Jeftine autobusne karte od Meersburg do Zagreb

od 504,74 kn

Putovanja u vrijeme COVID-19

Sve trenutne informacije o autobusnim linijama.
Više informacija

Sigurnosne mjere

Visoki standardi higijene za tvoju sigurnost i udobnost prilikom putovanja.
Saznaj više

Putuj ekološki prihvatljivo

Dokazano je da naši učinkoviti autobusi imaju odličan ugljični otisak po kilometru i prevezenom putniku.
Putovanje autobusom i okoliš

Stigni na vrijeme

Do odredišta ćemo te odvesti udobno i na vrijeme: 9 od 10 naših autobusa stižu na vrijeme.
Informacije o trenutnoj liniji

Na ovoj stranici


Vožnje:Meersburg Zagreb (03.02.2023)

11:15 h
Meersburg (Kirche)
Zagreb (autob. kol.)
Polupun
67.00 €
504.81 kn
15:15 h
Meersburg (Kirche)
Zagreb (autob. kol.)
Skoro pun
52.98 €
399.18 kn
Pronađi sve datume i vremena za ovu rutu

Autobusne stanice u Meersburg

Napomena: tvoja će karta sadržavati najnovije podatke o adresi.

Otkrij sve destinacije

Često postavljana pitanja

Prvi autobus kreće u 15:15, a posljednji u 15:15.
Cijena karti na relaciji Meersburg - Zagreb kreću se već od 67,00€/504,81kn, s prosječnom cijenom od 67,00€/504,81kn.
Kartu za FlixBus možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije .
Kartu za putovanje Meersburg - Zagreb možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije .
Autobusna ruta Meersburg - Zagreb udaljena je 779kms. FlixBus te može dovesti Zagreb već za 11 sati 15 minutama.
Veze na relaciji Meersburg - Zagreb su direktne. Od 1 autobusa koji svakodnevno voze na relaciji Meersburg - Zagreb, 1 su direktni. Najbrži autobus na toj vezi ima 6.0 stanicu(e).
Svoju autobusnu kartu na relaciji Meersburg - Zagreb možeš platiti jednim od sljedećih načina: kreditnom karticom, Paypalom, Google Payom itd.
Najbrža vožnja na relaciji Meersburg - Zagreb traje samo 11 sati 15 minutama.
Lokaciju svog autobusa možeš pratiti na našoj stranici u stvarnom vremenu. Samo označi željenu stanicu i vrijeme dolaska. Saznaj gdje se nalazi tvoj autobus i ima li kašnjenja na njegovoj ruti.

Pronađi najjeftinije autobuse na relaciji Meersburg do Zagreb

Putovanje na relaciji Meersburg - Zagreb je jeftino i jednostavno kada putuješ s FlixBusom. Ova dva grada su na udaljenosti od 779kms i putovanje između njih traje 11 sati 15 minutama.
Karte za FlixBus uvijek su povoljne, ali možeš uštedjeti još više ako kupiš kartu unaprijed online. Kupi kartu na web stranici ili u našoj FlixBus aplikaciji za nekoliko minuta, a zatim jednostavno upotrijebite svoj mobitel kao kartu za ukrcaj u autobus.
Autobusne karte za putovanje na relaciji Meersburg - Zagreb možeš kupiti već od 67,00€/504,81kn ako rezerviraš unaprijed i/ili izvan prometnog vremena, poput vikenda i praznika. Za brz, jednostavan i ekološki osviješten izbor, putuj s FlixBusom.
Naša mreža broji 200 destinacija, tako da nam možeš vjerovati da ćemo te odvesti od željenog grada polaska do odredišta u udobno i brzo - te po izvrsnoj cijeni.

Putovanje na relaciji Meersburg - Zagreb

Putovanje na relaciji Meersburg - Zagreb s FlixBusom je jednostavno, sa 1 direktnih autobusa dnevno.
Možeš očekivati minimalno 6.0 zaustavljanja na svom putovanju i može potrajati minimalno 11 sati 15 minutama.
Putovanje autobusom je ekološki najprihvatljiviji način putovanja na velike udaljenosti i radimo na tome da ga učinimo još zelenijim uz visoke ekološke standarde u našoj floti autobusa, koristeći alternativne tehnologije pogona i goriva te opciju za sve putnike da nadoknade svoje emisije ugljika u trenutku kupnje karte.
Prosječna cijena putovanja autobusom na relaciji Meersburg - Zagreb je oko 67,00€/504,81kn, što putovanje autobusom čini daleko jeftinijim od bilo koje druge metode.

Putovanje autobusom iz Meersburg

Putuješ iz grada Meersburg i ne snalaziš se? Evo što trebaš znati.
Meersburg je prometno čvorište sa 1 autobusne stanice; 22 polaze izMeersburgi svaki dan voze putnike kako unutar države tako i na duže relacije.

Dolazak u Zagreb

Putuješ u Zagreb prvi put? Evo što trebaš znati:
Zagreb je vrlo dobro povezan s drugim odredištima na FlixBus mreži, s337 veze koje stižu u jednu od 1 grada, pružajući ti jednostavan pristup svim dijelovima zemlje.

Što očekivati dok putuješ FlixBusom na relaciji Meersburg - Zagreb

Putovati na relaciji Meersburg - Zagrebs FlixBusom znači putovati udobno i u stilu, sa svim uslugama koje su potrebne da ti vrijeme brže prođe. Većina naših autobusa uključuje besplatni Wi-Fi, sustav za zabavu, WC i utičnice.
Možeš ponijeti jedan komad ručne prtljage i jedan komad prtljage za prijavu po putniku, pa čak i ako ideš na dugo putovanje, ne moraš brinuti o količini prtljage koju nosiš.
Svim vlasnicima karata zajamčeno je mjesto u našim autobusima, ali ako želiš rezervirati sjedalo, možeš to učiniti u trenutku rezervacije. Odaberi klasično sjedalo, sjedalo za stolom, panoramsko sjedalo ili dodatno sjedalo.
Jednostavno rezerviraj online ili u našoj FlixBus aplikaciji prilikom kupnje karte bilo kojim od naših dostupnih načina plaćanja.


Usluge u autobusu ovise o raspoloživosti