim linijama.
Više informacija

Sigurnosne mjere

Visoki standardi higijene za tvoju sigurnost i udobnost prilikom putovanja.
Saznaj više

Putuj ekološki prihvatljivo

Dokazano je da naši učinkoviti autobusi imaju odličan ugljični otisak po kilometru i prevezenom putniku.
Putovanje autobusom i okoliš

Stigni na vrijeme

Do odredišta ćemo te odvesti udobno i na vrijeme: 9 od 10 naših autobusa stižu na vrijeme.
Informacije o trenutnoj liniji

Na ovoj stranici

Vožnje Autobusne postaje Odgovori na česta pitanja Gradski vodič

Vožnje:Köln Zračna luka Frankfurt na Majni (30.06.2022)

2:50 h
Leverkusen
Frankfurt (zračna luka)
Skoro pun
2:10 h
Köln (zračna luka)
Frankfurt (zračna luka)
Skoro pun
2:0 h
Köln (zračna luka)
Frankfurt (zračna luka)
Skoro pun
Pronađi sve datume i vremena za ovu rutu

Autobusne stanice u Köln

Napomena: tvoja će karta sadržavati najnovije podatke o adresi.

Leverkusen (željeznički kolodvor Mitte)

Köln/Bonn Terminal 2 (zračna luka)

Köln (Istok - Bergisch Gladbach, Refrath)

Otkrij sve destinacije

Izaberi neku od više od 2.500 destinacija u 37 zemalja.

Istraži kartu
Köln - Zračna luka Frankfurt na Majni : Brze informacije
Online plaćanje

Da

Udaljenost

151 km

Izravna veza

Da

Ekološko putovanje?

Da

Često postavljana pitanja

Kada ima autobus Köln - Zračna luka Frankfurt na Majni?
Prvi autobus kreće u 02:20, a posljednji u 20:50.
Koliko je povratna karta za autobus Köln - Zračna luka Frankfurt na Majni?
Cijena karti na relaciji Köln - Zračna luka Frankfurt na Majni kreću se već od 59,00 kn, s prosječnom cijenom od 110,30 kn.
Gdje kupiti kartu za FlixBus?
Kartu za FlixBus možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije .
Gdje kupiti kartu za bus Köln - Zračna luka Frankfurt na Majni?
Kartu za putovanje Köln - Zračna luka Frankfurt na Majni možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije .
Koja je udaljenost Köln - Zračna luka Frankfurt na Majni?
Autobusna ruta Köln - Zračna luka Frankfurt na Majni udaljena je 190kms. FlixBus te može dovesti Zračna luka Frankfurt na Majni već za 1 sat 55 minutama.
Kojom rutom vozi bus Köln - Zračna luka Frankfurt na Majni?
Veze na relaciji Köln - Zračna luka Frankfurt na Majni su direktne. Od 8 autobusa koji svakodnevno voze na relaciji Köln - Zračna luka Frankfurt na Majni, 8 su direktni. Najbrži autobus na toj vezi ima 1 stanicu(e).
Kako mogu platiti kartu za bus Köln - Zračna luka Frankfurt na Majni?
Svoju autobusnu kartu na relaciji Köln - Zračna luka Frankfurt na Majni možeš platiti jednim od sljedećih načina: kreditnom karticom, Paypalom, Google Payom itd.
Koliko traje vožnja Köln - Zračna luka Frankfurt na Majni?
Najbrža vožnja na relaciji Köln - Zračna luka Frankfurt na Majni traje samo 1 sat 55 minutama.
Gdje mogu vidjeti dolazi li moj autobus Köln - Zračna luka Frankfurt na Majni na vrijeme?
Lokaciju svog autobusa možeš pratiti na našoj stranici u stvarnom vremenu. Samo označi željenu stanicu i vrijeme dolaska. Saznaj gdje se nalazi tvoj autobus i ima li kašnjenja na njegovoj ruti.

Autobusi Köln - Zračna luka Frankfurt na Majni

Pronađi najjeftinije autobuse na relaciji Köln do Zračna luka Frankfurt na Majni

Najlakši način rezervacije putovanja na relaciji Köln - Zračna luka Frankfurt na Majni je s FlixBusom - a kada rezerviraš unaprijed, možeš i uštedjeti!
FlixBus posluje u 38 zemlje i povezuje 5000 odredišta. Kamo god želiš putovati, mi te tamo možemo odvesti!
Cijene karti kreću se već od 59,00 kn, s prosječnom cijenom od 110,30 kn. Za najjeftinije karte, rezerviraj svoje putovanje unaprijed online i izbjegni dane poput vikenda i državnih praznika.
Udaljenost između Köln i Zračna luka Frankfurt na Majni je 190kms i naša najbrža vožnja traje samo 1 sat 55 minutama.

Učini svoje putovanje još jednostavnijim uz FlixBus aplikaciju. Svi tvoji podaci bit će spremljeni za sljedeće putovanje.

Putovanje na relaciji Köln - Zračna luka Frankfurt na Majni

Bez obzira želiš li putovati ujutro ili kasno navečer, pronaći ćeš putovanje koje će vam odgovarati na jednoj od 8 vožnji na relaciji Köln - Zračna luka Frankfurt na Majni. Prvi autobus kreće u 02:20 a posljednji u 20:50. Vožnje na relaciji Köln - Zračna luka Frankfurt na Majni traju minimalno 1 sat 55 minutama. Putujući autobusom, ne moraš brinuti o prometu ili kašnjenju na putu. Samo se opusti i uživaj u putovanju uz besplatni Wi-Fi i dovoljno prostora za noge.
Autobusnu kartu možeš kupiti za samo 59,00 kn - to je puno jeftinije od putovanja bilo kojom drugom prijevozom.
Autobusi su također odličan izbor za ekološki svjesne putnike. Radimo na tome da postanemo 100% ugljik neutralni i nudimo svim putnicima priliku da nadoknade emisije ugljika prilikom rezervacije karata. Jednostavno odaberi okvir "Naknada za emisiju CO2" kada plaćaš putem interneta i upotrijebit ćemo sav novac za izravan utjecaj na budućnost održive mobilnosti.

Putovanje autobusom iz Köln

Spreman/na za putovanje iz Köln? Grad Köln je prometno čvorište sa 2 kolodvora i je dobro povezan s autobusima za 277 destinacije u cijeloj zemlji.
Bez obzira odakle putuješ, možeš pronaći informacije na našoj web stranici ili izravno kontaktirajući FlixBus za informacije o putovanju. Dat ćemo sve od sebe da te dobro opremimo za tvoje putovanje, kako bismo ga učinili što ugodnijim.

Dolazak u Zračna luka Frankfurt na Majni

Počni planirati svoje putovanje u grad Zračna luka Frankfurt na Majni sada. Prvi put ga posjećuješ? Evo sve što trebaš znati.
Zračna luka Frankfurt na Majni je jedan od najbolje povezanih gradova, tako da ti neće nedostajati izbora kako doći ovdje. 1 je broj autobusnih stanica na kojima se nalazi FlixBus Zračna luka Frankfurt na Majni, i povezuje 148 gradova.
Iskoristi svaki trenutak dok posjećuješ znamenitosti u ovom poznatom gradu. Sada je vrijeme da uskočiš na FlixBus i kreneš u otkrivanje!

Što očekivati u dok putuješ FlixBusom na relaciji Köln - Zračna luka Frankfurt na Majni

Putovanje na relaciji Köln - Zračna luka Frankfurt na Majni je brzo, čisto i udobno - a kupnja karte ne može biti jednostavnija. Možeš ju kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta.
Prihvaćamo plaćanje karticama, te Paypal, Google Pay i Apple Pay, ali možeš izabrati i druge opcije plaćanja . Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije. Moći ćeš izvršiti svoju kupnju u roku od nekoliko sekundi i nema potrebe za ispisom i nošenjem karte sa sobom, jer će tvoj telefon biti tvoja karta.

Želiš li sjediti uz obitelj ili prijatelje ili ostaviti prostor kraj sebe slobodnim? Trebaš jednostavan pristup WC-u ili stolu za obavljanje posla tijekom putovanja? Možeš rezervirati sjedalo kada u aplikaciji ili na web stranici i birati između raznih opcija sjedala uključujući sjedalo za stolom, panoramsko sjedalo ili dodatno sjedalo. Nakon što se smjestiš na svoje mjesto, opusti se uz usluge u autobusu i uživaj u svom putovanju. Većina naših autobusa ima ugrađen Wi-Fi i sustav za zabavu tako da možeš pratiti svoje omiljene emisije ili slušati audio knjige. Opremljeni smo i toaletima, kao i utičnicama za struju.
Besplatna prtljaga je uključena u putovanje s FlixBusom s jednom ručnom torbom i jednom putnom torbom, tako da možeš ponijeti sve što ti je potrebno za putovanje.


Usluge u autobusu ovise o raspoloživosti