hero image

Jeftine autobusne karte od Rim do Rovinj

od 569 kn

Putovanja u vrijeme COVID-19

Sve trenutne informacije o autobusnim linijama.
Više informacija

Sigurnosne mjere

Visoki standardi higijene za tvoju sigurnost i udobnost prilikom putovanja.
Saznaj više

Putuj ekološki prihvatljivo

Dokazano je da naši učinkoviti autobusi imaju odličan ugljični otisak po kilometru i prevezenom putniku.
Putovanje autobusom i okoliš

Stigni na vrijeme

Do odredišta ćemo te odvesti udobno i na vrijeme: 9 od 10 naših autobusa stižu na vrijeme.
Informacije o trenutnoj liniji

Autobusne stanice u Rim

Napomena: tvoja će karta sadržavati najnovije podatke o adresi.

Rim (Anagnina)

Rome Piazza Indipendenza

Rome Termini

Rim (autobusni kolodvor Tiburtina)

Otkrij sve destinacije

Izaberi neku od više od 2.500 destinacija u 37 zemalja.

Istraži kartu
Rim - Rovinj : Brze informacije
Online plaćanje

Da

Udaljenost

365 km

Izravna veza

Da

Ekološko putovanje?

Da

Često postavljana pitanja

Kada ima autobus Rim - Rovinj?
Prvi autobus kreće u 23:00, a posljednji u 23:00.
Koliko je povratna karta za autobus Rim - Rovinj?
Cijena karti na relaciji Rim - Rovinj kreću se već od 289,00 kn, s prosječnom cijenom od 409,00 kn.
Gdje kupiti kartu za FlixBus?
Kartu za FlixBus možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije .
Gdje kupiti kartu za bus Rim - Rovinj?
Kartu za putovanje Rim - Rovinj možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije .
Koja je udaljenost Rim - Rovinj?
Autobusna ruta Rim - Rovinj udaljena je 868kms. FlixBus te može dovesti Rovinj već za 12 sati 20 minutama.
Kojom rutom vozi bus Rim - Rovinj?
Veze na relaciji Rim - Rovinj su direktne. Od 1 autobusa koji svakodnevno voze na relaciji Rim - Rovinj, 1 su direktni. Najbrži autobus na toj vezi ima 3 stanicu(e).
Kako mogu platiti kartu za bus Rim - Rovinj?
Svoju autobusnu kartu na relaciji Rim - Rovinj možeš platiti jednim od sljedećih načina: kreditnom karticom, Paypalom, Google Payom itd.
Koliko traje vožnja Rim - Rovinj?
Najbrža vožnja na relaciji Rim - Rovinj traje samo 12 sati 20 minutama.
Gdje mogu vidjeti dolazi li moj autobus Rim - Rovinj na vrijeme?
Lokaciju svog autobusa možeš pratiti na našoj stranici u stvarnom vremenu. Samo označi željenu stanicu i vrijeme dolaska. Saznaj gdje se nalazi tvoj autobus i ima li kašnjenja na njegovoj ruti.

Pronađi najjeftinije autobuse na relaciji Rim - Rovinj

Tražiš jeftine karte na relaciji Rim - Rovinj? FlixBus će se za to pobrinuti. Udaljenost na relaciji Rim - Rovinj je 868kms, za što je potrebno minimalno 12 sati 20 minutama.
FlixBus je dobro umrežen diljem zemlje, tako da možeš putovati dalje s nama čim stigneš u Rovinj. Karte za ovu vezu koštaju 409,00 kn u prosjeku, ali možeš rezervirati putovanje već od samo 289,00 kn. Najniža cijena za ovu vezu je 289,00 kn, ali cijene bi mogle biti više tijekom sezone i kada se autobus napuni.
Kako onda pronaći najbolje cijene karata? Obavezno rezerviraj unaprijed na našoj web stranici ili putem naše FlixBus aplikacije. Kada rezerviraš putem aplikacije, tvoja će karta biti izravno pohranjena, čineći putovanje autobusom još zelenijim i praktičnijim!

Putovanje na relaciji Rim - Rovinj


Autobus vozi minimalno 12 sati 20 minutama i možeš očekivati 3 zaustavljanje(a) na svom putovanju.

Putovanje s FlixBusom nije samo brzo, već je i jeftino. Ako rezerviraš unaprijed putem interneta ili putem aplikacije, možeš očekivati da ćete platiti manje od 289,00 kn za kartu na relaciji Rim - Rovinj, , ali cijene bi mogle porasti u sezoni ili ako su autobusi puni i dosegnuti u prosjeku 409,00 kn. To je velika ušteda u usporedbi s putovanjem vlakom, automobilom ili avionom!
Štoviše, putovanje autobusom je održiviji način prijevoza. Radimo na tome da cijeli naš FlixBus vozni park bude 100% ugljično neutralan , a svaki kupac može nadoknaditi svoj ugljični otisak donacijom prilikom kupnje karte.

Putovanje autobusom iz Rim

Rim je dobro povezan na FlixBus mreži sa 233 veze koje polaze svaki dan sa 4 kolodvora, što olakšava putovanje po cijeloj zemlji.

Dolazak u Rovinj

S 1, Rim je dobro povezan. Putovanje FlixBusom po cijeloj zemlji vrlo je jeftino i jednostavno, što se tiče dolaska u Rovinj možeš odabrati jednu od 26 rute(a) koje stižu svakodnevno.

Što očekivati dok putuješ FlixBusom na relaciji Rim - Rovinj

Nakon što rezerviraš svoje autobusne karte putem FlixBus aplikacije koristeći jedan od naših sigurnih načina plaćanja, samo trebaš ponijeti svoj telefon koji ćeš koristiti kao kartu – i naravno, svoju prtljagu. Ne brini o količini prtljage jer na svoje putovanje možeš ponijeti jedan komad ručne prtljage i jedan komad putne prtljage.
Želiš zajamčeno najbolje sjedalo u autobusu? Možeš ga odabrati prilikom rezervacije karte. Odluči se za klasično sjedalo, sjedalo za stolom, panoramsko sjedalo za izvrstan pogled ili slobodno sjedalo pored sebe za dodatni prostor.
Nakon što utovariš svoju prtljagu i smjestiš se, opusti se i uživaj u putovanju uz usluge u FlixBusu koje uključuju besplatni Wi-Fi u vozilu, FLIXtainment - portal za razonodu, toalete i utičnicu. Bilo da trebaš poslati e-poruke tijekom svog putovanja ili se želiš opustiti i uživati u vožnji, mi ćemo se za to pobrinuti.


Usluge u autobusu ovise o raspoloživosti