Jeftine autobusne karte od Osijek do Mannheim

od 414,32 kn

Putovanja u vrijeme COVID-19

Sve trenutne informacije o autobusnim linijama.
Više informacija

Sigurnosne mjere

Visoki standardi higijene za tvoju sigurnost i udobnost prilikom putovanja.
Saznaj više

Putuj ekološki prihvatljivo

Dokazano je da naši učinkoviti autobusi imaju odličan ugljični otisak po kilometru i prevezenom putniku.
Putovanje autobusom i okoliš

Stigni na vrijeme

Do odredišta ćemo te odvesti udobno i na vrijeme: 9 od 10 naših autobusa stižu na vrijeme.
Informacije o trenutnoj liniji

Na ovoj stranici


Autobusne stanice u Osijek

Napomena: tvoja će karta sadržavati najnovije podatke o adresi.

Otkrij sve destinacije

Često postavljana pitanja

Prvi autobus kreće u 15:45, a posljednji u 16:45.
Cijena karti na relaciji Osijek - Mannheim kreću se već od 55,00€/414,40kn, s prosječnom cijenom od 85,00€/640,43kn.
Kartu za FlixBus možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije .
Kartu za putovanje Osijek - Mannheim možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije .
Autobusna ruta Osijek - Mannheim udaljena je 1144kms. FlixBus te može dovesti Mannheim već za 18 sati 20 minutama.
Veze na relaciji Osijek - Mannheim su direktne. Od 1 autobusa koji svakodnevno voze na relaciji Osijek - Mannheim, 1 su direktni. Najbrži autobus na toj vezi ima 16 stanicu(e).
Svoju autobusnu kartu na relaciji Osijek - Mannheim možeš platiti jednim od sljedećih načina: kreditnom karticom, Paypalom, Google Payom itd.
Najbrža vožnja na relaciji Osijek - Mannheim traje samo 18 sati 20 minutama.
Lokaciju svog autobusa možeš pratiti na našoj stranici u stvarnom vremenu. Samo označi željenu stanicu i vrijeme dolaska. Saznaj gdje se nalazi tvoj autobus i ima li kašnjenja na njegovoj ruti.

Pronađi najjeftinije autobuse na relaciji Osijek - Mannheim

Tražiš jeftine karte na relaciji Osijek - Mannheim? FlixBus će se za to pobrinuti. Udaljenost na relaciji Osijek - Mannheim je 1144kms, za što je potrebno minimalno 18 sati 20 minutama.
FlixBus je dobro umrežen diljem zemlje, tako da možeš putovati dalje s nama čim stigneš u Mannheim. Karte za ovu vezu koštaju 85,00€/640,43kn u prosjeku, ali možeš rezervirati putovanje već od samo 55,00€/414,40kn. Najniža cijena za ovu vezu je 55,00€/414,40kn, ali cijene bi mogle biti više tijekom sezone i kada se autobus napuni.
Kako onda pronaći najbolje cijene karata? Obavezno rezerviraj unaprijed na našoj web stranici ili putem naše FlixBus aplikacije. Kada rezerviraš putem aplikacije, tvoja će karta biti izravno pohranjena, čineći putovanje autobusom još zelenijim i praktičnijim!

Putovanje na relaciji Osijek - Mannheim


Autobus vozi minimalno 18 sati 20 minutama i možeš očekivati 16 zaustavljanje(a) na svom putovanju.

Putovanje s FlixBusom nije samo brzo, već je i jeftino. Ako rezerviraš unaprijed putem interneta ili putem aplikacije, možeš očekivati da ćete platiti manje od 55,00€/414,40kn za kartu na relaciji Osijek - Mannheim, , ali cijene bi mogle porasti u sezoni ili ako su autobusi puni i dosegnuti u prosjeku 85,00€/640,43kn. To je velika ušteda u usporedbi s putovanjem vlakom, automobilom ili avionom!
Štoviše, putovanje autobusom je održiviji način prijevoza. Radimo na tome da cijeli naš FlixBus vozni park bude 100% ugljično neutralan , a svaki kupac može nadoknaditi svoj ugljični otisak donacijom prilikom kupnje karte.

Putovanje autobusom iz Osijek

Osijek je dobro povezan na FlixBus mreži sa 79 veze koje polaze svaki dan sa 1 kolodvora, što olakšava putovanje po cijeloj zemlji.

Dolazak u Mannheim

S 1, Osijek je dobro povezan. Putovanje FlixBusom po cijeloj zemlji vrlo je jeftino i jednostavno, što se tiče dolaska u Mannheim možeš odabrati jednu od 230 rute(a) koje stižu svakodnevno.

Što očekivati dok putuješ FlixBusom na relaciji Osijek - Mannheim

Nakon što rezerviraš svoje autobusne karte putem FlixBus aplikacije koristeći jedan od naših sigurnih načina plaćanja, samo trebaš ponijeti svoj telefon koji ćeš koristiti kao kartu – i naravno, svoju prtljagu. Ne brini o količini prtljage jer na svoje putovanje možeš ponijeti jedan komad ručne prtljage i jedan komad putne prtljage.
Želiš zajamčeno najbolje sjedalo u autobusu? Možeš ga odabrati prilikom rezervacije karte. Odluči se za klasično sjedalo, sjedalo za stolom, panoramsko sjedalo za izvrstan pogled ili slobodno sjedalo pored sebe za dodatni prostor.
Nakon što utovariš svoju prtljagu i smjestiš se, opusti se i uživaj u putovanju uz usluge u FlixBusu koje uključuju besplatni Wi-Fi u vozilu, FLIXtainment - portal za razonodu, toalete i utičnicu. Bilo da trebaš poslati e-poruke tijekom svog putovanja ili se želiš opustiti i uživati u vožnji, mi ćemo se za to pobrinuti.


Usluge u autobusu ovise o raspoloživosti