Jeftine autobusne karte od Rosenheim do Zagreb

od 602,68 kn

Udobnost u autobusu

Naši autobusi imaju prostrana i udobna sjedala, WC, Wi-Fi i utičnice.
Usluge u našim autobusima

Zdravlje i sigurnost

Čuvajte sebe i druge dok putuješ s nama.
Saznaj više

Putuj ekološki prihvatljivo

Dokazano je da naši učinkoviti autobusi imaju odličan ugljični otisak po kilometru i prevezenom putniku.
Putovanje autobusom i okoliš

Stigni na vrijeme

Do odredišta ćemo te odvesti udobno i na vrijeme: 9 od 10 naših autobusa stižu na vrijeme.
Informacije o trenutnoj liniji

Na ovoj stranici


Autobusne stanice u Rosenheim

Napomena: tvoja će karta sadržavati najnovije podatke o adresi.

Otkrij sve destinacije

Često postavljana pitanja

Prvi autobus kreće u 00:10, a posljednji u 00:10.
Cijena karti na relaciji Rosenheim - Zagreb kreću se već od 30,00€/226,04kn, s prosječnom cijenom od 34,99€/263,63kn.
Kartu za FlixBus možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije
Kartu za putovanje Rosenheim - Zagreb možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije.
Autobusna ruta Rosenheim - Zagreb udaljena je 490kms. FlixBus te može dovesti Zagreb već za 6 sati 55 minutama.
Veze na relaciji Rosenheim - Zagreb su direktne. Od 1 autobusa koji svakodnevno voze na relaciji Rosenheim - Zagreb, 1 su direktni. Najbrži autobus na toj vezi ima 2 stanicu(e).
Svoju autobusnu kartu na relaciji Rosenheim - Zagreb možeš platiti jednim od sljedećih načina: kreditnom karticom, Paypalom, Google Payom itd.
Najbrža vožnja na relaciji Rosenheim - Zagreb traje samo 6 sati 55 minutama.
Lokaciju svog autobusa možeš pratiti na našoj stranici u stvarnom vremenu. Samo označi željenu stanicu i vrijeme dolaska. Saznaj gdje se nalazi tvoj autobus i ima li kašnjenja na njegovoj ruti.

Pronađi najjeftinije autobuse na relaciji Rosenheim - Zagreb

Tražiš jeftine karte na relaciji Rosenheim - Zagreb? FlixBus će se za to pobrinuti. Udaljenost na relaciji Rosenheim - Zagreb je 490kms, za što je potrebno minimalno 6 sati 55 minutama.
FlixBus je dobro umrežen diljem zemlje, tako da možeš putovati dalje s nama čim stigneš u Zagreb. Karte za ovu vezu koštaju 34,99€/263,63kn u prosjeku, ali možeš rezervirati putovanje već od samo 30,00€/226,04kn. Najniža cijena za ovu vezu je 30,00€/226,04kn, ali cijene bi mogle biti više tijekom sezone i kada se autobus napuni.
Kako onda pronaći najbolje cijene karata? Obavezno rezerviraj unaprijed na našoj web stranici ili putem naše FlixBus aplikacije. Kada rezerviraš putem aplikacije, tvoja će karta biti izravno pohranjena, čineći putovanje autobusom još zelenijim i praktičnijim!

Putovanje na relaciji Rosenheim - Zagreb


Autobus vozi minimalno 6 sati 55 minutama i možeš očekivati 2 zaustavljanje(a) na svom putovanju.

Putovanje s FlixBusom nije samo brzo, već je i jeftino. Ako rezerviraš unaprijed putem interneta ili putem aplikacije, možeš očekivati da ćete platiti manje od 30,00€/226,04kn za kartu na relaciji Rosenheim - Zagreb, , ali cijene bi mogle porasti u sezoni ili ako su autobusi puni i dosegnuti u prosjeku 34,99€/263,63kn. To je velika ušteda u usporedbi s putovanjem vlakom, automobilom ili avionom!
Štoviše, putovanje autobusom je održiviji način prijevoza. Radimo na tome da cijeli naš FlixBus vozni park bude 100% ugljično neutralan , a svaki kupac može nadoknaditi svoj ugljični otisak donacijom prilikom kupnje karte.

Putovanje autobusom iz Rosenheim

Rosenheim je dobro povezan na FlixBus mreži sa 46 veze koje polaze svaki dan sa 2 kolodvora, što olakšava putovanje po cijeloj zemlji.

Dolazak u Zagreb

S 1, Rosenheim je dobro povezan. Putovanje FlixBusom po cijeloj zemlji vrlo je jeftino i jednostavno, što se tiče dolaska u Zagreb možeš odabrati jednu od 474 rute(a) koje stižu svakodnevno.

Što očekivati dok putuješ FlixBusom na relaciji Rosenheim - Zagreb

Nakon što rezerviraš svoje autobusne karte putem FlixBus aplikacije koristeći jedan od naših sigurnih načina plaćanja, samo trebaš ponijeti svoj telefon koji ćeš koristiti kao kartu – i naravno, svoju prtljagu. Ne brini o količini prtljage jer na svoje putovanje možeš ponijeti jedan komad ručne prtljage i jedan komad putne prtljage.
Želiš zajamčeno najbolje sjedalo u autobusu? Možeš ga odabrati prilikom rezervacije karte. Odluči se za klasično sjedalo, sjedalo za stolom, panoramsko sjedalo za izvrstan pogled ili slobodno sjedalo pored sebe za dodatni prostor.
Nakon što utovariš svoju prtljagu i smjestiš se, opusti se i uživaj u putovanju uz usluge u FlixBusu koje uključuju besplatni Wi-Fi u vozilu, toalete i utičnicu. Bilo da trebaš poslati e-poruke tijekom svog putovanja ili se želiš opustiti i uživati u vožnji, mi ćemo se za to pobrinuti.


Usluge u autobusu ovise o raspoloživosti